2 935 wyników w czasie 239 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Dlaczego NIE upadła motoryzacja innych demoludów?

Niektórych oczywiście. 1. ZSRR - oni robili Ładę czyli w sumie Fiata 125p w innej sukience. Ale mieli olbrzymi rynek wewnętrzny i zewnętrzny. Zupełnie inna skala produkcji. Dodatkowo mieli inne, własne produkty motoryzacyjne. To jest zupełnie inny punkt wyjścia do negocjacji z inwestorem

Opinie na temat zakupu laptopa Lenovo (początek wątku)

Cześć, chciałabym się poradzić czy warto kupić laptopa droższego do pracy, czy raczej nieco tańszy. Rozważam kupno dwóch marek Lenovo lub Hp. Patrzyłam na modele takie: ten ThinkPad X13G5 ma fajne parametry i tu wklepie kosztuje ponad 7 k

Re: No to moze cos na czasie?

Pisałem o tym wielokrotnie, ale teraz pora to dosadnie powiedzieć- bo przykład prosto od bankruta. Koncerny samochodowe popełniaja ogromne błedy strategiczne i marketingowe. Wczesniej Stellantis, co to zawładnął wieloma markami-teraz zamyka 6 fabryk, w tym w Tychach. To początek końca tego monstrum

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku IX

Teren pod budowę kościoła i klasztoru w Panewnikach kupiono od Johanna Kopinioka za 12,5 tys. marek niemieckich. W kupno 8 hektarów nad Kłodnicą, na których dzisiaj stoi zespół klasztorny oraz sąsiadująca kalwaria, zaangażowany był ks. Ludwik Skowronek z Bogucic. To on wpłacił zaliczkę w kwocie

Re: Panewniki

Teren pod budowę kościoła i klasztoru w Panewnikach kupiono od Johanna Kopinioka za 12,5 tys. marek niemieckich. W kupno 8 hektarów nad Kłodnicą, na których dzisiaj stoi zespół klasztorny oraz sąsiadująca kalwaria, zaangażowany był ks. Ludwik Skowronek z Bogucic. To on wpłacił zaliczkę w kwocie

Re: Panewniki

Re: Będzie samochodowy Airbus?

> . Ale obawiam się, że za kilka-kilkanaście lat, dojdzie do spektakularnego upad > ku, i np tacy włosi będą przejmować FIATa i go ratować, tym bardziej, że poza E > uropą, FIAT idzie ma się dobrze. To samo może być z markami francuskimi, gdzie > rząd Francji będzie w ten sposób ratował

Re: Coraz więcej zachorowań na grypę

Powinieneś już wiedzieć, ile arkuszy ma rolka. „ W domu mam 200 arkuszy ” – mówi Stéphane Bouvet. Mediator naukowy proponuje średnią bazę wynoszącą 6 kilogramów papieru toaletowego zużywanego rocznie na mieszkańca we Francji. To 90 bułek. „Wiedząc, że kartka papieru ma długość około 12,5 centymetra

Re: Wstydliwy problem ...ale problem:(

Powinieneś już wiedzieć, ile arkuszy ma rolka. „ W domu mam 200 arkuszy ” – mówi Stéphane Bouvet. Mediator naukowy proponuje średnią bazę wynoszącą 6 kilogramów papieru toaletowego zużywanego rocznie na mieszkańca we Francji. To 90 bułek. „Wiedząc, że kartka papieru ma długość około 12,5 centymetra

Re: Tarczyca TSH bleeee

Ja biorę 125 codziennie, 150 w weekend, L-Thyroxin Henning. Ponoć akurat tu marka ma znaczenie. 50 to tyle, co nic. -- Shake it off, shake it off!

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku VI z sondą

wodnym a średnią drogową była bardzo mała i wy­ nosiła tylko 16 metrów. Oba baseny wodne, które około 650 m kubicznych wody pomieściły, były m urowane i sklepione, później jednak usunięte, były połączone z ru rą około 10 km długą przez przewodnik jeden o 125, a drugi o 200 mm szerokości. Ze względu na

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku VI z sondą

1 2 3 4 5 6