272 wyników w czasie 88 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Wyprzedaż Garażowa 2013 !!! (początek wątku)

Znamy już wstepne szczegóły - datę oraz adres e-mail do zgłaszania stoisk, do zamieszczenia na mapce ! Data: 23/06/2013 Więcej szczegółów

Wyprzedaż jesień/zima 2013.

W http://stanikowa-alternatywa.pl/ stanikowa-alternatywa.pl/ ruszyła wyprzedaż kolekcji jesień/zima 2013. Zapraszam :) -- sklep Stanikowa Alternatywa

Bellami: Wyprzedaż jesień-zima 2013 ! do -40 %

bellami.pl napisała: Dodatkowo starsze modele przeceniliśmy o kolejne %, a większość dołów ma bardzo atrakcyjne ceny. Zapraszamy na zakupy !!! http://bellami.pl/ bellami.pl/ -- Sklep Bellami.pl - bielizna idealnie dopasowana Umów się na profesjonalny bra-fitting Bellami Showroom, ul.

Wyprzedaż Garażowa na Saskiej Kępie 2013 ! (początek wątku)

Znamy już wstępne szczegóły - datę oraz adres e-mail do zgłaszania stoisk, do zamieszczenia na mapce ! Więcej szczegółów: saskakepa.info/2013-06-23-wyprzedaz-garazowa-na-kepie/ -- Mail: admin@saskakepa.info WWW: www.SaskaKepa.info

Wyprzedaże i promocje PAŹDZIERNIK-GRUDZIEŃ 2013 (początek wątku)

Zapraszam przedstawiciel(k)i sklepów internetowych i stacjonarnych oraz uczestniczki forum do zamieszczania w tym wątku informacji o wyprzedażach i promocjach. Wpisujcie w tytule nazwę sklepu i - jeśli sklep jest stacjonarny - miasto, w którym się znajduje. Wątek jest założony na trzy miesiące

Reserved wyprzedaż (początek wątku)

Działa kod przeprosinowy z czarnego piątku mimo że jest informacja ważny do 22.12. -- Dawid (08.12.2008-21.09.2009) Szymon - 06.07.2010 Dominik - 17.08.2013

Re: Reserved wyprzedaż

Tak, kody były jednorazowe. Sprawdziłam, jest informacja że kod został już wykorzystany -- Dawid (08.12.2008-21.09.2009) Szymon - 06.07.2010 Dominik - 17.08.2013

Re: Wyprzedaże !!!

Godziny otwarcia obowiązujące wszystkie sklepy w Galerii Bałtyckiej w roku 2013/2014: Poniedziałek - Sobota 9:00 - 21:00 Niedziela 10:00 - 20:00 CARREFOUR - GODZINY OTWARCIA: Poniedziałek - Sobota 8:00 - 22:00 Niedziela 10:00 - 21:00 Nie siej popeliny :F -- Nie zatrudniaj fachowca

Wyprzedaż H&M (początek wątku)

Od 06.12.2013 warto zajrzeć do H&M :) Już wczoraj i dziś troszkę wykładali ubrań dla dzieci za 10 zł (koszulki, koszule, bluzy - w Warszawie na Targówku wybór jeszcze kiepski, 20 zł spodnie - sporo było) i dla dorosłych bluzki damskie np. za 20 zł. Biżuteria za 2 zł, paski za 5 zł, buty i

Szkolna Wyprzedaż Garażowa !!! (początek wątku)

Szkolna Wyprzedaż Garażowa 23 listopada 2013r. godz. 10-14 Szkoła Podstawowa nr 293, ul. Kochanowskiego 8 Jeśli chcesz kupić lub sprzedać: - sprzęt sportowy - zabawki - odzież - rękodzieło - różne inne zbędne "towary" ZAPRASZAMY:-)

wyprzedaże wózków (początek wątku)

potrzebuję "na juz" i zaczęłam się zastanawiać czy pod koniec roku mozna liczyć na jakikolwiek spadek cen modeli z 2013 r. czy raczej nie ma takiej praktyki ? I jeszcze dodatkowe pytanie- czy wiadomo juz może czy modele z 2014 r będą się czymś różniż od tych dotychczasowych?

Re: wyprzedaże wózków

produkcji co przy baby joggerze straszne nie jest, ale jeśli chcesz wózek wyprodukowany w 2013 roku to tez zwróć na to uwagę. Myślę, że to są właśnie te wyprzedaże roczników i ceny promocyjne 1200 złotych.

Wyprzedaże, wyprzedaże. Kto się nie poddaje? (początek wątku)

. Wyprzedaże na mnie nie działają. Zatrzymałam się tylko na chwilę przed witryną z chińską porcelaną, ale sklep akurat i tak był zamknięty. Mam postanowienie na Nowy Rok: Kupować tylko to co naprawdę potrzebne i dac sobie spokój z wszelkimi głupotami. W 2013 o tej porze chcę już mieszkać we własnym (a nie

1 2 3 4 5 6