3 605 wyników w czasie 195 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

dj wesele 2014

DJ PROFESJONALNA OBSŁUGA WESEL, BALI ,STUDNIÓWEK ,DYSKOTEK,PIKNIKI IMPREZY ZAKŁADOWE 18 STKI ORAZ WSZELKIEGO TYPU IMPREZY MUZYCZNE WŁASNY SPRZĘT ORAZ OŚWIETLENIE NAGŁOŚNIENIE KAŻDY RODZAJ SALI . tanio SOLIDNIE I NA KAŻDA KIESZEŃ .DUŻY PROFESJONALIZM LICZY SIĘ KLIENT I ZADOWOLENIE . WSZĘDZIE

Zespół na wesele 2014 (początek wątku)

Witam szukam zespołu, Ożańsk woj. podkarpackie, termin 13 września.

Re: Zespół na wesele 2014

Witamy Mamy wolny termin 13 września 2014r. Zapraszamy na stronę duetu "Feniks" www.feniks.zbynekstudio.pl oraz na Facebook

Alkohol na wesele 2014 (początek wątku)

Witam wszystkich, jako że akcyza na wódkę wzrasta wraz z nowym rokiem to na dniach chcę kupić wódkę na wesele. Byłem już w Makro i częstochowskich marketach i ceny są bardzo różne. Mam takie pytanie - macie jakieś, że tak się wyrażę, polecone hurtownie ? Jak to zawsze jest wiele opinii na

wolny termin wesela SIERPIEŃ 2014 (początek wątku)

odstąpię nieodpłatnie termin na wesele w renomowanym lokalu - Dwór Leśce w dniu 16 sierpnia 2014 r. Służę wszystkimi informacjami typu cukiernia, fryzjer, DJ, florystka, itp. Dane te zbierałam i przygotowywałam ponad 2 lata. Ślubu nie będzie z przyczyn niezależnych ode mnie. Rezerwację tego terminu

Re: wolny termin wesela SIERPIEŃ 2014

wesel planowane było na 200 osób

Wesele 6.9.2014 Świętokrzyskie (początek wątku)

Witam serdecznie, poszukuję solidnej, utalentowanej kapeli na wesele 06.09.2014, czy ktoś z was mógłby polecić rzetelny i dobrze śpiewający zespół? Po dziesiątkach przesłuchanych zespołów jestem po prostu zrezygnowana :(... Proszę o pomoc :)

Re: Wesele 6.9.2014 Świętokrzyskie

Witam, prosze o przesłuchanie tej stronki.

DJ na wesela 2013 2014 (początek wątku)

Szukacie Państwo dj na wesele polecam tego gościa. www.djraff.pl www.djwesele.blogspot.com

Re: DJ na wesela 2013 2014

Polecam dj flesh Maciej Wilkanowski www.djnaimpreze.info Moja opinia o Macieju Wilkanowskim jest jak najlepsza, profesjonalizm w 100%. Można z nim ustalić cały scenariusz wesela: muzyka, zabawy, toasty itp. Grał muzykę

Wesele zespół muzyczny na 2014 (początek wątku)

Witam, poszukuję zespołu muzycznego na wesele na 06.2014. Interesuje mnie kontakt, opinia i cena. Mam pytanko czy ktoś kojarzy zespół 2-3 chłopaków, jeden z nich jest z Skąpego, grali w 2009 r. u znajomej w Lisewie na weselu. Naprawdę fajnie grali.

Re: Wesele zespół muzyczny na 2014

Zespół Waldek & Wojtek, Orion, Bingo odpadają, byłam na kilku weselach i mi się nie podobało.

DJ Wesele 2013 i 2014 (początek wątku)

Wejdź i zobacz polecam www.djraff.pl blog www.djwesele.blogspot.com

Re: DJ Wesele 2013 i 2014

www.djraff.pl

fotograf na wesele lipiec 2014 (początek wątku)

siemanko ! pytanie jak w temacie. szukam fotografa na wesele, które odbędzie się w Toruniu. prosze forumowiczow o dobrych sercach żeby podzielili się opiniami na temat najlepszych jakich znacie. nam spodobała się oferta pana rumińskiego http

Re: fotograf na wesele lipiec 2014

Witam, zapraszam do zapoznania się moją ofertą i cennikiem http://www.oneperfectmoment.pl/oferta.html Oferta fotografii ślubnej Pracujemy na terenie całej Polski. Możemy także nakręcić film ślubny w technice DSLR. -- One Perfect Moment - Fotografia ślubna i film ślubny www.OnePerfec

DJ na wesele 2013 / 2014 (początek wątku)

Z tej strony Monika Petryczko aka Mary Klak. Jestem radiowcem, dziennikarzem muzycznym, producentem eventów artystycznych a także DJ-ką. Miałam przyjemność być rezydentką (i nadal mam) w największych klubach Szczecina, skąd pochodzę. Usługi jednak DJ-skie świadczę w cały kraju a także w Berlinie.

1 2 3 4 5 6