17 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Winobranie Francja 2015

Ten wątek ciągnie się już od 2012 roku, na pewno będzie tu jeszcze sporo wpisów w tym roku. :-) Z ciekawości zajrzałem na: www.pole-emploi.fr/accueil/ i z tego co widzę są już ogłoszenia na tegoroczne winobranie

Winobranie 2015 - zakończone

W tym roku winobranie trwało naprawdę długo. Początek około 24 sierpnia, a zakończyło się w pierwszych dniach października, zresztą kto wie, może jeszcze gdzieniegdzie trwa. W tym roku udało mi się popracować w dwóch regionach, bo w Prowansji na południu i w Burgundii na północy. Nie zawsze jest

Re: Usunięcie postów

Bardzo proszeę o usunięcie postu, bo jestem zasypana telefonami. forum.gazeta.pl/forum/w,396,158541423,158541423,winobranie_Francja_2015.html?t=1440682490009

rejon bordoski (początek wątku)

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14528735,Francja__Zapowiada_sie_winobranie_najgorsze_od_40.html Gazeta Wyborcza: Według opublikowanych w piątek danych specjalnego komitetu ds. win bordoskich CIVB, straty w regionie sięgają 20 proc. objętości - co najmniej miliona hektolitrów

maslo daroskie

stefan4 napisał: > https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14528735,Francja__Zapowiad > a_sie_winobranie_najgorsze_od_40.html Gazeta Wyborcza: > > Według opublikowanych w piątek danych specjalnego komitetu ds. win bordoskic > h CIVB, straty w regionie sięgają

Re: HA26

dziesiątki metrów aż na deptak. Winobranie z moim stoiskiem i muzyka z komputera z "Gliniarza z Beverly Hills", i pierwsza moja wystawa komputerów w Teatrze Lubuskim. Pierwszy w Zielonej Górze mój sklep z profesjonalnym sprzętem muzycznym Hi-Fi przy Kupieckiej 1. Fajne czasy to były. Wielu je wspomina z

Re: najlepsza polska pralnia Michnika

Michnikowszczyna na stalinowskiej warcie Felieton • tygodnik „Polska Niepodległa” • 2 lipca 2015 „Oto nasza myśl szopenowska, oto nasza warta stalinowska!” - pisał w „Poemacie dla zdrajcy” Konstanty Ildefons Gałczyński, kiedy mu kazali