mam identycznie jak Ty, tydzień temu całkiem mocny kopniak potem troche mniejsza odczuwalność ruchów dzidzi,ale jednak a od wczoraj nic i chyba zaczynam świrować. pozdrawiam
CZy mozecie mi napisac, jak w Wazym przypadku przebiegalo USG brzuszka. Czy bylo robione najpierwe przed jedzeniem, a potem w trakcie lub po? (moja pediatra twierdzi, ze tak sie to robi, a w przychodni do ktorej zapisalam synka nic o tym nie wiedza). I pytanie do kasiek-74 - jak wygladala ph-m
u nas usg bylo robione tylko po jedzeniu, ale lekarz nawet nie spytal czy maly cos jadl czy nie. a ja nie pomyslalam zeby mu o tym powiedziec. Mialam wrazenie ze podszedl do sprawy olewajaco ...
maga233 czopki sa owiele gorsze niz lewatywa meczysz sie przy nich alewatywa dobrze zrobiona idzie szybko wole lewatywe
Witaj maga233! Piszesz: > no wlasnie napiszcie cos o niech ! :) Przecież już napisane. Rozwiń wątki i przeczytaj :) Miłej lektury! -- Forum teleturnieje
maga byc bardziej gwaltowne ---> przynajmniej tak sugeruja czarne swieczki.
Hej, Justkami Karola2314 Lorunia maga233 turano muchomorek23 monik_26 justyniaczek1 monique190 jak tam u Was? Udalo sie? Pochwalcie sie dzieciaczkami :)
maga233 napisała: > Kilka dni temu zdobiłam sobie pierwszy raz pastę cukrową. Faktycznie > działa ale niezbyt zręcznie mi szło więc chciałam dokończyć ZDOBIŁAŚ pastę cukrową? Fantastycznie.
wyglada normalnie. tematyka postu zenujaca. moze o swoim zyciu intymnym opowiesz? mam zalozyc watek "jak wyglada zycie intymne maga233?" -- Mój Kajtuś
maga233 napisała: > Dzidzia 'tanczyla' napinala sie ... Myslicie ze jej sie podobalo? Nie > chcialabym jej draznic ... Puszczac czy nie puszczac ??? Równie dobrze dziecko mogło być przerażone. Daj spokój. Słuchaj normalnie. pzdr
!!! www.mpk.ipoznan.pl/komunikacja/mpk/tabliczka.html?P=MAGA-22&K=21&L=67 czyj to problem że masz problem z przyswojeniem sobie takich informacji?