58 wyników w czasie 78 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

do moni4444

Zaglądnij tutaj: 28dni.pl/

Re: do moni4444

moni, ja sobie kupiłam ksiązke Rotzera o naturalnych metodach planowania rodziny. BArdzo mi się spodobała. Tylko wiedza rzetelna. Wchodze tez na podane juz w linku forum.

Do moni4444

Gratulacje :) ja testuje jutro , bo dopiero przed godzina kupiłam test a a instrukcji piszę zeby najlepiej z rana robic ..liczę że wyjdą dwie kreseczki , pragnę tego ... pozdrawiam

Re: moni4444

Witam Cie rowniez! narazie wynik nieznany...czekam albo do jutra albo moze nawet do poniedzialku. Wiem z doswiadczenia, ze z testami nie nalezy sie spieszyc...:-) Teraz jest to moj 29 dc a mam 30-31 dniowe. Bylaby to moja druga ciaza. W sumie wiec powinnam juz wiedziec jak to jest, ale okazu

Re:moni4444

Monii, nie wiem czy rozumiem o co Tobie chodzi. Jeżeli ostatnią miałaś 03-10 to ten dzień jest liczony jako pierwszy Twojej ciąży... -- ***Pozdrawiam*** Kaśka, mama Mai (6 lat) dziecko.ha

Re: Który to tydzień???

moni4444 oczywiście że zależy kiedy która zaszła i jak dlugie ma cykle, natomiast i tak wszyscy liczą od pierwzego dnia ostatniej miesiaczki. Kwestia tego czy podaja skonczony tydzień tak jak ja jeste 4 tyg. 3 dien, czy poprosty 5 tyd. W kalendarzach tak bywa, ale to i tak jest to samo

wpadnij tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16714

do moni4444

Mi lekarz zalecił dużo wypoczywać. Od miesiąca jestem na L4, bo chyba ? przez przemęczenie i stres w pracy dostawałam skurczy i wylądowałam w szpitalu. Zresztą dodatkowe kg znacznie utrudniają chodzenie :| Mój kręgosłup odczuł to bardzo dotkliwie. Damy radę, dla dzidzi wszystko :))) Pozdrawiam

Cześć monii, byłam u lekarza 9-11 potwierdził wtedy ciąże na tyle, że wszystkie objawy na to wskazują a przede wszystkim testy i beta i oczywście zmiana wyglądu macicy. Mój lekarz nie robi USG, przed następną wizytą czyli 30-11 mam zrobić badania i USG, wiec dopieo wtedy bede wiedzieć co

do moni4444

Zzo we Wrocławiu nie dostaniesz w żadnym szpitalu - niestety.

Re: do moni4444

A prywatnie tez nie jeju co ja zrobie,tak sie boje porodu po ostatnim.

PILNE _ do moni4444 (początek wątku)

Bardzo proszę odebrać prywatną wiadomość na poczcie, pozdrawiam, A.

Re: PILNE _ do moni4444

podnoszę :)

moni4444 co z Tobą??

może już tulisz swoje maleństwo ?? ;> -- Michałek - nasze szczescie :) 2500gr, 51 cm, 10 apgar

Re: Przyklekone autor-moni4444

ktora ma 13 tydz ciazy? abodzek 02.01.08, 12:23 Odpowiedz ja jestem w 13 tyg,samopoczucie różne,raz lepiej raz gorzej,dzis od rana jest mi niedobrze!!!mam nadzieje ze za pare tygodni przejdzie! -- <embed src="<a href="babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf? parent=Agn

1 2 3 4 5