to nad morzem, ale klimat na pewno lepszy. Może ci sie przydadzą te informacje www.urok-zycia-alergika.pl/2015/08/sanatorium-z-dzieckiem-poradnik-maego.html
już wskoczyło na 102 :/
Mamy numere? 98 :) To chyba szybko pojdzie
Witam, Ja byłam z dzieckiem jako opiekun w 2015, i może zacznę od pozytywu - blisko plaża i morze. W mim odczuciu negatywów jest więcej sad NFZ refunduje tylko trzy zabieg w każdym sanatorium tego nie podważam... ale u mnie w łazience był grzyb, dziecko z problememi pulonologicznym... nie było w
Witam, Ja byłam z dzieckiem jako opiekun w 2015, i może zacznę od pozytywu - blisko plaża i może. W mim odczuciu negatywów jest więcej :( NFZ refunduje tylko trzy zabieg w każdym sanatorium tego nie podważam... ale u mnie w łazience był grzyb, dziecko z problememi pulonologicznym... nie było w
a co do torby wysłaną pocztą to rok temu szła 7 dni a w tym roku byla szybciej odemnie:) jechałam z koszalina jakieś 18h:) Torba wygrała. Smialam się ze na 2 raz wyśle sie pocztą:)
Nr kuriera jest przy dukacie -wielki szyld na sklepie przy dukacie. Ten kuerier jest z dąbek i odbiera w pon o 19. Rok temu odemnie odebral , w tym roku się umówil ale ani tel nie odbieral ani się nie zjawil , musialam poczta wysylać i bo zamienilam bilet autobusowy na pociag , Nie chciało mi sie
mój synek też ma 3,5 :) a drugi 6 lat. To nasz też pierwszy raz, nie sądziłam nawet że tak szybko przydzielą nam termin turnusu, każdy mówił mi że czas oczekiwania to 18 m-cy więc złożyłam papiery z końcem grudnia 2015 licząc że w sam raz wypadnie nam termin na okres wakacyjny a tu w połowie
Witam ja jade 6 pazdziernika 2015 moze ktos jedzie w tym terminie?
Witaj aniax79 Ja składałam wniosek w Katowicach 16.10.2015 ze wskazaniem na Dukat i 07.12 już dostałam przydział na 24.01.2016. Pismo o numerze w kolejce przyszło jakoś po tygodniu od złożenia wniosku i jak sprawdzałam byłam 94. Później zaczęło rosnąć i kiedy byłam 115 (07.12.) to w ciągu jednego
Witam , no i nasz turnus się odbył 18-08-2015 -09-09-2015 . Pomimo wcześniejszych obaw z całego serca mogę polecić !! nie wszystkim się jednak podobało no ale cóż... Byłam z dwoma córkami 3,5 roku i 2 lata ! pokoj mały ale czysty i w telewizji mozna było obejrzeć bajki . Niestety w pokoju nie ma
Powtórnie proszę o konkretne informacje na temat ośrodka. pokoi, obsługi, zabiegów. Jadę tam z 4,5 letnią córcią w terminie 10.09.2015 - 01.10.2015
Sanatorium "Argentyt" Dąbki. Kto jedzie do tego sanatorium w terminie od 17.11.2015 do 08.12.2015 z okolic Sosnowca? Chętnie się zabierzemy ( 2 osoby) i wspólnie podzielimy koszty przejazdu.
Przebywałam na turnusie od 3 pazdziernika 2015r. i moja opinia jest taka: pokoje są małe i niezbyt ładne ale czyste, panie sprzątaczki miłe i codziennie sprzątają. Jedzenie średniej jakości,Pani animatorka organizuje dla dzieci i rodziców wycieczki ( za odpłatnością) i wieczorne bajki a co do jej
wprowadzonego we wrześniu 2015r.
10/2015r.- aktualnie przebywam na turnusie NFZ w H. Cegielski, pokrótce opinia o obiekcie: - obiekt- wczesny PRL, standard pokoi i łazienek mierny, małe klitki bez łazienek, plusem jest dbanie o czystość w obiekcie, - wyżywienie - smaczne, dostosowane dla dzieci ale bez rewelacji, dania się