15 wyników w czasie 105 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Co zrobić z tirami we Wrocławiu? Zakazami nie

południa europy pojada do Rostoku albo Hamburga z średnia prekością 70 km/godz. a nie przez Polskę z śr. 40 km/h bo wszedzie ograniczenia i jeszcze te godziny wyłaczonego tranzytu we Wrocku.2. Do 2010 mielismy stworzyć korytarz TEN-E od Kudowy do Budziska i dalej kraje bałtyckie do Helskinek. Takie

Zdjęcia

Zdjęcia z Kozanowa, godzina 11:00: foto.wrocek.com/index.php?page=22-05-2010-kozanow Wtedy nie było tak źle, a jak jest teraz?

Oby tak bylo!!!

back office napisał: "a jechałeś dla porównania kiedyś trasą wrocek-poznań-szczecin?" Ja jechalem, baa... jezdzilem, i to nawet raz na tydzien. Super trasa, szybka, nowe pociagi, duzo ludzi, fajny klimat no i jest to lacznik najwiekszych miast w Polsce. Do Odrzanki nie ma sie co rownac

Re: Chodnik na ul. Żernickiej.

wrocek99 napisał: > Witam Panie Krzysztofie. > > Duzo się teraz pisze i mówi w mediach o remontach wrocławskich ulic. Niestety > te remonty dotyczą najczęściej ulic w centrum miasta. Mam wrażenie, że mniej > się skupia uwagaę decydentów na ulicach poza centrum miasta

Re: Poszukuje Agnieszki Zamecznik prosze o kontak

Jesli to naprawde jestes ty prosze napisz na maila wrocek2010@gazeta.pl

Re: Podano przed chwila, wroclaw i latynosi odpad

wrocek napisała: > Jak podalo przed chwilka radio paryskie, glowna komisja BIE odrzucila > wniosek wroclawia o przyznanie temu miastu prawa organizacji imprezy EXPO > 2010, wiecej szczegolow maja podac za kilka minut gdy dorwa sie z > mikrofonami do decydentow To jest

Re: Podano przed chwila, wroclaw i latynosi odpad

wrocek napisała: > Jak podalo przed chwilka radio paryskie, glowna komisja BIE odrzucila > wniosek wroclawia o przyznanie temu miastu prawa organizacji imprezy EXPO > 2010, wiecej szczegolow maja podac za kilka minut gdy dorwa sie z > mikrofonami do decydentow Albo masz

Re: Nowa strona www Expo we Wroclawiu

Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: Rafisek napisał(a): > > > Gość portalu: noc napisał(a): > > > > > jestem pijany(lech w ekstraklasie)ale > > > zobaczymy ile głosów otrzyma wrocek > > > stawiam że 5,nie więcej

Re: Nowa strona www Expo we Wroclawiu

Gość portalu: Rafisek napisał(a): > Gość portalu: noc napisał(a): > > > jestem pijany(lech w ekstraklasie)ale > > zobaczymy ile głosów otrzyma wrocek > > stawiam że 5,nie więcej(chyba przesadziłem) > > jakie znaczenie mają połączenia kolejowe wrocka? >

Re: Dla lubiących sie posmiac:))))))) Expo:)

Gość portalu: NEXUS napisał(a): > Gość portalu: Lechita napisał(a): > > > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > > > www.expo2010.pl - bardzo fajna stronka:)) jesli ktos uwaza ze na foru > m jes > > t > > > apoteoza Poznania to szybko

Re: Dla lubiących sie posmiac:))))))) Expo:)

Gość portalu: Lechita napisał(a): > Gość portalu: Radost napisał(a): > > > www.expo2010.pl - bardzo fajna stronka:)) jesli ktos uwaza ze na forum jes > t > > apoteoza Poznania to szybko zmieni zdanie:) miszkancy Wrocka maja bardzo d > obre > > cechy

Re: Wroclaw zgloszony do Expo...Zero glosow dla Wrocka

Gość portalu: labeo napisał(a): > no coz mozna wymieniac krakow, poznan, gdansk itp. i bedzie to zawsze gdybanie > bo miasta te nie robia nic aby dostac expo. a jesli nie robia nic to ich szanse > > sa rowne 0 (zero). i dalsza dyskusja na ten temat jest bezsensowana. wrocek