Dobrze prawisz projekt-365.
w takim ukladzie z czego budowac w projekcie mam 36,5 ale jeszcze jest czas zmodyfikowac projekt co pan radzi? pozdrawiam beata
Podpisuję się w pełni pod wypowiedzią"projekt-365".Polecam Szk.Podst. nr 5.
ja myślę, że wszyscy odetchną z ulgą jak Pan/Pani "projekt-365" zabierze dziecko ze szkoły (jak deklaruje) - przecież nikt nie każe się integrować, działac społecznie i byc miłym. To dla wszystkich będzie korzystne: SZEROKIEJ DROGI!!!!!!
Bo prawdziwa kobieta tylko w spódnicy, nie wiedziałaś? Patronujemy projektowi „365 dni #wspódnicy”
Jako autoryzowany https://coderia.pl/enova365/ partner enova365 , oferujemy kompleksowe wdrożenia i wsparcie techniczne dla systemów ERP. Nasz zespół specjalistów zapewnia profesjonalne doradztwo i indywidualne podejście do każdego projektu. Skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się więcej o
ciekawe, czy udałoby mi się zebrać 100tys podpisów pod projektem - 365 dni w roku wolne?:)
Cześć Szukam wokalistki do projektu soft rock itp. Więcej info na mathsh365system@wp.pl pozdrawiam
Witam, Zapraszam na moją stronę: www.tryc.pl Chętnie porozmawiam o warunkach wykonania projektu. Pozdrawiam, Jacek Tryc 501-089-365
Czy to prawda, że betonowe ściany stadionu miały mieć w/g projektu grubość 36,5 cm a mają tylko 29.00
Dziękuje Panie moderatorze za przywrócenie poprzedniego stanu wpisów . Może Pani projekt-365 zobaczy , że jednak te wpisy pierwszego.obywatela były bardzo,bardzo obraźliwe.