Nikt się nie kwapi to ja rozpocznę:) Bo od dawna mam ochotę coś dopisać - nie by się pochwalić, tylko by poszukać wsparcia. Dochód spadł (mój), i to sporo i nieoczekiwanie (tak wiem, czytając forum nie powinnam być zdziwiona, że tak się może zdarzyć;), po drodze były Święta - skromne, ale zawsze
koszt biletu na PolskiegoBusa, ale one nie rujnują. Obawiam się wydatków "medycznych". Mam ostatnią konsultację po lasiku, więc 70 zł i potem spokój na lata (mam nadzieję), ale chcę też rozpocząć walkę z pewną przypadłością dermatologiczną - koszt 1 wizyty to 160 zł, aż się boję co będzie potem
rządowego), niestety nie mam mrożaczków. Narazie zaczęłam podejście od przyjmowania Regulonu a od stycznia zastrzyki i do boju po uparagnioną ciążę:). Pozdrowionka dla Wszystkich Monia
udział 3 pierwsze) 3 - w tytule dołączanych postów wpisujemy nazwę miejsca/miasta albo coś co będzie wyróżniało go z tłumu i ułatwiało oddawanie głosów 4 - jeśli ktoś ma potrzebę czy chęć może wytłumaczyć co wyróżnia wybrane zdjęcie 5 - od 21-go do końca miesiąca głosujemy na 3 zdjęcia
Trafiłaś, trafiłaś...tyle, że z sobie tylko znanych powodów nie wklejają zdjęć, choć mają :( Widziałam je tu i w dużych ilościach, i piękne. Wesprę Cię tym, co mam :) 1. Luwr. Skrzydlaty byk z ludzką głową 2. Arkadia. Nadzieja karmiąca chimerę 3. Stare Powązki. Portret nagrobny
ważna i wszelki inne powinny zejść na dalszy plan - choćby dlatego, że dotyczy ona około 2000 osób wraz z rodzinami i powinna mieć ona pierwszeństwo np. przed niewspółmiernym poświęcaniem sił i środków inwestycji Wiolinowy Pasaż dla około 200 osób!
, Janowskiego, Sosnowskiego z obrębu 1-10-11, to obszar 14 ha 0061 m2 do którego niestety w dalszym ciągu Spółdzielnia nie ma uregulowanych praw. Użytkowanie przedmiotowego terenu odbywało się na mocy zawartej w dniu 19.12.2012 r. kolejnej 3-1etniej umowa dzierżawy obowiązującej do 31.12.2015 r. Jeszcze w 2011
: ksi.kresy.info.pl Pozdrawiam -- Andrzej Łukawski Serwis o Kresach www.kresy.info.pl tel. 22/853 43 97; 0 501 153 340; 02-670 Warszawa, ul.Puławska 240/60, POLAND Numer 44 - styczeń 2015
witam. ja jestem zdecydowany. masz jakiś plan ??? co rozumiesz pod pojęciem nieturystycznej tajlandii
Jakby sie pani pisala, ja co prawda 50 jeszcze nie mam, ale wybieram sie wlasnie na te objazdowke tyle ze od 13lutego. czy pani date moze zmienic czy tylko te dni?? i na ile na te impreze? na tydzien czy 2?
1 stycznia 2015 wojska koalicji opuszczą Afganistan i zmieni się się sytuacja w Azji środkowej. Rosji przybędzie realne zagrożenie dżihadystów z południa, do tej pory neutralizowane przez Zachód. Rozgrzebana wojna na Ukrainie nie będzie służyć rosyjskim wojskom szybkiego reagowania w walce z
A dlaczego właściwie Afgańczycy mieliby stanowić dla Rosji realne zagrożenie? -- "Wake up! Time to die." Wiadomokto
Aha. Tylko jak wygrać. Ile jest "Kataru w Katarze"? Ośmiu z drużyny to procenty, o które trzeba uszczuplić "Katar w Katarze". Sędziowie też mają rodziny, muszą zarobić... Wespazjańskie powiedzenie w nowej aranżacji: "Petrodolary nie śmierdzą
zacytuję ani jednego słowa Rainera Hoessa, nie podam linków do licznych publikacji jego działalności, walki z rasizmem i ruchami nazistowskimi, jego udziału w licznych kampaniach. Mądry człowiek znajdzie sam te informacje, a wściekłemu psu nawet naoczne świadectwa nie wystarczą. Mamy i dziś prawo do
Zacznijmy ten NOWY 2015 ROK w wielkim stylu! Specjalnie dla was od dnia dzisiejszego ruszyła WYPRZEDAŻ ZIMOWA w salonie SHEYA Lingerie & Cafe. Przez CAŁY STYCZEŃ możecie nabyć przepiękne biustonosze z MEGA RABATAMI! Macie dwie opcje do wyboru: I. KUP 1 biustonosz, DRUGI weź za 50%! lub II. KUP