133 wyników w czasie 70 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Proszę o interpretację wyników na tarczyce cz

89,00 zł DODAJ DO KOSZYKA Nutrivimix TAB + Nutrizen AD#1 155,00 zł 131,75 zł DODAJ DO KOSZYKA Poradnik zdrowego odchudzania 69,00 zł 34,50 zł DODAJ DO KOSZYKA Nutrivimix HT#1 + E-book 119,00 zł 95,20 zł DODAJ DO KOSZYKA Nutrizen AD#1 pakiet 3 sztuk 299,00 zł 254,15 zł DODAJ DO KOSZYKA

Re: Jak wam idzie dieta?

fogito napisała: > Znow chleb. Ja prawie nie jem chleba. Waze 54kg przy 178cm. Sprobuj odstawić p > ołowę. Rady dotyczące odchudzania od osoby z BMI 16, czyli poważnym niedożywieniem, omijałbym wielkiem łukiem. Nikt bez zaburzenia odżywiania nie odchudza się świadomie do takiego

Re: A wiecie już, że ruch wcale nie odchudza?

schudłam chyba wcale, tzn nie zrzuciłam wagi. Ważę ok 63 kg przy wzroście 178 cm. Fakt, że lepiej wyglądam, mam fajne mięśnie na brzuchu i na nogach, ale nie za duże, takie w sam raz. Ale z wagi nie schodzę. Inna sprawa, że nie miałam zamiaru schodzić z wagi, tylko poprawić kondycję i zgubić wystający

Re: Wspólne jedzenie przy stole

No to ja się nie popisze. Synek 4,5 roku. Oczywiście od zawsze staram się karmić go zdrowo i pod tym względem chyba mi się udaje skoro w wieku 4 lat miał 116 cm ( a rodzice bez szału -ja 170 tata 178 ) jest szczupły choruje rzadko i krótko nie ma do niego zastrzeżeń ortopeda ani dentysta. Ale

Re: W sklepie - dyskryminacja otyłej klientki?

Wzrost ~ 5,10 czyli jakies 178 cm - drobina to nie jest. Wagi chyba w koncu nie podaje ale odchudza sie i jej celem jest 170lbs (jakies 80kg) No tak - wtedy pewnie w to XL wejdzie

Re: Bieżnia do domu

Witam, będę wdzięczna za udzielenie porady w kwestii kupna bieżni dla osoby o wadze ok 140 kg. Bieżnia ma pomóc w procesie odchudzania. Dodam że mamy ograniczony budżet i raczej nie zdecydujemy się na kupno sprzętu pow. 5 tys. Wzrost głównego użytkownika 178 cm.

Zatrzymanie wagi (początek wątku)

Witam serdecznie, od kilku lat odchudzam się, następuje to etapami, czyli kilka miesięcy dość poważnej diety, następnie w chwili zmęczenia stabilizacja wagi i znowu powrót do redukcji. W ten sposób udało mi się schudnąć dokładnie 30 kg. Jest to zbilansowana dieta dopasowana do mojego trybu życia

Re: jak schudnąć

wydolności układu krążenia, płuc itd. Przy odchudzaniu bieganie może mieć znaczenie wspomagające. Najpierw należy się odchudzić, a potem można zacząć biegać - nie na odwrót. Bieganie przy dużej nadwadze, to prosta droga do kontuzji stawów.

Re: jak się mocno chce, to się da

Z odchudzaniem jest jak z rzucaniem palenia, trzeba CHCIEĆ a nie MUSIEĆ. Ja jeszcze 2 lata temu przy wzroście 178 cm ważyłam 108 kg, nosiłam rozmiar 50. Katowałam się dietami, prawie każda forma ruchu bardzo obciążała stawy. Masakra, patrzeć na siebie nie mogłam a jeszcze mój ukochany mi nie

Re: Utrwalalanie i nie tylko ;-)

. Wczoraj piłam też yerba mate-taką słabą- ale strasznie głodna się po niej zrobiłam, więc chyba nie będę jej piła. Ale się rozpisałam...,mam jakiś przypływ energii... To chyba jakś euforia odchudzania z hcg... Pozdrawiam. Poprzedni Sortuj: drzewkoPokaż wszystkie

1 2 3 4 5 6