Dodaj do ulubionych

Do moderatora .

09.10.16, 12:15
Dlaczego blokuje Pan moje kulturalne i kompetentne odpowiedzi w temacie PUK a obraźliwe w stosunku do Pana wpisy pierwszego.obywatela Pan załącza ?
Obserwuj wątek
    • master2015 Re: Do moderatora . 09.10.16, 12:18
      Wpis w temacie " Za co PUK dziękuje Kosińskiemu" !!! Proszę zobaczyć mój wpis i go odblokować . Tym bardziej ,że "trochę" się napisałem.
      Dzięki.
      • master2015 Re: Do moderatora . 09.10.16, 12:27
        No i piękną mamy demokrację . pierwszy.obywatel obraża moderatora , że ma "przyciasny łeb" i jest publikacja a moja odpowedz z klauzulą " nie masz uprawnień ... etc " jest blokowana . No świetnie , mamy w Kraju DEMOKRACJĘ !
        • opin7 Re: Do moderatora . 09.10.16, 12:33
          Widocznie modulator ;) zgadza się z tym, że ma!
        • master2015 Re: Do moderatora . 09.10.16, 12:49
          Pisałem w swoim wpisie " że MISIEWICZE " to raczej PIS o czym świadczy nominacja Pana Misiewicza przez czołowego Ministra naszego kraju na tak eksponowane stanowisko . Pana , który do niedawna był sprzedawcą w aptece a teraz stawia na baczność polskich GENERAŁÓW . Pisałem , żę nowy Prezes PUK to nie MISIEWICZ tylko były V-ce Prezydent Ciechanowa Pan Mirosław Szymańczyk . Pisałem aby Pan pierwszy.obywatel postawił sobie dziś wieczorem lampkę wina i polubił chłopców z PO . To fani faceci czego przykładem jest były Poseł z PO Mirosław Kożlakiewicz etc,etc
          • master2015 Re: Do moderatora . 09.10.16, 12:54
            i wykupił sobie godzinną jazdę na " koniku" w Niestuniu to zapewne pokocha konie , wspaniałe zwierzęta z dużymi jak On pisze w stosunku do ludzi ... ŁBAMI !!! Konie w maju mają mieć swój dzień . A zasługi w HIPOTERAPII ! Panie pierwszy.obywatel -wstydu oszczędz.
            • master2015 Re: Do moderatora . 09.10.16, 12:57
              Zapamiętajcie Państwo moje wpisy bo pewnie usunie cały POST Do moderatora
              • projekt-365 Re: Do moderatora . 10.10.16, 22:21
                Jeżeli wpis nie był obraźliwy, nie łamał regulaminu, to pisz do Agory...
                • pierwszy.obywatel [...] 11.10.16, 05:40
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • master2015 [...] 11.10.16, 08:44
                • master2015 Re: Do moderatora . 13.10.16, 19:15
                  Dziękuje Panie moderatorze za przywrócenie poprzedniego stanu wpisów . Może Pani projekt-365 zobaczy , że jednak te wpisy pierwszego.obywatela były bardzo,bardzo obraźliwe.
                  • master2015 Re: Do moderatora . 16.10.16, 11:34
                    Panie moderatorze , jest poprawa u Pana pierwszego.obywatela Już nie obraża . Może poszedł ... po rozum do głowy.
    • pierwszy.obywatel [...] 11.10.16, 18:45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka