7 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

dodane przez moderatora

asiecha 24.08.17, 16:17 Moja córeczka dostała się do przedszkola nr 21 w Warszawie przy ul. Mokotowskiej (oddział 3latków, rocznik 2014). Ze względu na niedługą przeprowadzkę chętnie zamienię się na miejsce w przedszkolu nr 325 albo 140 (oba przy ul. Kaukaskiej w Warszawie, blisko naszego

Re: mieszkanie Warszawa od 35 m2, do 350 000

1,5 km, - przedszkole, szkoła, basen, kilka sklepów, bankomat, poczta, korty tenisowe, kościół itp maksymalnie w odległości 1km, - około 1.5 km do bunkrów na Domaniewskiej, - mniej niż 2 km do GalMoka i parku Pole Mokotowskie. Mieszkanie słoneczne, ciepłe (nie narożne), 10 piętro, z

Kampania,, Zakochaj się w Warszawie rodzinnej'' (początek wątku)

"Saski Zakątek", Warszawa, ul. Francuska 34 2. Przedszkole "Bajkowy Świat", Warszawa, ul. A.Kowalczyka 1a 3. Klub Edukacyjny dla Dzieci "Po Szkole", Warszawa, ul. Teligi 5/8 Krajowy Komitet Wychowania Resocjalizującego im. Kazimierza Lisieckiego, członek Międzynarodowej Federacji Wspólnot

Odstąpię mieszkanie Warszawa Tarchomin (początek wątku)

. Okolica spokojna, w poblizu las, szkoła, przedszkole, plac zabaw i obiekty sportowe. Do pętli autobusowej 1 min. Więcej informacji na maila myszak26@interia.pl lub pod tel. 602 325 486

Przedszkole 325 Kaspijska Warszawa - 5-latki (początek wątku)

Witam, mam pytanie do mam dzieci z grupy 5-latków z przedszkola nr 325 przy ul.Kaspijskiej w Warszawie - czy dostaliście może listę rzeczy (wyprawkę), które trzeba dostarczyć do przedszkola na początku września? Jeśli tak, to co w tej wyprawce jest :)? Chciałabym już kupić, żeby córka już na

Re: Co decyduje o pensji

Drogi Tomciu! Zbyt naiwnie wierzysz w ten wolny rynek. Dam ci przykład szkoły prywatnej (poza Warszawą - co ważne). Czesne 325 zł miesięcznie, a i tak dyrekcja i nauczyciele "stają na uszach" by znaleźć chętnych - mimo świetnej kadry i bogatej oferty programowej. W efekcie nauczyciele

Życie dziecka -1934 (początek wątku)

ogródek jordanowski..........264 Alkoholizm wśród dzieci............264 Jak zmniejszyć liczbę wypadków z dziećmi (Szwajcarja) .... 26(5 Czy znajdą się fundusze na dożywianie w szkołach..... Przedszkole dla dzieci na Annopolu......... Ilość dzieci w miejskich gimnazjach w Warszawie