Kilka dni temu wygrałem w jakimś smsowym konkursie PSP-3004 i sam nie wiem, czy zatrzymać, czy sprzedać. Okazji do grania poza domem zbyt wielu nie mam, ani nie jeżdżę dużo autobusami (mieszkam w małym mieście - chociaż to się najprawdopodobniej niedługo zmieni), ani nie czekam często w kolejkach
Jak masz iPada to sprzedaj niby fajny sprzęt ale fajnych gier jest mało PSP było fajne kilka lat temu a teraz to bardziej wciągające już chyba są fajne gierki na isprzęt. Jeszcze ta rozdzielczość, jest fatalna. Jest kilka dobrych produkcji jak GTA czy GoW ale większość to porty z dużych konsol
pomóżcie, gdzie w Warszawie kupię PSP 3004??
Kupię PSP Sony 3004 w bardzo dobrym stanie
Kup dziecku książkę.
Cześć, chciałbym poprosić o pomoc w ustaleniu ceny konsoli PSP 3004. Soft to 5.03. Do zestawu wchodzi: * Sama konsola PSP 3004 ( Stan idealny, folia hori na ekranie od począku korzystania) * Pudełko + Instrukcje * Karta pamięci 4GB (Oryginalna Sonka) + Karta 1GB Sandisk
za 450-500 zł sprzedaż na bank. Tylko soft 5.03 jest podejrzany ]:->
Witam Sprzedam konsole PSP 3004 PB w stanie bd+. W komplecie karta 4GB, ładowarka, etui, 9 gier. Link do zdjęć i szczegółów
Nowa cena: 400zł + parę dodatków + nowy link: allegro.pl/show_item.php?item=3341291227
Zniżam cenę do 449zł :)
Cześć mam do sprzedania PSP 3004. W skład zestawu wchodzi: * PSP 3004 z softem 5.03 * Ładowarka. * Oryginalna karta pamięci Sony Memory Stick Pro Duo 4GB. (jej koszt w sklepie to 129zł) * Oryginalna karta pamięci Sandisk 1GB. * Oryginalne opakowanie. * Instrukcje
Pomóżcie. kupiłam synowi grę na psp Smackdown vs 2011 raw i niestety nie działa krzyczy że jest potrzebne oprogramowanie 6.31 syn ma 6.2 . Co ma zrobić aby ta gra ruszyła i czy sam sobie poradzi. Ma 12 lat. Błagam o pomoc
Aukcja na allegro: www.allegro.pl/psp-3004-karta-8-gb-sony-etui-smycz-ideal-9-gier-i1508072116.html Wszystko jak w opisie, posiadam paragon, gry w stanie bardzo dobrym lub idealnym. Nie kończe przed czasem, chyba że ktoś zarzuci ofertą nie do odrzucenia :-)
Witam do sprzedania mam konsole psp 3004 (praktycznie nieużywana)przerobiona,kolor red,pięć orginalnych gier:call of duty rtv,star wars2,motor storm arctic edge,gran turizmo,ace combat cztery filmy;green street ,simpsons,300,black hawk down,do konsoli jest nowy pokrowiec ładowarka samochodowa
Zamierzam sprzedać konsolę, której praktycznie nie używam (poza demem Lumines). Zestaw zawiera: - nie przerobioną konsolę PSP3004 z wersją softu 6.2x (chyba, piszę z pamięci), kolor srebrny, - karta pamięci sony 2gb, - ochronny futerał (gąbka), - naklejka Resistance Retribution, - instrukcja