119 wyników w czasie 6 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Kampania Facet na 100 Pro - imiona dzieci (początek wątku)

tata.teamrodzina.pl/ Imię ojca - imiona dzieci - wiek (jeśli nie ma, wieku nie podano) Daniel - Józef 3,5, Dominik 1,5 Paweł - Bogna 7, Wit 4 Przemysław - Jan 8 Patryk - Julian 1 Mateusz - Julia, Zofia Jarosław - Pola

Re: Kampania Facet na 100 Pro - imiona dzieci

> Piotr - bliźnięta Franciszek i Hanna 11, Hugon 4 > Michał - Maria 20, Franciszek 13, Konstanty 9, Władysław 6, Jadwiga 3 > Widzę odwagę imienniczą przy najmłodszych dzieciach. ☺️

Re: Wąciorek na wtorek

, Zucker, Gewürze), Hühnervollei, *QS-Ware Durchschnittliche pro % RM** Nährwerte 100 g pro 100 g Brennwert 1174 kJ/ 14% 283 kcal Fett 21,5 g 31% - Allergens: Eggs, Gluten, Mustard

Re: post-komunistyczna propaghanda

Sojusz z Niemcami, to od blisko 100 lat najlepsze, co mogło Polskę spotkać. Endecka wizja sojuszu z (bolszewicką) rosją nadal u pro-pis-dzielców zywa.

Re: Katastrofy, ekologia, pożary, protestym krymi

https://wydarzenia.interia.pl/bliski-wschod/news-wojne-na-bliskim-wschodzie-wygrywa-rosja-ceny-niemal-100-pro,nId,22633679 PUTIN WYGRYWA - Interia - 11.03.2026

Re: Zakamuflowana(?) opcja chce się zbroić w Niem

Uwierzyłeś(aś) tak jak w 100 KOnkretów w zapewnienia Tuska tak jak tyPOwy wyznawca sekty ośmigwiazdkowców? A co chodzi z tym PO mówieniem? To, że jeszcze się kamuflują? A może PO trafisz wskazać, które z poniższych to działania pro-polskie a które to pro

Re: Prosze bardzo

Zamiast zanieczyszczać forum guanem odpowiedz, które z tych działań (a jest to czubek góry lodowej) jest działaniami pro-polskimi a które pro

Re: Związek a gorsza syt.finansowa partnera...

były też inne pensje. nie wiem ile youngagain ma dokładnie lat, wiem, że 40+, ale raczej na 100pro nie kupiła tego mieszkania 18 lat temu sama i nie spłacała go sama.

Re: Elon M.

Ja mysle ze to amerykanski agent. Dostal pozwolenie na Starlinki. Przeciez tymi Starlinkami moze podgladac caly swiat, wszystkie sekretne bazy, tajne pojazdy , ufo , whatever he wants. Ja sie nie nabieram w jego pro rosyjskie zmylki Jak wielu z tych na szczycie jest maverick lub nawet troche

Re: 🐯Wszystko o zwierzętach🐯

Protoceras (po grecku „pierwszy róg”); wymawiane PRO-toe-SEH-rass Siedlisko: Równiny Ameryki Północnej Epoka historyczna: późny oligocen – wczesny miocen (25–20 mln lat temu) Wielkość i waga: około 3-4 stóp długości i 100-200 funtów Dieta: Rośliny Cechy charakterystyczne: czteropalczaste stopy

Kto wspiera imigrację? chatgpt oficjalnie (początek wątku)

w Europie i USA, dziatania pro. " gracyine, pro-LGBT, antynacjonalistyczne Fundacja Open Society Foundations (OSF) • Soros preznaczył na nia ponad 30 miliardów dolarów w ciagu ¿ycia. • OSF finansuje setki organizacji w ponad 100 krajach - zajmujacych sie: • "prawami cztowieka", • migracja

Re: 🐯Wszystko o zwierzętach🐯

Protoceras Imię: Protoceras (po grecku „pierwszy róg”); wymawiane PRO-toe-SEH-rass Siedlisko: Równiny Ameryki Północnej Epoka historyczna: późny oligocen – wczesny miocen (25–20 mln lat temu) Wielkość i waga: około 3-4 stóp długości i 100-200 funtów Dieta: Rośliny Cechy charakterystyczne

1 2 3 4 5 6