mateusz572 napisał: > Okazuje się, że Trump pogroził Ukraińcom palcem i mają nie zakłócać defilady w > Moskwie. > W rozmowie telefonicznej Putin usilnie o to prosił Trumpa. > Tak więc fajerwerków ukraińskich na placu Czerwonym w dzień pabiedy nie będzie. > Co najwyżej
mateusz572 napisał: > To ty Jasiu nadajesz językiem kacapów. Kacapy też tak to sprzedają z Igorkiem n > a czele. > Gdyby w tym narodzie nie było woli obrony kraju przed Moskwą to nie byłoby możl > iwości aby ta wojna toczyła się już piąty rok. nie byles tam (na
mateusz572 napisał: > Gdyby w tym narodzie nie było woli obrony kraju przed Moskwą to nie byłoby możl > iwości aby ta wojna toczyła się już piąty rok. > Niezależne od tego jak sobie dzielicie ten naród na banderowski czy nie bande > rowski cokolwiek miałoby to znaczyć. No no
mateusz572 napisał: > Czyli zakładasz, że ci którzy tam wrócili wiedzieli, że promieniowanie jest na > takim poziomie, które zapewni im zdrowie i długie lata życia. :-) Ja nic nie zakladam, ja po prostu podzielilem sie ogolnie znanym faktem. Co motywowalo tych ludzi, ktore
igor_2025 napisał: > mateusz572 napisał: > > > > Tak więc z powyższego wynika, że napromieniowanie to nic dobrego dla ludz > kiego > > organizmu, > > Wszystko dobre, co z umiarem. Jest oczywistym, ze silne promieniowanie jest smi
mateusz572 napisał: > No cóż młody chłopak a prawdę w oczy sypie pisuarom manipulantom. Ręce same się > składają do oklasków dla młodego. > Natomiast jak patrzę na manipulanta i kłamcę Jakiego to smutek od razu mnie oga > rnia, że tak wielu daje się naciągać na prawdy pana
mateusz572 napisał: > A przecież mógł nadposeł czyli Prezydent swój projekt ustawy przedstawić do pro > cedowania. Jeden projekt, dotyczył SAFE 0, już przedstawil. -- Widmo krąży po Europie – widmo (neo)komunizmu
igor_2025: > Doskonala gra w szachy, w pelnej krasie. mateusz572: > Powinni ci Igorku mocodawcy z Kremla zabrać premię za taki falstart. > Zdradziłeś plany dużo za wcześnie. Nie, ta ,,teoria Igora'' ma już siwe włosy (i krótkie nogi) — rosyjskie służby zaczęły ją
mateusz572 napisał: > Widzę, że wreszcie ochłonęliście na Kremlu Co ja mam do Kremla? Ty sam nie potrafiusz samodzielnie myslec, wiec uwazasz, ze i inni jak cos mowia, to znaczy ktos im to do ust wlozyl. Jestes tak nieciekawy w dyskusji, ze szkoda na ciebie czasu.
mateusz572 napisał: > Tak więc powtarzanie po kimś traci sens. Mateuszku gdybys zadal sobie troche trudu i dal sobie przetlumaczyc cos z wegierskich mediow stwierdzilbys ze przed wyborami pan Peter Magyar wypowiedzial sie juz za wspolpraca z Rosja i nie sluchal albo nie powolywal
mateusz572 napisał: > No i dobrze, że uznał a wszystko jak zwykle wyjdzie w praniu. Oczywiscie, i tego trzeba trzymac sie, a nie onanizowac sie z powodu jakichs hasel.
mateusz572 napisał: > Może jednak już to zatrzymajmy? vidze moja podpucha - zadzialala. ? PS. poczytaj sobie moje wpisy z ostatnich 20-tu lat.
mateusz572 napisał: > no-popis napisała: > > > To przeczytaj post założycielski i pomyśl, nie POmyśl. > > Masz problem z oceną innych. > Nigdy nie należałem do żadnej partii. Pokaż swoje krytyczne głosy wobec Tuska. Jeden, malutki, miękki. Potrafisz
mateusz572 napisał: > no-popis napisała: > > > > Akurat nie ponieważ jest wiele na tym forum moich wypowiedzi krytycznych > a czas > > ami bardzo krytycznych wobec PiS ...także strzał poza tarczą. > > He, he dobre. To przytocz te bardzo
mateusz572 napisał: > princesswhitewolf napisała: > > > > Felusiak wez sie nie kompromituj > > > > Ty się Felusiem za bardzo nie przejmuj on tak ma. mateuszku, czyzbys i ty nie rozumial podstawy, dlaczego felusiak jednak upiera się przy swoim