66 wyników w czasie 128 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Apostazja - w końcu :)

ola766 napisał(a): > ... w końcu to zrobiłam:) Gratuluję dziecinnego gestu.

Re: Apostazja - w końcu :)

ola766 napisał(a): > Nie o wiarę. Trzeba było najpierw w słowniku sprawdzić. apostazja «odstępstwo od wiary, od wyznawanych zasad lub przekonań» sjp.pwn.pl/szukaj/apostazja.html

Re: impreza PO Wigilii???

ola766 napisał(a):  > Nie wstyd Ci tak się odzywać, naprawdę?  A wam nie wstyd?

Re: czy umiałybyście zaufać facetowi...

ola766 napisał(a): > > Powinnaś nie czekając go rzucić , bo jest debilem. Żeby tylko debilem.

Re: czy umiałybyście zaufać facetowi...

ola766 napisał(a): > Półgłówkiem? (...) > Uciesz moje serce i coś dopowiedz:) Zmartwię twoje serce i poproszę cię uprzejmie o zaprzestanie używania słowa niedorozwój . Jest ono obraźliwe wobec osób naprawdę niepełnosprawnych intelektualnie. A pan jest skrajnym egocentrykiem.

Re: Wszyscy są idiotami?

ola766 napisał(a): Proponuję wspomóc się winem (najlepiej greckim) Wolę wódkę. Po wódce nie idiocieję.

Re: Wszyscy są idiotami?

ola766 napisał(a): > A w ogóle co za różnicę Ci rodzaj alko robi, po każdych procentach każdy idiocieje. Nie każdy idiocieje po procentach. Idiota po procentach ujawnia swój idiotyzm.

Re: Każdego mogła poderwać.

ola766 napisał(a): > Widocznie charakterologicznie nie spotkała kompatybilnego faceta i tyle, Wiesz, raczej to trudno byłoby takiego znaleźć :D

Re: Muszę się napić

ola766 napisał(a): > A co usunięto? To: forum.gazeta.pl/forum/w,567,161665462,161665462,do_moderacji_pilne.html

Re: Muszę się napić

ola766 napisał(a): > Aha. Tez z ciekawości wcześniej weszłam i juz nic nie było. Myslałam, że pisałe > ś o wątku o atmosferycznej wizycie w Oświęcimiu (w głowie mi się nie pomieściło > , więc się napiłam). > Ale dzięki za odpowiedź, chociaż w dalszym ciągu nie wiem o co

no jezd :)

ola766 napisał(a): > Jaki problem to zrozumieć i zaakceptować? no widac jezd... - nawet ta 50+ uwaza , ze ma prawo do strzelenia focha :)

Re: Czy wszelkiej maści idioci

ola766 napisał(a): > Do tych wszystkich typów to prawie każdy pasuje :D To znaczy do tego, co sobie wyobrażasz na podstawie nazwy typu?

Re: Malarstwo w brązowo-beżowej tonacji

ola766 napisał(a): > Własnie przez formę. Niektóre dziewczyny dawały konkretne wartościowe propozycje, bez oceniania Widziałam Beksińskiego, przegapiłam coś jeszcze? -- Tylko nie stawiaj nic na meblach!

Re: Malarstwo w brązowo-beżowej tonacji

ola766 napisał(a): > Chełmoński był, XIX-wieczna Holandia, van Gogh z tymi dwuletnimi kartoflami (chociaż to moim zdaniem średnio sie komponuje z beżem, rzeczywiście ziemniaczany obraz. No, ale to mogą być raczej reprodukcje. A o tym już było niedawno na tym forum :) Nie jestem z

Re: Nowy dom albo mieszkanie

ola766 napisał(a): > Co miało byc zamiast tej koleyski?? Kolejka? Kołyska? Nic innego mi nie przycho > dzi do głowy... Smolęsk?... -- http://tiny.pl/6cxp piesek

1 2 3 4 5 6