17.03.12, 13:34
Kilka dni temu wygrałem w jakimś smsowym konkursie PSP-3004 i sam nie wiem, czy zatrzymać, czy sprzedać. Okazji do grania poza domem zbyt wielu nie mam, ani nie jeżdżę dużo autobusami (mieszkam w małym mieście - chociaż to się najprawdopodobniej niedługo zmieni), ani nie czekam często w kolejkach, a w razie czego mam iPada. No ale z drugiej strony wiadomo - iPad do grania w bardziej "hardkorowe" produkcje się średnio sprawdza (wirtualne gałki, ble) i jest mniej poręczny, do kieszeni go nie schowam. Pytanie do posiadaczy PSP - czy często korzystacie z konsoli? Czy są w ogóle gry, które dostarczają prawdziwej frajdy, są angażujące i w których sterowanie daje radę? Wolałbym uniknąć sytuacji, w której sprzęt będzie leżał i się kurzył, wolę już upchnąć od razu na allegro za te 3 stówki.
Obserwuj wątek
    • maxram Re: PSP-3004 17.03.12, 14:03
      Jak masz iPada to sprzedaj
      niby fajny sprzęt ale fajnych gier jest mało
      PSP było fajne kilka lat temu a teraz to bardziej wciągające już chyba są fajne gierki na isprzęt. Jeszcze ta rozdzielczość, jest fatalna. Jest kilka dobrych produkcji jak GTA czy GoW ale większość to porty z dużych konsol które przez ograniczenia sprzętowe i brak 2 gałki są żałosne. Sam jestem posiadaczem PSP i ostatnio robi mi jedynie za mp3 kiedy chce sobie posłuchać w łóżku muzyki bez ubierania słuchawek ( głośniczki są akurat dobre, co prawda wiadomo że jakość gorsza niż na jakiś dobrych słuchawkach czy głośnikach PC ale dają rade)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka