Niektórych oczywiście. 1. ZSRR - oni robili Ładę czyli w sumie Fiata 125p w innej sukience. Ale mieli olbrzymi rynek wewnętrzny i zewnętrzny. Zupełnie inna skala produkcji. Dodatkowo mieli inne, własne produkty motoryzacyjne. To jest zupełnie inny punkt wyjścia do negocjacji z inwestorem
Cześć, chciałabym się poradzić czy warto kupić laptopa droższego do pracy, czy raczej nieco tańszy. Rozważam kupno dwóch marek Lenovo lub Hp. Patrzyłam na modele takie: ten ThinkPad X13G5 ma fajne parametry i tu wklepie kosztuje ponad 7 k
Pisałem o tym wielokrotnie, ale teraz pora to dosadnie powiedzieć- bo przykład prosto od bankruta. Koncerny samochodowe popełniaja ogromne błedy strategiczne i marketingowe. Wczesniej Stellantis, co to zawładnął wieloma markami-teraz zamyka 6 fabryk, w tym w Tychach. To początek końca tego monstrum
Teren pod budowę kościoła i klasztoru w Panewnikach kupiono od Johanna Kopinioka za 12,5 tys. marek niemieckich. W kupno 8 hektarów nad Kłodnicą, na których dzisiaj stoi zespół klasztorny oraz sąsiadująca kalwaria, zaangażowany był ks. Ludwik Skowronek z Bogucic. To on wpłacił zaliczkę w kwocie
Teren pod budowę kościoła i klasztoru w Panewnikach kupiono od Johanna Kopinioka za 12,5 tys. marek niemieckich. W kupno 8 hektarów nad Kłodnicą, na których dzisiaj stoi zespół klasztorny oraz sąsiadująca kalwaria, zaangażowany był ks. Ludwik Skowronek z Bogucic. To on wpłacił zaliczkę w kwocie
> . Ale obawiam się, że za kilka-kilkanaście lat, dojdzie do spektakularnego upad > ku, i np tacy włosi będą przejmować FIATa i go ratować, tym bardziej, że poza E > uropą, FIAT idzie ma się dobrze. To samo może być z markami francuskimi, gdzie > rząd Francji będzie w ten sposób ratował
Powinieneś już wiedzieć, ile arkuszy ma rolka. „ W domu mam 200 arkuszy ” – mówi Stéphane Bouvet. Mediator naukowy proponuje średnią bazę wynoszącą 6 kilogramów papieru toaletowego zużywanego rocznie na mieszkańca we Francji. To 90 bułek. „Wiedząc, że kartka papieru ma długość około 12,5 centymetra
Powinieneś już wiedzieć, ile arkuszy ma rolka. „ W domu mam 200 arkuszy ” – mówi Stéphane Bouvet. Mediator naukowy proponuje średnią bazę wynoszącą 6 kilogramów papieru toaletowego zużywanego rocznie na mieszkańca we Francji. To 90 bułek. „Wiedząc, że kartka papieru ma długość około 12,5 centymetra
Ja biorę 125 codziennie, 150 w weekend, L-Thyroxin Henning. Ponoć akurat tu marka ma znaczenie. 50 to tyle, co nic. -- Shake it off, shake it off!
wodnym a średnią drogową była bardzo mała i wy nosiła tylko 16 metrów. Oba baseny wodne, które około 650 m kubicznych wody pomieściły, były m urowane i sklepione, później jednak usunięte, były połączone z ru rą około 10 km długą przez przewodnik jeden o 125, a drugi o 200 mm szerokości. Ze względu na