44 wyników w czasie 87 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Malezja: Borneo, Płw. Malajski (początek wątku)

dni na miejscu. Kornel -- "Kornel: moje podróże" Ostatnie: "Cypr 2013"

Re: Malezja: Borneo, Płw. Malajski

2013"

Re: Była któraś w Malezji?

rannym ptaszkiem, to spytaj w hotelu o ' http://katar1.blox.pl/2013/01/Malezja-gdzie-oni.html wet market', ale one sie często zamykają o 7-8 rano. Sprawdź wcześniej klimat w docelowych miejscach - my zrezygnowaliśmy z Borneo, bo na półwyspie było sucho, a tam akurat pora deszczowa (co mogło być ścianą

Re: Wakacje 2013 - rejs

Jak już to z biurem, nie mam czasu żeby taką wycieczkę organizować na własną rękę. Co do trasy to myślałem o Australii, Malediwach, Malezja, Singapur generalnie te strony. Ale faktycznie może poszukam czegoś dookoła świata :)

Re: Podsumowanie 2013. Co przyniesie rok 2014?

W styczniu udało nam sie spędzić miesiąc w Azji - Tajlandia, Kambodża, Malezja i Singapur. Latem mieliśmy jechać na Dolny Śląsk ale wylądowaliśmy w Indonezji :-) Łącząc z praca udali mi sie pojechać do Albanii i Kosowa. Od kilku tygodni do wakacji będę pracować w Armenii - plan na Wielkanoc - Iran.

Re: Podsumowanie 2013. Co przyniesie rok 2014?

Fajny byl 2013. w styczniu Emiraty Arabskie (Dubai), w marcu Sri Lanka, w maju Nepal, w pazdzierniku Bahrain, w grudniu Malezja, Brunei i Singapur. Na luty mam zaplanowany koncert Rolling Stones w Abu Dhabi co wkomponujemy w 4 dniowy przejazd samochodem po Emiratach, na wiosne klaruja sie byc moze

Re: Szkoda Mulla

Mea culpa. Nie doczytałem, że facet w tej Malezji do 2013 był... -- Sużyć Polsce, suchać Polaków...

Re: szukam koleżanki na wyjazdy 40+

Poszukuję koleżanki na indywidualny wyjazd do Tajlandii/Malezji 2-17 marca 2013. Parę dni w Bangkoku, potem jakaś spokojna wyspa...Standard - raczej chatka na plaży niż Hilton ;-).

za pół roku Emirates w Warszawie (początek wątku)

i nareszcie będzie można do Australii z jedną przesiadką. a także Sri Lanka, Malediwy, całe Indie, Indochiny, Singapur, Malezja, Indonezja bez latania do Londynu, Paryża czy FRA i z powrotem nad Pomroczną po kolejnych pięciu godzinach. Konkretnie od 6 lutego 2013. I nareszcie codziennie będzie

Re:Kontrakty eksportowe korporacji "KTRW"!

- Ch-59ME - 28,5 mln $ - 2013 -> Malezja: - R-77 - 33,4 mln $ - 2013-2014 -> ChRL: - APR,SZW - 22,9 mln $ - 2013 - NSS.APR - 2,3 mln $ - 2013 - > Francja: - NIER - 40 mln $ - 2013-2015 ---> Kontrakty w końcowej fazie negocjacji: -> Wietnam: - 3M24EW - 1 mld $ - 2013

"Małyszew" w Charkowie się "skończył"? (początek wątku)

: ahtungtank.blogspot.ru/2013/08/blog-post_1.html ahtungtank.blogspot.ru/2013/08/1_13.html ahtungtank.blogspot.ru/2013/08/2.html

smog w Azji jak mgla w Smolensku (początek wątku)

od kilku dni na Sumatrze i w części Malezji zapanowal potworny smog - widoczność spadla do ok 1 km

1 2 3 4 5