Święty Franciszku patronie zoologów i ornitologów dlaczego żubr jęczy jeleń beczy lis skomli wiewiórka pryska kos gwiżdże orzeł szczeka przepiórka pili drozd wykrzykuje słonka chrapi sikora dzwoni gołąb bębni i grucha kwiczoł piska derkacz skrzypi kawka plegoce jaskółka piskocze żuraw struka drop
klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > A tobie zostawie moje brudne figi > Zebys sobie mily pojechal do Rygi :P Dobrze że nie piłem dziś bo bym rzygał tak jak miś. https://us.123rf.com/450wm/burdun/burdun2011/burdun201100016/158228818-koncepcja-alkoholu-i-rozwodu-pier%C5
. > > Ten film z Pytlem i Niskuem, gdy piją wódkę że szpionami FSB Putina , powinni pokazywać często i przypominać podpis Tuska pod współpracą SKW z FSB. A to był 2011 rok, tuż po masakrze 96 Polaków w kwietniu 2010 roku. > >
Heer negativum jak zwykle szerzy ruską propagandę. Krowy po breaverze (3NOP)nie cierpią i produkują kilkadziesiąt procent metanu mniej od tych którym nie dodano do paszy tego suplementu diety. Suplement znany jest od wielu lat ( najmniej od 2011 roku) i nikt nigdy nie wykazał jego szkodliwości dla
x2468 napisał: > Heer negativum jak zwykle szerzy ruską propagandę. Krowy po breaverze (3NOP)ni > e cierpią i produkują kilkadziesiąt procent metanu mniej od tych którym nie dod > ano do paszy tego suplementu diety. Suplement znany jest od wielu lat ( najmnie > j od 2011
osoba egzystuje i w której niepicie jest jakąś deklaracją. Ja też nie piję, w sumie nie bardzo wiem dlaczego, czy też raczej: przyczyn jest wiele. Dokładnej daty nie jestem w stanie określić, ale pi razy oko od 2011. Niektórych to dziwi, ale jeśli jest częścią jakiegoś problemu, to jest to ich problem
Zobacz sobie ile było wypadków w zakładach chemicznych i jakoś nikt nie płacze. Ludzie wręcz ciągle piją wodę do której fabryka spuszcza ścieki. O czym nie wiesz nie szkodzi najwyraźniej. 1. Bhopal, Indie (1984) – fabryka pestycydów Union Carbide • Przyczyna: Ucieczka izocyjanianu metylu (MIC
vs 1000? Lata 2011–2020 były najcieplejszą dekadą w historii pomiarów, a każda kolejna dekada bije rekordy. Tak szybki wzrost temperatury w tak krótkim czasie nie występował w żadnym wcześniejszym okresie geologicznym. I znow.. zmiany same w sobie nie sa problemem.... tempo tez by nie bylo
., USA najechaly Irak, doprowadzily do wladz > y swoje marionetki i powiesily Saddama Husajna (tego samego, który rzekomo "pro > dukowal Bron masowego razenia"). Relacja z powieszenia Husajna byla transmitowa > na na zywo. > - W 2011 roku, pod rzadami Obamy, rozpoczely sie
odwiedzali różne przybytki w Polsce. W tym czasie pozostawiali dzieci pod opieką znajomych. Przemysław L. zeznał wprost, że razem z Kamilą „pili dużo alkoholu, wyjeżdżali do klubów dla swingersów, uprawili seks przy kimś, z czasem te perwersje się powiększały”. Stwierdził też, że jego dewiacje seksualne
robiłem i naprawdę czerpałem przyjemność z jej radości . Były wakacje ,wyjazdy, wycieczki rodzinne. 2011 roku rzuciłem palenie zresztą po mojej namiwie żona też z alkoholem Nie mam problemu, zazwyczaj na imprezach rodzinnych piliśmy na zmianę czyli na jednych świętach Ja piłem na drugich żona, ja