159 wyników w czasie 40 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szkoła podstawowa nr 143 (początek wątku)

Witam, będę wdzięczna za wszelkie opinie na temat szkoły podstawowej przy St. Zjednoczonych.

Re: Szkoła podstawowa nr 143

Warto wejść na stronę szkoły 143 na Facebooku. Jest tam dużo informacji o tym co na bieżąco dzieje się w szkole oraz o sukcesach szkoły. To daje dobry obraz tej szkoły.

szkoła podst 143 W-wa ul Stanów Zjednoczonych (początek wątku)

Zależy mi, aby oddac dziecko do zerówki szkolnej, chciałabym znac opinię na temat tej szkoły, nauczania jak i nauczycieli z góry dziękuję

szkoła podstawowa 143 wawa urodzeni w 1973 roku (początek wątku)

może teraz znajdzie się tu ktoś urodzony w 1973 roku lub innych, którzy chodzili do tej szkoły ???

Re: Szkoła Podstawowa 168

Słyszałam,ze szkoła 143 (sportowa) przy saskiej prze dynamicznie do przodu..

Re: Lista publicznych szkół podstawowych

Poszukaj po adresie. Mnie udało się znaleźć dawną 143.

Szkoły podstawowe - Saska Kępa (początek wątku)

Czy jest tu jakaś mama, której dziecko chodzi lub chodziło do SP 143 lub SP 168 na Saskiej Kępie? Czy możecie napisać parę słów o tych szkołach? Najbardziej mnie interesuje podejście do dziecka i jakość/poziom nauczania. Jedna z nich to moja rejonowa, ale waham się czy nie spróbować do tej drugiej

Re: ODNOŚNIE SZKOŁY PODSTAWOWEJ

Czy ktoś wie cokolwiek o jutrzejszym spotkaniu/ 22.01.14/ w remizie w Czernikowie o godzinie 19 ej Pana Wójta z Rodzicami dzieci uczących się od 143 dni w karygodnych warunkach. Prawdopodobnie nastąpi ogłoszenie terminu przywrócenia normalnych warunków nauki. Nie znalazłem informacji na stronach

Re: Szkoła Podstawowa nr 279

Uczęszczałam do tej szkoły przez dwa lata, a moja siostra przez cztery. Mam mgliste wspomnienia. Głównie pamiętam szkolnego stomatologa do którego sukcesywnie siłą mnie doprowadzano. Potem rodzice przenieśli mnie do 135, a potem do 143.

Re: Szkoła podstawowa warta polecenia

My pomimo tego, że mieszkamy na Saskiej Kępie wozimy dzieci (max 10minut w jedną stronę) do szkoły STO na ul.Ostrobramskiej. Szkoła jest super, moje dzieci bardzo lubią swoją szkołę. Moja starsza córka chodziła wcześniej krótko do SP143 i nie byliśmy zadowoleni z tej szkoły.

Re: Rocznik 1980-Szkoła Podstawowa nr 67-Wspomnie

Już mam to nr 143 www.targowek.pl/beta/lsi/Meg/gallery/wydarzenia/szkola_143.jpg -- Piszcie tu mili28@o2.pl lub tu gg6907925

Re: Rocznik 1980-Szkoła Podstawowa nr 67-Wspomnie

www.gim143.skip.pl/galeria/d_wiosna_du/21.jpg -- Piszcie tu mili28@o2.pl lub tu gg6907925

1 2 3 4 5 6