32 wyników w czasie 91 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Buda z lodami w parku - kto, co ... (początek wątku)

nie a tu obok przedszkola/placu zabaw tak!? - nigdzie w okolicy (np. w Warszawie w parku Saskim, w Łazienkach, itp.) nie widziałem takiej budy na kołach sprzedającej cokolwiek. Ktoś wie na jakiej zasadzie to powstało? Kto wydał zgodę? Był przetarg? Jak podłączono to do prądu? A co jeśli ktoś

Re: Przedszkolaki

OSTATECZNE PRZEDSĄDOWE WEZWANIE DO ZAPRZESTANIA NARUSZANIA DÓBR OSOBISTYCH I USUNIĘCIA SKUTKÓW JUŻ DOKONANEGO NARUSZENIA Działając w imieniu Pani Justyny Podgórskiej oraz Joanny Połaskiej (dalej jako "Mandantki") właścicielek przedszkola "Przedszkolaki" znajdującego się w Warszawie na

W czy­jej nie­wo­li tkwi­my? (początek wątku)

­sa­mo­ści płci i sek­su­al­no­ści już od przed­szko­la! Te­raz Sejm pra­cu­je nad zmia­ną usta­wy o rów­nym trak­to­wa­niu. Nie bę­dzie moż­na od­mó­wić za­trud­nie­nia np. trans­we­sty­ty w przed­szko­lu czy ja­ko opie­kun­ki do dzie­ci, bo moż­na bę­dzie tra­fić przed wy­so­ki sąd. Wy­bra­ni przez nas po

Bezpośrednio 47m2 w Piasecznie k.Warszawy (początek wątku)

Mieszkanie 47,6 m2 w Piasecznie przy ul. Powstańców Warszawy. BEZPOŚREDNIO tel. 606 212 068 Pierwsze piętro z trzech kondygnacji. - 47,6m2 - 2 pokoje wschód (mniejszy i kuchnia) i zachód – salon z dużym - balkonem - widna umeblowana kuchnia, - duży balkon loggia

Re: Czy ja przesadzam?

:edukacja.warszawa.pl/placowki/przedszkola wyklikałam dwa z jadłospisami: p212waw.edupage.org/text6/? www.p158.przedszkola.net.pl/jad%C5%82ospis.html

warszawa zoliborz...wybor przedszkola publicznego (początek wątku)

Witam w tym roku posylam corke do przedszkola...no i zaczely sie dylematy... szukam opinii przedszkoli nr 130 (suzina) i 131 (sierpecka) oraz 247 (bieniewicka) ... o przedszkolu 212 czytalam same negatyw... sa tez przedszkola juz na bielanach 'pod kasztanem' i 'pod tecza' ale opini o nich

Warszawa, Bemowo, Powstańców Śląskich 83, 53 m2 (początek wątku)

, przy ulicy Powstańców Śląskich w pobliżu Ratusza Bemowo i planowanej stacji metra. Blok z 2005 roku, zadbany, ochrona, prężnie działająca wspólnota mieszkaniowa. Oferuję Państwu piękne, zadbane, przestronne, ciche i dobrze zlokalizowane mieszkanie. Składa się ono z: - Salon, ok. 21,2 m2, wyjście na

Re: Czego nie dowiesz się z Gazety Wyborczej? czy

rząd Tuska podejmuje, kiedy sytuacja demograficzna w naszym kraju została uznana na wiosennym Kongresie Demograficznym w Warszawie za wręcz katastrofalną, a wskaźnik dzietności kobiet w wysokości 1,3, lokuje nas na 207 miejscu na 212 krajów objętych statystyką przez ONZ. Dodatkowo rządząca koalicja

jak to ugryźć? przedszkole na Mokotowie (początek wątku)

witam, mój syn ma 2 lata i 2/12. W przyszłym roku w marcu chcielibyśmy składać podanie o przyjęcie dziecka do publicznego przedszkola w Warszawie, najchętniej na Mokotowie (może przy ul.Zawrat, Al.Niepodległości). We wrześniu 2012 miałby wówczas 3.5roku. Mąż ma własną działalność, ja w tym roku z

Re: skwerek między stefanika i książkową

Gość portalu: krzysiek napisał(a): > grodzone są dwie działki 214 i 212, > no i ciekawa rzecz, kilka dni temu działka 212 była własnością M.St. Warszawy, > dziś widnieje jako prywatna... > jakoś nie kojarzę by działka 212 była oferowana na sprzedaż przez miasto

1 2 3 4