Jesli to naprawde jestes ty prosze napisz na maila wrocek2010@gazeta.pl
Zdjęcia z Kozanowa, godzina 11:00: foto.wrocek.com/index.php?page=22-05-2010-kozanow Wtedy nie było tak źle, a jak jest teraz?
wrocek napisała: > Jak podalo przed chwilka radio paryskie, glowna komisja BIE odrzucila > wniosek wroclawia o przyznanie temu miastu prawa organizacji imprezy EXPO > 2010, wiecej szczegolow maja podac za kilka minut gdy dorwa sie z > mikrofonami do decydentow Albo masz
wrocek napisała: > Jak podalo przed chwilka radio paryskie, glowna komisja BIE odrzucila > wniosek wroclawia o przyznanie temu miastu prawa organizacji imprezy EXPO > 2010, wiecej szczegolow maja podac za kilka minut gdy dorwa sie z > mikrofonami do decydentow To jest
Gość portalu: Radost napisał(a): > www.expo2010.pl - bardzo fajna stronka:)) jesli ktos uwaza ze na forum jest > apoteoza Poznania to szybko zmieni zdanie:) miszkancy Wrocka maja bardzo dobre > cechy "psychspoleczne" :))) Niezle sobie zaplanowali. Chce zeby przez nastepne 10
Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > www.expo2010.pl - bardzo fajna stronka:)) jesli ktos uwaza ze na forum jes > t > > apoteoza Poznania to szybko zmieni zdanie:) miszkancy Wrocka maja bardzo d > obre > > cechy
jestem pijany(lech w ekstraklasie)ale zobaczymy ile głosów otrzyma wrocek stawiam że 5,nie więcej(chyba przesadziłem) jakie znaczenie mają połączenia kolejowe wrocka? Szanghai: lotnisko-2mld$ Transrapid-łączący lotnisko z supernowoczesną dzielnicą Pudong-1mld$ najwyższy budynek świata do
Gość portalu: noc napisał(a): > jestem pijany(lech w ekstraklasie)ale > zobaczymy ile głosów otrzyma wrocek > stawiam że 5,nie więcej(chyba przesadziłem) > jakie znaczenie mają połączenia kolejowe wrocka? > Szanghai: > lotnisko-2mld$ > Transrapid-łączący lotnisko z
Gość portalu: labeo napisał(a): > no coz mozna wymieniac krakow, poznan, gdansk itp. i bedzie to zawsze gdybanie > bo miasta te nie robia nic aby dostac expo. a jesli nie robia nic to ich szanse > > sa rowne 0 (zero). i dalsza dyskusja na ten temat jest bezsensowana. wrocek
południa europy pojada do Rostoku albo Hamburga z średnia prekością 70 km/godz. a nie przez Polskę z śr. 40 km/h bo wszedzie ograniczenia i jeszcze te godziny wyłaczonego tranzytu we Wrocku.2. Do 2010 mielismy stworzyć korytarz TEN-E od Kudowy do Budziska i dalej kraje bałtyckie do Helskinek. Takie
wrocek99 napisał: > Witam Panie Krzysztofie. > > Duzo się teraz pisze i mówi w mediach o remontach wrocławskich ulic. Niestety > te remonty dotyczą najczęściej ulic w centrum miasta. Mam wrażenie, że mniej > się skupia uwagaę decydentów na ulicach poza centrum miasta
back office napisał: "a jechałeś dla porównania kiedyś trasą wrocek-poznań-szczecin?" Ja jechalem, baa... jezdzilem, i to nawet raz na tydzien. Super trasa, szybka, nowe pociagi, duzo ludzi, fajny klimat no i jest to lacznik najwiekszych miast w Polsce. Do Odrzanki nie ma sie co rownac