Witam, będę wdzięczna za wszelkie opinie na temat szkoły podstawowej przy St. Zjednoczonych.
Warto wejść na stronę szkoły 143 na Facebooku. Jest tam dużo informacji o tym co na bieżąco dzieje się w szkole oraz o sukcesach szkoły. To daje dobry obraz tej szkoły.
Zależy mi, aby oddac dziecko do zerówki szkolnej, chciałabym znac opinię na temat tej szkoły, nauczania jak i nauczycieli z góry dziękuję
może teraz znajdzie się tu ktoś urodzony w 1973 roku lub innych, którzy chodzili do tej szkoły ???
Słyszałam,ze szkoła 143 (sportowa) przy saskiej prze dynamicznie do przodu..
Poszukaj po adresie. Mnie udało się znaleźć dawną 143.
Czy jest tu jakaś mama, której dziecko chodzi lub chodziło do SP 143 lub SP 168 na Saskiej Kępie? Czy możecie napisać parę słów o tych szkołach? Najbardziej mnie interesuje podejście do dziecka i jakość/poziom nauczania. Jedna z nich to moja rejonowa, ale waham się czy nie spróbować do tej drugiej
Czy ktoś wie cokolwiek o jutrzejszym spotkaniu/ 22.01.14/ w remizie w Czernikowie o godzinie 19 ej Pana Wójta z Rodzicami dzieci uczących się od 143 dni w karygodnych warunkach. Prawdopodobnie nastąpi ogłoszenie terminu przywrócenia normalnych warunków nauki. Nie znalazłem informacji na stronach
Uczęszczałam do tej szkoły przez dwa lata, a moja siostra przez cztery. Mam mgliste wspomnienia. Głównie pamiętam szkolnego stomatologa do którego sukcesywnie siłą mnie doprowadzano. Potem rodzice przenieśli mnie do 135, a potem do 143.
My pomimo tego, że mieszkamy na Saskiej Kępie wozimy dzieci (max 10minut w jedną stronę) do szkoły STO na ul.Ostrobramskiej. Szkoła jest super, moje dzieci bardzo lubią swoją szkołę. Moja starsza córka chodziła wcześniej krótko do SP143 i nie byliśmy zadowoleni z tej szkoły.
Już mam to nr 143 www.targowek.pl/beta/lsi/Meg/gallery/wydarzenia/szkola_143.jpg -- Piszcie tu mili28@o2.pl lub tu gg6907925
www.gim143.skip.pl/galeria/d_wiosna_du/21.jpg -- Piszcie tu mili28@o2.pl lub tu gg6907925