Dodaj do ulubionych

Każdego mogła poderwać.

27.04.16, 20:44

https://e5.pudelek.pl/dceccae9b55301b436ea0c06f10cb4a2ecc5448b.jpg

była piękną, atrakcyjną kobietą. Nie było mężczyzny, który by jej nie uległ.

Niestety wybrała za wysokie progi:
"Razem z ukochanym planowali ślub. Niestety, jego rodzice stanęli im na drodze, bo uznali, że Pawłowicz pochodzi ze zbyt biednej rodziny."
Ale pech. I niech ktoś powie ze kasa szczęścia nie daje. Cały naród byłby teraz szczęśliwszy gdyby za młodu Krycha większe wiano miała.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 20:50
      Nie każdy lubi zezowate kobiety.
      Ale faktycznie, wtedy tyranizowałaby tylko synową/e....
      • mid.week Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 17:18
        To nie zez. Ona łypie za kawalerami do poderwania smile
    • ichi51e Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:06
      na zdjeciu bardzo ladna. czas nieublagany...
      • cauliflowerpl Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 11:45
        Czas i kilogramy.
    • drinkit Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:11
      jakoś ciężko mi w to uwierzyć
      • mid.week Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 17:22
        Ja te podboje miłosne Miss Krysi widzę tak:

https://i.pinger.pl/pgr301/5ac329a1001de8854b94b43b/Dzien_Kobiet.jpg
    • edelstein Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:13
      Gdzie ona byla piekna i atrakcyjna?
      • drinkit Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:15
        no własnie nie wiem. tak jak stała, tak się zestarzała, koniec bajki
        • edelstein Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:19
          Paskudna jest.Dziw,ze ktos ja chcial.
          • drinkit Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:22
            a tam chciał. Jakby chciał, to by miał, a nie jakieś kity, że rodzina im na drodze stanęła smile budowanie legendy i tyle
            • edelstein Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:23
              Nigdy nie jest za pozno,ja mam dla poslanki P. partnerabig_grin mysle,ze pasowaliby perfekcyjnie
        • ola766 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:22
          No weźcie, normalna dziewczynka, oczy ładne, gorszych z wyglądu nie znacie?
          Widocznie charakterologicznie nie spotkała kompatybilnego faceta i tyle, też się zdarza.
          Ale fakt, ze teraz okropna chamka, nie mam innego słowa, niestety.
          • viviene12 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:25
            Normalna tak, nawet niebrzydka ale zeby zaraz piekna i atrakcyjna? ??
          • edelstein Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:26
            Taa jedno oko na Maroko,a drugie na Kaukaz.B.ladne oczetabig_grin
            • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:28
              Kate Moss tez takie ma, a jest top modelka.
              • edelstein Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:45
                Od kiedy modelka rowna sie pieknosc?
              • antychreza Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 08:13
                Ale Kare Moss jest generalnie brzydka jak noc. I podobna do nikogo, pewnie dlatego została modelką, nie przyćmiewa ubrań.
            • viridiana73 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:36
              Edel, nie przesadzaj. Isaura też miała lekki zezik, a chłopy za nią szalałysmile
              • edelstein Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:44
                A kto to Isaura?
                • viridiana73 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:47
                  Niewolnica Isaura. Z pierwszej brazylijskiej telenoweli emitowanej w Pl. Wiesz, opustoszałe ulice w porze emisji, takie klimaty...
                  • edelstein Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:56
                    To bylo przed moim urodzeniem ,nic dziwnego,ze nie kojarze.
                    • kalina_lin Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:07
                      Rzeczywiście nie kojarzysz, skoro wiesz kiedy był emitowany ten serial wink wink wink
                      • edelstein Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 08:33
                        Wiem kiedy byl emitowany,bo sobie wygooglam,by ta Isaure obejrzec.
          • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:27
            Masz racje. Nie wiem skad sie bierze stereotyp, ze stare panny sa brzydkie, ewentualnie wredne, i dlatego 'nikt ich nie chcial'. Tak jakby wszystkie mezatki byly piekne i slodkie. big_grin
            • viviene12 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:48
              No cóż, ze jest wyjątkowym chamidłem to raczej trudno zaprzeczyć.
              • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:54
                A na czym polega jej chamstwo?
                • pieskuba Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:05
                  Głównie na tym, że otwiera usta i wydaje dźwięki. Ale jeść też umie chamsko.
                  • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:09
                    Acha. Wiele sie dowiedzialam.
                    • pieskuba Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:54
                      A w ogóle wiesz o kogo chodzi? Bo jeśli kojarzysz osobę to wiesz, że jest skrajnie arogancka, niekulturalna, bardzo agresywna i nie obawia się tego wszystkiego pokazać światu.
                    • kamunyak Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 00:15
                      >Acha. Wiele sie dowiedzialam.

