70 wyników w czasie 70 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: do maga 233

mam identycznie jak Ty, tydzień temu całkiem mocny kopniak potem troche mniejsza odczuwalność ruchów dzidzi,ale jednak a od wczoraj nic i chyba zaczynam świrować. pozdrawiam

Re: do maga233 i kasiek-74

CZy mozecie mi napisac, jak w Wazym przypadku przebiegalo USG brzuszka. Czy bylo robione najpierwe przed jedzeniem, a potem w trakcie lub po? (moja pediatra twierdzi, ze tak sie to robi, a w przychodni do ktorej zapisalam synka nic o tym nie wiedza). I pytanie do kasiek-74 - jak wygladala ph-m

Re: do maga233 i kasiek-74

u nas usg bylo robione tylko po jedzeniu, ale lekarz nawet nie spytal czy maly cos jadl czy nie. a ja nie pomyslalam zeby mu o tym powiedziec. Mialam wrazenie ze podszedl do sprawy olewajaco ...

Re: lewatywa...

maga233 czopki sa owiele gorsze niz lewatywa meczysz sie przy nich alewatywa dobrze zrobiona idzie szybko wole lewatywe

Re: Eliminacje do Wielkiej Gry...

Witaj maga233! Piszesz: > no wlasnie napiszcie cos o niech ! :) Przecież już napisane. Rozwiń wątki i przeczytaj :) Miłej lektury! -- Forum teleturnieje

Aktualny wolumen a historia.... (początek wątku)

maga byc bardziej gwaltowne ---> przynajmniej tak sugeruja czarne swieczki.

Dziewczyny z terminem na luty! (początek wątku)

Hej, Justkami Karola2314 Lorunia maga233 turano muchomorek23 monik_26 justyniaczek1 monique190 jak tam u Was? Udalo sie? Pochwalcie sie dzieciaczkami :)

Re: pasta cukrowa -na ile Wam starcza?

maga233 napisała: > Kilka dni temu zdobiłam sobie pierwszy raz pastę cukrową. Faktycznie > działa ale niezbyt zręcznie mi szło więc chciałam dokończyć ZDOBIŁAŚ pastę cukrową? Fantastycznie.

Re: zycie intymne ginekologa ...

wyglada normalnie. tematyka postu zenujaca. moze o swoim zyciu intymnym opowiesz? mam zalozyc watek "jak wyglada zycie intymne maga233?" -- Mój Kajtuś

Re: puscilam brzuszkowi mozarta przez sluchawki :

maga233 napisała: > Dzidzia 'tanczyla' napinala sie ... Myslicie ze jej sie podobalo? Nie > chcialabym jej draznic ... Puszczac czy nie puszczac ??? Równie dobrze dziecko mogło być przerażone. Daj spokój. Słuchaj normalnie. pzdr

Re: Autor troszkę coś tam kręci.

!!! www.mpk.ipoznan.pl/komunikacja/mpk/tabliczka.html?P=MAGA-22&K=21&L=67 czyj to problem że masz problem z przyswojeniem sobie takich informacji?

1 2 3 4 5