5 489 wyników w czasie 238 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole nr 300 <<<<skandal>>>> (początek wątku)

Drodzy rodzice dzieci przedszkola nr 300 w warszawie. Jestem matką córeczki, która uczęszcza do tego przedszkola. Moje dziecko uczęszczało do grupy prowadzonej przez panią Barbarę P. Uczęszczało (czas przeszły) ponieważ dzisiaj owa pani jest panią dyrektor. Jest to osoba nieodpowiedzialna i

Re: Przedszkole nr 300 <<<<skanda

A o co chodzi?

"Przedszkole dla 300 dziewcząt" (początek wątku)

linia.com.pl/public/article.php?1-13171-0 -- *** Mam pięć zeta od posta (brutto)

Re: "Przedszkole dla 300 dziewcząt"

dom jest domem, szkoła szkołą, broń mnie przed przedłużaniem szkoły w dom rodzicielski!, brrr, jedni chcą załozyć mundurki, drudzy coś przedłużać - w domu rodzicielskim są i kobiety i mężczyźni (raczej) w domu-szkole Sternika będzie inny dom rodzicielski: żeński i męski, o co w tym chodzi?!, dob

300 dodatkowych miejsc w przedszkolach (początek wątku)

Wczoraj o godz. 13 warszawskie przedszkola wywiesiły ostateczne listy przyjętych. Nie obyło się bez problemów - niektóre dzieci dostały się do przedszkola piątego czy szóstego wyboru, często oddalonego od miejsca zamieszkania, inne nie dostały się nigdzie. Takich dzieci jest w Warszawie

Niepubliczne przedszkole,300 zł centrum (początek wątku)

Witam,zapraszam do zapoznania sie z ofertą przedszkola.Niskie czesne,5 miejsc z dofinansowaniem na rok 2016.Dotyczy dzieci powyżej 2,5 roku. Więcej pod numerem telefonu 726267880. Warunkiem otrzymania dofinansowanie jest wpłata wpisowego i podpisanie umowy do 15 listopada 2015 r.Umowa i

300 szkół i przedszkoli do likwidacji

40 osobowe szkoly ok! Ale czy na prawde przedszkoli nie mozna ratowac? Czemu w Krakowie zamyka sie szkoly, a dzieciaki chodza do klas po 35 ucznniow!!!! MAA SAA KRAA!!

300 szkół i przedszkoli do likwidacji (początek wątku)

Niestety albo stety. Trudno aby utrzymywać szkołę w mieście, w której jest 30-40 uczniów. juz teraz jesteśmy chyba na 1 miejscu na świecie w przeliczeniu liczby nauczycieli przypadających na ucznia - zaraz będzie to 1/1 ;)

Wwa przedszkole nr 300 na Portofino (początek wątku)

przedszkolem na Sobieskiego, ale zabili mnie ceną :( Sama nie wiem czy to z tym przedszkolem jest coś nie tak, czy (tfu!!!) z moim synem. Przyznaję się, że jest bardzo rozpieszczony, ale z drugiej strony bardzo rozwinięty intelektualnie - swietnie czyta i uczy się pisać. Jesli są jakieś mamy z

Info. przedszkole nr 300 na Portofino (początek wątku)

Czy może ktoś zna to przedszkole i może napisać, jaki jest poziom opiekunek i przedszkola, czy są dodatkowe zajęcia itp. Mój małolat nie dostał się tam gdzie chciałem i ewentualnie mogę go zapisać do 300 ale jeżeli lepiej omijać to przedszkole z daleka to poszukam miejsca w prywatnym. Z

Info. przedszkole nr 300 na Portofino (początek wątku)

Czy może ktoś zna to przedszkole i może napisać, jaki jest poziom opiekunek i przedszkola, czy są dodatkowe zajęcia itp. Mój małolat nie dostał się tam gdzie chciałem i ewentualnie mogę go zapisać do 300 ale jeżeli lepiej omijać to przedszkole z daleka to poszukam miejsca w prywatnym. Może

Re: Info. przedszkole nr 300 na Portofino

Ja równiez szukam przedszkola w Wilanowie.Moze ktos by polecil jakies fajne miejsce,zalezy mi ogrodku i kameralnych grupach?

alimenty= tatuś 300 + mama 300??? (początek wątku)

Witam. Jestem mamą trzylatka. Mam zasadzone alimenty od jego ojca/a mojego byłego faceta/ w wysokości 300zł. W tej chwili jestem bezrobotna/510 zł kuroniówki/, a wcześniej byłam na wychowawczym/dostawałam 400zł/. Moj mały synek poszedł do przedszkola. trzy dni chodzi , dwa choruje

Re: alimenty= tatuś 300 + mama 300???

Ojciec mojej córki, tez mówił, że córka je w przedszkolu, więc w domu już nie powinnam liczyc jej jedzenia :D Zrób kosztorys ile wydajesz na dziecko, to bardzo ułatwi sprawę. Policz co zjada Twoje dziecko w przeciągu miesiąca w domu. Ile potrzebuje par majteczek na miesiąc, ile spodni. Jeśli

300 dzieci wciąż bez miejsca w przedszkolach (początek wątku)

miejsca w przedszkolu, a cała wypłata ma iść na prywatne lub na opiekunkę, to nie pozostaje nic innego jak wyjazd do innego kraju, który bardziej dba o swoich mieszkańców (niekoniecznie obywateli). Tak się dba w naszym regionie o przyrost demograficzny

300 dzieci wciąż bez miejsca w przedszkolach

W tym roku dla 300 dzieci brakuje miejsca w przedszkolach. Dzięki wielkiemu i skoordynowanemu wysiłkowi naszych władz czynionemu w ramach specjalnej strefy demograficznej liczba ta będzie z roku na rok rosła.

1 2 3 4 5 6