rozszerzę - jest wulgarna, że o braku jakiegokolwiek wychowania nie wspomnę.
                  • viviene12 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 23:51
                    Oglądasz czasem obrady sejmu? Gazety czytasz?
                  • viviene12 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 23:53
                    Bigosik rules!
          • anetapzn Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 17:11
            ola766 napisał(a):

> Widocznie charakterologicznie nie spotkała kompatybilnego faceta i tyle,

Wiesz, raczej to trudno byłoby takiego znaleźć big_grin
            • viviene12 Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 17:28
              A ja ciagle jeszcze wierze, ze kiedys sie dwa samotne serduszka - Krysi i Jarka - odnajda...
              • mozambique Re: Każdego mogła poderwać. 29.04.16, 10:43
                juz kiedys była taka Szczypinska co tez miala nadzieję

no i wylądowała na marginesie , sama chora i kopnięta w odwłok
    • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:16
      Bardzo sympatyczna buzia.
    • 18lipcowa3 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:19
      zgadzam sie
    • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:22
      Zreszta, mowiac szczerze, to Pawlowicz w kazdym wieku byla niebrzydka kobieta. Ma ladne rysy twarzy. Ale ze wzgledu na brak usmiechu, zacieta mine, okulary i gladko uczesane wlosy jest odbierana jako brzydka.
      To tak jak w serialach 'Brzydula' na calym swiecie: aktorka ma okulary, wlosy zwiazane w kitke - jest brzydka. Ta sama aktorka zdejmie okulary, rozpusci wlosy - pieknosc!
    • najma78 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:30
      Uroda - przecietna. Zdecydowanie kazdego by nie poderwala, a nawet wielu by nie poderwala.
      • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:41
        Zeby poderwac faceta nie trzeba byc piekna. Zrobiono nawet eksperyment - za kobieta w blond peruce, w mini i na szpilkach kazdy facet na ulicy sie obejrzal. Chocby byla szpetna jak noc. Faceci to proste i niewymagajace istoty i nie da sie nimi mierzyc urody.
        • najma78 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:59
          Obejrzec sie a umowic czy zwiazac to nie to samo. Dziewczyna na zdjeciu ma przecietna urode, nie jest brzydka ale ladna tez nie, taka sobie, ani ladna ani brzydka ??
          • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:09
            Moim zdaniem jest ladna. A ty nie znasz zadnych brzydkich mezatek? Mieszkasz w Anglii, wiec nie wierze, ze nie. wink Ktos sie z nimi umowil i zwiazal, mimo ze wygladaja jak wygladaja.
            • kaz_nodzieja Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 09:45
              >Mieszkasz w Anglii, wiec nie wierze, ze nie.

Dostajesz laur Mistrza Ciętej Riposty big_grin
        • mallard Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:50
          21mada napisał(a):

> Faceci to proste i niewymagajace istoty i nie da sie nimi mierzyc urody.

Tak sobie mówcie.
      • najma78 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:16
        A co maja do tego mezatki czy singielki? Wiesz kazda potwora znajdzie swojego amatora. To gdzie mieszkam nie ma znaczenia, w kazdym spoleczenstwie mozna spotkac osoby brzydkie, przecietne, ladne i piekne.
    • mary_lu Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:30
      To facet musi teraz po rękach całować rodziców/ albo biegać regularnie z kwiatami i zniczami na ich groby.
    • hipinka Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:36
      może i sympatyczna, ale żeby zaraz piękna?
      • izabella1991 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:46
        A mi sie wydaje bardzo atrakcyjna na wyzej zapodanej force..jest wrecz piekna.
        Podobna do mojej kuzynki- wielkiej pieknosci.
        • anetapzn Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 17:12
          izabella1991 napisała:

> A mi sie wydaje bardzo atrakcyjna na wyzej zapodanej force..jest wrecz piekna.
          > Podobna do mojej kuzynki- wielkiej pieknosci.

