szukam absolwentów którzy ukończyli szkołę w 1984r. z klasy wychowawcy p. Elzbiety Kozłowskiej. Minęły 22 lata, może czas pomyślec o spotkaniu klasowym? mam kontakt z p. Kozłowską.. Czekam na odpowiedzi ...Pozdrawiam wszystkich :)
Witajcie, ja również z 138 moją wychowawczynią była p. Kozłowska - a chyba już w następnym rzucie bo szkołe konczyłam w 88:) a moze zorganizowac spotkanie wszystkich absolwentów bez względu na rocznik:)?
CZY TO JEST FAJNA SZKOŁA? CZEKAM NA OPINIE !
zdecydowanie 218!! I absolutnie odradzam 138 w Międzlesiu!!
A co było nie tak ze 138 w Międzylesiu? Macie może jakieś informacje, jak jest w podstawówce na Przygodnej przy Kościele?
Odradzam podstawówkę nr 138 w Międzylesiu.
Podstawowo-Gimnazjalnym w Bielsku-Białej Bielsko-Biała Karpacka 150 75,1 138. Szkoła Podstawowa nr 2 Towarzystwa Szkolnego im. M. Reja w Bielsku-Białej Bielsko-Biała pl. Marcina Lutra 7 74,0 147. Szkoła Podstawowa nr 18 im. Cypriana Kamila Norwida w Zespole Szkół Podstawowo-Gimnazjalnym nr 1 w Bielsku
Bardzo proszę o szczere opinie na temat Szkoły Podstawowej im. J. Horsta na Pożaryskiego. Niedawno zmieniła się tam dyrektorka, dlatego najbardziej zależy mi na opinii rodziców, którzy posłali dzieci do tej szkoły w tym roku oraz tych, których dzieci uczą się tam od mniej więcej 3 lat. Jak
szkole. Uczył przyrody, nauki o człowieku, plastyki, a także historii sztuki, co jest bardzo żadkie w szkołach podstawowych. Obecnie z tego co wiem to od lat 80-tych pracuje MEN-ie.
Szkoła jak szkoła, b. słaby poziom nauczania wczesnoszkolnego. Dzieciaki maja ogromne braki w wiedzy podstawowej a ''nauczyciele'' uważają że wszystko jest ok. Dzięki pracy w domu z dzieckiem, nadrabiamy ''stracony ''czas w szkole. prace domowe praktycznie są nie zadawane, brak pracy z lekturami
i nie uzależnione dowiezieniem przez mamusię. Niektóre szkoły podstawowe mają niestety chorą tendencję przyjmowania dzieci z poza rejonu na podstawie jakiejś selekcji, stąd zjawisko że może w klasie znaleźć się więcej dzieci o większych możliwościach. Nie znaczy jednak że szkoły wobec nich
A może tak najpierw dowiedź się czy to prawda a nie plotki rozsiewać. Nauczyciele są zwalniani ze względu na skargi rodziców do pani dyrektor i to z poważnymi zarzutami jak np. bicie dzieci. Myślę że Państwu wcale nie chodzi o dobro dzieci. Moje dziecko chodzi do szkoły i widzę że poziom nauczania
uniformie (odblaskowym) i mieli w ręku wspaniały znak STOP. Pod szkoła podstawową 138 jest taka osoba. Rozumiem, że pod prywatną gmina nie wystawi takiej osoby. Zatem stojący policjant musi być widocznie z inicjatywy prywatnej szkoły na Mrówczej. Pytanie - ile za to bierze policja? I czy przypadkiem nie