35 wyników w czasie 99 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Zmarło "uratowane" dziecko

doświadczeniem, że trudno sobie to wszystko w głowie poukładać. Mi trudno. -- Starszy, wrzesień 2010 Młodszy, październik 2012

Re: ważna wypowiedź Pszczółkowskiego w sprawie S-

Warszawa-Żoliborz. Budowa rozpoczęła się 30 czerwca 2010 r., a kamień węgielny wmurowano 14 września 2010 r.> I wiele innych. Po kimś zbierać zasługi potrafi, ale podjąć decyzji w sprawie S-7 już nie! -- www.lomianki.info/

Re: ważna wypowiedź Pszczółkowskiego w sprawie S-

Warszawa-Żoliborz. Budowa rozpoczęła się 30 czerwca 2010 r., a kamień węgielny wmurowano 14 września 2010 r.> I wiele innych. Po kimś zbierać zasługi potrafi, ale podjąć decyzji w sprawie S-7 już nie! -- www.lomianki.info/

Re: kto do inseminacji w czerwcu

akurat się uda naturalnie przez ten wrzesień? (naiwna jestem,co? ;p) Myślę, że tak 20 któregoś umówię się do doktorka i działamy. Buziaki dla Ciebie i WIELKIEJ NIEWIADOMEJ Dbajcie o siebie! -- http://www.enceinte.com/choix_frizooo.php https://www.enceinte.com/F,mariage,2010-02-15,,,,,,annees

Re: Gimnastyka akrobatyczna dla dzieci?

Polecam Zawisze, nasz synuś chodzi tam od września, chodzimy 2 razy w tyg. - we wtorki i czwartki miedzy 18.15 a 19.15, pełna godzina zegarowa, dzieciaki na maxa wylatane, mały wyczekuje na kolejne zajęcia - z czystym sumieniem polecam. Aaaaa i jeszcze: równolegle odbywa sie gimnastyka dla kobiet

Re: wizyta asiutki w gliwicach

https://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/emocje/big_smile.jpg -- :kwiat:27 wrzesień 2010 usunięcie macicy, szyjki, przydatków. Wynik hp ok :). Śląsk :kwiat::kwiat::kwiat:

Re: Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Wenecji

. Konfrontacja przeradza się w otwarty konflikt dorosłych. Scenariusz powstawał we współpracy z Rezą w 2010 roku, gdy Polański przebywał w areszcie domowym w Szwajcarii. Autorem zdjęć do filmu jest Paweł Edelman. "Carnage" to wspólna produkcja Francji, Niemiec, Polski i Hiszpanii.. Pokaz odbędzie się 1 września

Konferencja i co dalej?

przedwiośnie. Zaktywizowały się stowarzyszenia próbujące ratować zrujnowane cerkwie (Olchowa, Wyszatyce, Chyrzynka). Także samorządowcy pokazali swoją wrażliwość na piękno niszczejących wschodnich świątyń (Narol). To wszystko jednak za mało, żeby mówić o jakimś poważnym sukcesie. Na naradzie we wrześniu

Re: Dwie twarze mojej córki

Dziękuję bardzo za odzew. Córka ma siostrę , która przyszła na świat we wrześniu czyli czasie kiedy zaczęła przedszkole. Wiem, że to dodatkowo może potęgować jej zachowanie. Na początku była zazdrosna o siostrę ale teraz już tego nie widzę. Staram się zawsze mówić, że jest moją pierwszą wyczekiwaną

Re: Poniedziałek :-/

zrobię sobie kawę? -- Życie nie jest po to żeby się wyrobić w obowiązkach. Jest po to żeby się cieszyć :-) Zwierciadło,wrzesień 2010

Energetyczne warsztaty z dancehallu w PS! (początek wątku)

Nareszcie- upragnione, wyczekiwane warsztaty z Mariuszem Crovidem! Ten znany i ceniony w całej Polsce instruktor technik streetowych, uczestnik 5 tej edycji YCD, zdobywca I miejsca na Międzynarodowym Festiwalu Tańca Łódź 2010 poprowadzi dla nas następujące zajęcia: Dancehall- open Ragga

1 2 3