Eeeeeeeeee ?????????????? Słucham????????
      • 21mada Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:48
        A dlaczego nie? O wielu aktorkach pisze sie ze sa piekne np. Angelina Jolie, a mnie te gigantyczne wargi na koscistej twarzy jakos nie zachwycaja. Kwestia gustu.
        • hipinka Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 21:52
          no właśnie, kwestia gustu
          na mój gust piękna to ona nie była, ot, zwykła sympatyczna buzia
          • damartyn Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:04
            A ja myślę, że jak na 64 lata, to ona zupełnie nieźle się trzyma. Na zalinkowanych zdjęciach widać, że wcale brzydka nie była, mimo zaciętości na twarzywink
            • hipinka Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:13
              no brzydka nie była, ale pomiędzy stwierdzeniem "brzydka nie była" a "piękność" jest trochę różnicy
              • hipinka Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:15
                * między
              • alpepe Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:20
                A ja wierzę w tę urodę, jeśli faktycznie się ładnie prosto trzymała, musiała robić wrażenie, nawet z tym lekkim zezem.
    • morekac Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:20
      Trele morele. Miss Pawłowicz była młoda w latach 70tych, nie przed wojną, i to pierwszą. Z kim mogła się prowadzać? Z ordynatem czy jakimś studenciakiem? Facet pewnie się zwinął, bo mu tak było wygodniej (gdyby mu naprawdę zależało, to zastrzeżenia majątkowe zbyłby śmiechem), a pudelek już robi z niej Stefcię Rudecką...
    • alexa0000 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:23
      Kogo to obchodzi, co było kiedyś. Jest, jaka jest -teraz, nie sto lat temu.
    • albertynaa Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:24
      Ładna dziewczyna, aż trudno uwierzyć.
    • paloma_blauwinder Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:25
      Przepraszam, ale zanim rozpoznałam posłankę Pawłowicz moja pierwsza myśl była taka, że to obecnie jakaś zdegenerowana przestępczyni. Antypatyczna już była jako dziewczę.
      • bei Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 22:55
        Ladna, nawet bardzo.
        Dzisiaj spogladalam na nia w tv- i zachwycalam sie cera, buzia bez zmarszczek, skora zdrowa, napieta z naturalnym rumiencem, piekny usmiech....ech, tylko wypowiedz nieladnasad
      • azja_pl2 Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 10:10
        Haha, mialam dokladnie to samo! Pomyslalam, ze to jakas nastoletnia morderczyni z dawnych lat...
        Pieknosci tam nie widze. I zle jej z oczu patrzy!
    • angeika89 Re: Każdego mogła poderwać. 27.04.16, 23:37
      Aż trudno uwierzyć, że dziewczyna ze zdjęcia to pani posłanka. Jedyne co zostało nie zmienne to jej zez wink
      Z drugiej strony uważam, że była zwykłą przeciętna dziewczyną, nie żadną pięknością. W bajeczkę o nie udanym ożenku mogę uwierzyć, bo kiedyś jednak były takie czasy, że jednak to rodzice mieli więcej do powiedzenia w kwestii małżeństwa swych dzieci. Ale w mega branie to nie wierze...
    • kamunyak Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 00:17
      nie jest ładna, jest mloda.
      Poza tym jedno legitymacyjne zdjęcie o niczym nie świadczy.
    • anorektycznazdzira Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 05:58
      To nie piękność, tylko młode dziewczę. Panom 50+ musi się wydawać miss świata, jak każda inna 18latka. Młodzi faceci będą znacznie bardziej wymagający i na zeza i niezbyt proporcjonalną szczękę nie koniecznie polecą. Wśród koleżanek mojej 19letniej córki plasowałaby się mocno poniżej średniej.
      Słabo.
      • kaz_nodzieja Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 09:54
        Bez przesady. Wybitnie ładnych dziewczyn jest może z 10%. Nie ma siły, młodzi Panowie chcą czy nie najczęściej muszą zadowolić się drugim sortem (za wyjątkiem tych, którym się uda uszczknąć pierwszego, ale ich jest też mało). Gdyby tylko piękne i bardzo ładne dziewczyny miały chłopaków , narzeczonych, mężów świat szybko by wymarł.
        • kamunyak Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 12:41
          >Gdyby tylko piękne i bardzo ładne dziewczyny miały chłopaków , narzeczonych, mężów świat >szybko by wymarł.

Ładna i "wybitnie ładna" dziewczyna tez nie poleci na byle co, umówmy sie.
          Czyli drugi sort "młodych Panów" wybiera więc w drugim sorcie dziewczyn i git. Ludzkosc istnieje.
        • anorektycznazdzira Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 16:47
          No ale miała jakoby każdego dostawać z mety, ja do tego tematu się wypowiadam: mocno wątpię.
    • sonniva Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 07:03
      Polemizowałabym z tą "pięknością". Jak dla mnie poniżej przeciętnej i to grubo.
      Szczególny minus za małe, wąskie usta, a do tego ta szczenaaaaa!
      • kaz_nodzieja Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 09:51
        Pokaż swoje usteczka.
    • antychreza Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 08:11
      Ja tam słyszałam trochę inną wersję. Że to ona go chciała, ale on jej to już nie bardzo. I w związku z tym ją spakował i odesłał jak do niego przyjechała coby wspólne życie zaczynać.
      Owszem, była całkiem ładna, ale piękną bym jej nie nazwała.
    • fin-dus Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 08:33
      O czym niby ma świadczyć zdjęcie?
      O niczym. W wątku o Ewie Minge napisałam, że 15 lat temu widziałam ją (Ewę, nie Pawłowicz) na żywo w klubie. Już wtedy na zdjęciach wyglądała czasem naprawdę słabo (wolę nie wiedziec, jak wygląda jej zdjęcie w dowodzie), a na żywo zapierała dech w piersiach. Takie wrażenie zrobiła na mnie i moich koleżankach, a miałyśmy wtedy po 20 lat.

