Nie jesteśmy małżeństwem i pewnie dobrze,bo jakbym z nim żyła,to pewnie wylądowałabym u psychiatry.Najgorsze jest to,że ja za bardzo się wszystkim przejmuję i żałuję tych lat,tego poświęcenia.Nawet pracę mu załatwiłam i nie usłyszałam dziękuję,wszystkie papierki za niego załatwiałam,kosztem swoic
Jak Ty wytrzymujesz tyle lat z nim?Musisz być bardzo cierpliwa i chyba już obojętnie podchodzisz do wielu spraw.Macie dzieci?Mój też często przegląda te strony w necie.Jak pisałam wcześniej,komentuje dziewczyny w tv co by z nimi zrobił.Pytałam się go po co to przegląda i mówi takie rzeczy,skoro i
Jesli twoj syn ma fobie dotyczaca konca swiata, to jego agresja jest spowodowana strachem. Neuroleptyki tu nie pomoga. Problem trzeba rozwiazac pozbywajac sie zrodla strachu. I psycholog nie pomoze. Jesli jestes chociaz troche osoba religijna, poszukaj dobrej wspolnoty. Jesli jestes katolicz
Małgosia 403, mam taką prośbę: nie puszczaj postów mających przenieść ciężar uwagi forumowiczów z wyciętego kawałka monitoringu na jakieś "koczki", bo one tu nie mają żadnego znaczenia. To nie przejdzie, już info poszło o wyciętym monitoringu, nie zkrzyczysz tego.
:-))))),wybacz...co baba to baba.
Kochana jak Ty, to przerzyłaś. Jestem w trochę innej, ale równie trudnej sytuacji i czasem jak czytam niektóre posty to chciałabym się zamienić miejscami. Niestety, nie mam wyboru. A co do pytania z wątku, to może warto zadać sobie je dużo, dużo wcześniej, zanim wszelkie szanse zostaną nam za
malgosia403 napisała: > znam skąd pewność?
malgosia403 napisała: > W szachy? z dzikami ?
malgosia403 napisała: > No i strzeliłam BYKA-SORRY eeetam
malgosia403 napisała: > Taaaaa,może ja też mam tą przypadłość Niestety...
malgosia403 napisała: > Ale jeteście ciekawe-hehe do pięt Ci nie dorastamy. -- :)
malgosia403 napisała: > A co za różnica,jacy rodzice,jakiemu synkowi.Co ma to wspólnego ze mną?-no > praktycznie uświadomiłaś mi,że nic. no właśnie, to dlaczego ich rozliczasz i podglądasz co budują? -- :)
malgosia403 napisała: > Nim zdążę napisać ,to mi skasują post..... Może jednak spróbuj?
malgosia403 napisała: > > a.Marszałek winien być > ugodowy,to taki ,,gołąbek''pokoju. Dorn -- brzytwa Ockhama: "Bytów nie mnożyć, fikcyj nie tworzyć, tłumaczyć fakty jak najprościej"
malgosia403 napisała: > W moim mieście takich osób chyba nie ma to wirtualem
malgosia403 napisała: > :-),a ja sobie codziennie tak tłumaczę,że ktoś gdzieś ma gorzej,tylko sama > opadłam z sił, a nie mogę opaść i szlag mnie trafia :-(( Ja bym raczej poszukała osób w podobnej do Twojej sytuacji.