Witam wszystkich;) Przedstawiam Wam Oliwiera, mojego bratanka, wiecznie roześmianego malucha na co wskazują zamieszczone poniżej zdjęcia. Oliwier urodził się 05.09.2010 roku, także za parę dni skończy roczek.Jeśli chodzi o jego osobowość to jest bardzo wesołym, ciekawym świata dzieckiem
Typuję duuużą popularność: Helenki i Antosi dla dziewczynek oraz Julka i Nikodema dla chłopców. Te dwa ostatnie mogą nawet zająć miejsce Kubusiów i Mateuszków :) Widać stałe tendencje wzrostowe. A jak myślicie, co zamiast Nikoli i Oliwiera?
Znam pare, ktora ma Oliwiera i Oliwke :) -- " Ludzie, ktorzy przeklinaja sa oskarzani o brak elokwencji. Najczesciej przez tych, co ma ja slabszy zasob slow od nich" Stephen Fry
Ja mam Dawida musiało być na D ja na D mąż na D 3 razy D:) wiem, że to dość popularne imię, ale mi to nie przeszkadza. A wśród znajomych 4 Julki, 2 Zuzie, 3 Kubusiów, 2 Oliwierów, 2 Filipów a poazatym to wiktorie, Kingi
Mnie Daria Maria rozśmieszyła. Negatywnie odebrałam Oliwiera Adama.
Damian Mateusz Gabriel Piotr Krzysztof Jakub Marek Adam Mateusz Oliwier Adam Robert Paweł Agata Anna Anastazja Daria Maria Emilia Joanna Jagoda Zofia Julia Katarzyna Nela Anna Zuzanna Gabriela
(6) Olaf (2) Olgierd Oliwier (5) Oskar (6) Patryk (4) Paweł (3) Piotr (14) Robert (3) Sebastian (2) Stanisław (5) Szymon (10) Tobiasz (4) Tomasz (7) Tymon Tymoteusz (4) Wiktor (9) Wincenty Witold Wojciech (15)
) Leon Łukasz Maciej (2) Maksymilian (2) Marcel (3) Marcin (5) Martin Mateusz (4) Michael Michał (9) Mikołaj (4) Miłosz Nikodem (2) Olaf (4) Olivier (2) Oliwier (2) Oskar Patryk Paweł (2) Piotr (7) Przemysław Rafał Robert Sebastian (2) Stanisław (4) Szymon (9) Tomasz (3
-Amelia, -Dawid, -zuzanna, -Julia, -marcin, -klara, -Ania, -Oliwier, -kinga.
W moich okolicach pojawiło się dwóch Michałów i Jakub to takie najnowsze narodziny A z poczatku roku jest Maciej, Ola i Oliwier Alan
Bardzo prosze o sprawdzenie imion Nadia i Oliwier, Z gory serdecznie dziekuje!
68. Nadia 141 0,33% 75. Oliwier 130 0,30% -- Ktoś, kto to czyta, może zostać doprowadzony do rozpusty. (Jarosław Olesiak)
pozorom nie jest to proste ) Póki co nasze typy to: Marcel,Oliwier, Wiktor
Marcelina Maria Melania Milena Monika Natasza Nina Sylwia Tola Victoria (polskie nazwisko) Zofia CHŁOPCY 8. Aleksander Jakub 6. Szymon 5. Piotr Stanisław 4. Bartosz Mateusz 3. Antoni Fabian Filip Oliwier Paweł 2. Adam Błażej Dominik Igor Jan Mikołaj Rafał
Agata Weronika Agnieszka Maria Alicja Justyna Alina Katarzyna Jagoda Krystyna Karolina Julia Karolina Magdalena Laura Maria Magdalena Halina Magdalena Iwona Maja Maja Aleksandra Milena Teresa Alex Jan Bryan Grzegorz Dawid Łukasz Filip Piotr Norbert Krzysztof Oliwier Szymon
Alina fajna (chociaż w zestawie z Katarzyną już mi się tak nie podoba). Teresę wolałabym na pierwsze, podobnie jak Krystynę. Alex, Bryan - ło matkoooo ... Przy tym to nawet Oliwier wydaje mi się być ok :) Podoba mi się Samuel i Józef (szkoda, że na drugie