> Może zainteresuj się także Lexusem LS 430 Jak pojedzie Lexem na Ukrainę, to może być zmuszony wracać pociągiem.
, więc przebiegi ponad 300 tys km są normalne. Możesz wybrać wersję kombi, która pewnie lepiej nada się dla podróży po Europie. Może zainteresuj się także Lexusem LS 430. To auto także jest stworzone do długich podróży, słynie także z bezawaryjności. Silnik jest benzynowy i o dużej pojemności, więc może
wyswietlac nawet jak akumulatory maja 50 procent sprawnosci hehe a ich spalanie to moze byc "samospelniajaca sie przepowiednia" - tzn wierza ze hybryda cokolwiek daje w spalaniu i chca wysrubowac wynik wiec jezdza muskajac gaz i wychodzi, tylko moze jak ktos tak samo by jezdzil 430 czy 460 gs czy ls to tez
normalni ludzie 2. dlaczego olej w silniku wymieniany co 5 000 k dlatego ze jest swerwisowany w warsztacie ojca mojego kumpla ktorego znam od 20 lat. oni sami maja SC430, LS600h, RX450h, GS400 Mk II i kilka innych fur i ja z nimi gadam tak jak sie gada z kumplami ktorych sie zna 20 lat. wiec wg. nich
nie. to oczym piszesz to jest LS. Najlepiej LS600h. Ale to nie dla mnie bo nielubie auto na baterie sloneczne. tutaj masz tylko z tlu brak kanaly tlko dwa fotele i niezalezna klime na tyl.
...z 2 litrowym silnikiem turbo około 240 kuni - jak widać trochę się starają dopasować do europejskich realiów, ale gro wysiłków koncentrują jak zawsze na USA stąd większość pary idzie w GSF z 5 litrowym V8 oraz następcą GS430/GS460 - ten prawdopodobnie będzie miał jakąś wariację silnika z LS460
Nie chwaląc się ;) to ja załatwiłem, że zrobili Lexusa 200h ;))))) Jakieś 11 lat temu, podsumowując nówkę Priusa w 2004 roku w raporcie z jazdy dla "Autocentrum". Cytując sam siebie: Może spodoba się posiadaczom Lexusów? Hipotetyczne "umeblowanie" w garażu - Lexus GS 300 lub LS 430 do
a`propos trupow boisz sie , ze zamiast passata b5 tdi (IGLA W GABINECIE) z podradomskiej wsi w tej samej cenie klient wybierze lexusa LS430 - czyli zamiast igly trupa z anglii?? -- Główny przedstawiciel Volvo na forum
Przejedź się Lexusem LS 430, stary samochód bo z 2004 roku, ale lepszy niż niejeden nowy.
Fuiio masz rację Lexus LS430 to najlepszy luksusowy samochód na rynku, żadna betka czy merol nie może Lsowi podskoczyć do pięt pod względem niezawodności. To świetny samochód, ale w wersji z UK ma kierownicę po niewłaściwej stronie, jak tu jeździć po Polsce gdzie tylko czasami masz dwa lub trzy
.. www.ebay.co.uk/itm/2001-Lexus-LS430-Automatic-4-3litre-V8-Incredible-Car-To-Drive-MOT-Tax-/171487956509?pt=Automobiles_UK&hash=item27ed7a8e1d ls 430 to megaporzadny i oszczedny silnik, mocne nadwozie wysoki komfort, zadnych kol 2 masowych, jednorazowych wtryskiwaczy, zacinajacych sie hamulcow postojowych rodem z VW i awaryjnych skrzyn dsg..( Niestety cos za cos ..radio i navi nie zawsze dziala :) Oczywiscie mozna nawet na fabie
@w13 LEXUS LS430 to klasa najwyższa robiona na zamówienie w Japonii więc nie ma co tu porównywać do tych padaczek seryjnych hehe
A gdzie Lexus LS430? Najlepsze auto w tej klasie i za te pieniądze.
Mieszkam w duzym kanadyjskim miescie.Jak przystalo na porzadnego Polskiego emigranta, NIE jezdze niemieckim samochodem i nigdy nie bede.Zreszta po co?,mam w garazu Lexa LS 430. Genialne auto,niezawodne,oszczedne,ponad 2 tony wagi i ponizej 7 sek do 100 ,a przedewszyskim komfort jazdy jest poza
@gundis: a Lexusy GS300 i LS430 są jakimi ci znanymi Toyotami przebranymi w lepsze znaczki? Tylko nie mów, że Aristo i Celsior bo te poza Japonią nie występują. Nie wiem dlaczego jak pojawia się Lexus to zawsze jest ten sam komentarz, że to tylko lepsza Toyota. Tak samo można powiedzieć, że Audi to