116 wyników w czasie 98 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Używane | Mazda 3 (2003-2009) (początek wątku)

Rdza, rdza, rdza...

Re: Używane | Mazda 3 (2003-2009)

Ale sam artykul super! Wiecej takich by sie przydalo...

2009 Mazda 6 (początek wątku)

Calkiem mi sie to auto podoba. Dwa silniki 2.3L R4 i 3.7L V6. W swojej klasie chyba najlepsza propozycja. W Europie macie inna

Re: 2009 Mazda 6

Mazda wciaz produkuje silnik 2.3T - moze pojawi sie wiec wersja mazdaspeed 6 z napedem na cztery kola. Samochody z duzymi silnikami V6 pewnie juz nie beda tak dobrze sie sprzedawac. Konczy sie pewna epoka.

Mazda 3 (2003-2009) - opinie Moto.pl (początek wątku)

Mam wersje benzynowa 2.3 z USA (standardowa, 156KM) i jest z manualna skrzynia biegow. Sam sie zdziwiliem. Czytajac jednak opis o automatach to chyba bardziej zaleta niz wada. Poza tym autem jezdzi sie swietnie. Nie ma tez jakichs malych, ale jednak upierdliwych usterek.

Re: Mazda 3 (2003-2009) - opinie Moto.pl

mam z 2004r, mija rok od zakupu, oprócz małej awarii w skrzynce bezpieczników auto bezproblemowe. Silnik 2.0 150ps, bardzo elastyczny, dynamiczny, a spalanie 8-9litrów na trasie do 6.8 spokojnie można zejść. Auto maksymalnie wyposażone z ksenonami, 6 poduch itp. Nawigacja fabryczna ale niestety brak

Mazda 3 czy Suzuki SX4 ?? (początek wątku)

/2008 lub Hyundai i30 2009/2010.)

Re: Mazda 3 czy Suzuki SX4 ??

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi. A co powiedzielibyście porównując wyposażenie Mazdy3 i SuzukiSX4 (2007/2008) z Hyundai'em i30 z 2009/2010? hyundai'a za zbliżoną cenę kupię młodszy rocznik i na pewno z lepszym wyposażeniem, ale czy warto?

Re: Mazda 3 czy Honda Civic?

(chyba, bo nowocześniejszy silnik) choć nieco słabszy - fajny, nowoczesny design, choć nie wszystkim może się podobać - czytelniejsze wskaźniki na kokpicie Za mazdą 3: - mocniejszy silnik (ale czy ekonomiczniejszy?) - nieco lepsze właściwości jezdne / układ kierowniczy - więcej miejsca z przodu

Re: Mazda 3 FL | Pierwsza jazda

A ja jestem zadowolony z mojej Octavii tour ( Octavia I ). Kupiona w salonie po świetnej cenie w 2009r. (o wiele taniej niż Mazda 3), z silnikiem 1.6 benzyna (tak tak, ten starszy 8-zaworowy, 102 km), z klimą, elektryką i do tego pakietem wizualnym VRS. Powiem tylko tyle - auto całkowicie

Re: mazda 3 czy warto po liftingu?

Jeździłem Mazdą 3 po liftingu (rocznik 2009, ale jeszcze "stary" model) i jeszcze od czasu do czasu zdarza mi się jeździć. Co do jazdy modelem sprzed liftingu i wyciszenia, to niewiele powiem, bo tym modelem nie miałem okazji się przejechać. Co do jakości materiałów we wnętrzu, to wyraźna

Re: mazda 3 czy warto po liftingu?

Moj pierwszy kontakt z tym samocodem mialem w maju rowniez rocznik 2009 po lifcie ale nie ten obecny. Co mnie zaskoczyło w tym samochodzie - jakość wykończenia w tym przedziale cenowym powiedziałbym na najwyższym poziomie, kierownica była obszyta skórą co potęguje uczucie luksusu:) Silnik

wyprzedaże - focus, leon, mazda 3 czy civic? (początek wątku)

Cześć. Chciałbym usłyszeć Wasze opinie na temat tych samochodów. Stanąłem właśnie przed dylematem zakupu benzyniaka z 2009r. (silniki 1.4 do 1.8). Biorąc pod uwagę ceny to różnice nie są tak duże (maks. do kilku tyś. PLN, oczywiście opcjami trochę się różnią więc nie da się ich dokładnie

Honda czy Mazda? (początek wątku)

Niebawem oszaleję. Nie potrafię podjąć decyzji. Wybrałam 2 auta z salonu: Nową Hondę City z 2009 r.-silnik 1,4 100 KM Mazdę 3 Sedan z 2008 r. - silnik 1,6 105 KM Ceny porównywalne. A jakie jest wasze zdanie i opinie? Nie upieram się przy tych samochodach. Z góry bardzo dziękuję.

Re: Honda czy Mazda?

muszka19 napisała: > Niebawem oszaleję. Nie potrafię podjąć decyzji. Wybrałam 2 auta z salonu: > Nową Hondę City z 2009 r.-silnik 1,4 100 KM > Mazdę 3 Sedan z 2008 r. - silnik 1,6 105 KM > Ceny porównywalne. > A jakie jest wasze zdanie i opinie? Nie upieram się przy

Re: mazda3 czy hyundai i30?

. > otomoto.pl/honda-civic-90855-km-ksiazka-serwisowa-C27706407.html > I30 to bieda samochód dla najmniej wymagających a Mazda jest taka sobie. Mam okazje porównać Civika 1,8 z 2006 roku z mazdą 3 1,6 benzyna z roku 2009, bo praktycznie na co dzień mam możliwość jazdy tymi dwoma samochodami. Mimo wszystko, różnice widzę ogromne, i to na korzyść civika

1 2 3 4 5 6