Więc wierzę, że Pawłowicz mogła na żywo wyglądać przepięknie. A te ją na podstawie zdjęcia oceniają, no błagam...
      I czy wierzę w nieszczęśliwą miłość? Jak najbardziej. Moja mama ma przyjaciółkę, która taką miłość przeżyła na drugim roku studiów prawniczych. Przyjaciółka podobno była przepiękna, nie było mężczyzny, który obok niej przeszedł obojętnie. Zakochała się w pewnym chłopaku ze studiów. Planowali wspólne życie, on jej się oświadczył. I pojechał na wieś powiedzieć mamusi... I już nie przyjechał. Wysłał list, że zrywa i że mamusia mu inną partię na wsi naszykowała. Przyjaciółka mamy została prokuratorem - z delikatnej, przepięknej dziewczyny stała się brzydką, popijającą, sypiącą mięsem w najkrótszym zdaniu ostrą babą. W dodatku defekt kręgosłupa, który w młodości dodawał jej nieprzeciętnego uroku (długie nogi, szczupła talia), zaowocował strasznym zwyrodnieniem na starość, tak że teraz ledwo chodzi. Mimo pracy w wybitnie męskim środowisku nigdy z nikim już się nie związała.

Tak więc ja absolutnie wierzę w takie przemiany.
    • lauren6 Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 09:39
      Mówienie o przeciętnej z wyglądu, zezowatej dziewczynie, że każdego by poderwała to gruba przesada.
      • kaz_nodzieja Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 09:49
        Każdego nie, ale gdyby chciała spokojnie by męża (w odpowiednim wieku) sobie znalazła. Wiele dużo gorszych znajduje. Uroda jest jeżeli chodzi o małżeństwo przereklamowana. Wielu mężczyzn jest rozsądnych i na żony wybierają "praktyczne miski", a nie "ładne".
        • lauren6 Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 12:44
          Męża z tym charakterem? Nie sądzę.

Odnoszę się do stwierdzenia o poderwaniu każdego mężczyzny, a nie jej szans na rynku matrymonialnym.
    • morgen_stern Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 09:53
      Trochę kogoś poniosło...
    • kawka74 Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 09:54
      Obstawiam, że raczej się objawił jej charakterek i młodzieniec się zmył, naprędce wymyślając jakiś powód.
      • gama2003 Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 11:41
        Też myślę, że zdjęcie zdjęciem, ale obraz ruchomy i fonia mogły nieco ostudzić chłopaka. Ludzie aż tak się nie zmieniają....
        • hipinka Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 17:21
          big_grin
    • redheadfreaq Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 10:00
      Wierzę, że mogła się podobać. Znam sporo dziewczyn, które mimo istotnych, widocznych "defektów" (vide zez) zawsze ciągnęły za sobą ogonek adoratorów. Miałam w liceum taką koleżankę. Obiektywnie - absolutnie nijaka, w okularach, nos jak kartofelek, tyle, że zgrabna. Łamała serca na lewo i prawo, czego do dziś nie rozumiem.
      • kaz_nodzieja Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 10:07
        Moim zdaniem wbrew pozorom uroda nie pływa za bardzo na jakość związków (pomijam osoby naprawdę wybitnie szpetne). Z moich obserwacji wynika, że najbardziej szczęśliwe w małżeństwie są zwykłe ciepłe kluseczki. Wszystkie moje przeciętne z wyglądu koleżanki mają mężów, tak samo jak i piękności. Zresztą logiczne. Wszyscy faceci mogą sobie marzyć o gwiazdce z nieba, ale rzeczywistość skrzeczy, więc większość z nich ląduje z małżeńskim stadle z całkiem zwyczajnymi kobietami.
        • mozambique Re: Każdego mogła poderwać. 28.04.16, 13:01
          jzu nie mówiąć o tym ze na etapie szukania kandydatki dosc waznym kryterium jest . dostępność seksualna
          wbrew róznym mitom jesteśmy dosc wygodni i jesli potencjalny kandydat/ka jest mało piękny ale dostępny czasowo i seksualnie to wygrywa konkurencję z chodzącą pięknością stosującą gęste filtrowanie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka