Dodaj do ulubionych

wyprzedaże wózków

30.10.13, 11:23
Po lekturze forum postanowiłam stać się posiadaczką najpopularniejszego na forum BJ GT. Znalazłam ofertę w sklepie internetowym za prawie 1200 zł (z pałąkiem i uniwersalną folią i moskitierką). Cena wg mnie znośna biorąc pod uwagę, że używane bez gwarancji są niewiele tansze. Wózka jednakże nie potrzebuję "na juz" i zaczęłam się zastanawiać czy pod koniec roku mozna liczyć na jakikolwiek spadek cen modeli z 2013 r. czy raczej nie ma takiej praktyki ?
I jeszcze dodatkowe pytanie- czy wiadomo juz może czy modele z 2014 r będą się czymś różniż od tych dotychczasowych?
Obserwuj wątek
    • monika_kas Re: wyprzedaże wózków 30.10.13, 11:42
      A jesteś pewna że będą nowe modele na 2014? Ja bym nie liczyła na wyprzedaż BJ. Ta cena którą znalazłaś jest i tak rewelacyjna wg mnie, taniej raczej nie będzie.
      • martuska1982 Re: wyprzedaże wózków 30.10.13, 11:53
        Używane GT to chyba raczej wszystkie mają jeszcze gwarancję. o.O
        Precież to na tyle nowośc, ze najstarsze nie mają jeszcze więcej niż 2 lata.Czy się mylę?
        No nieistotne, tak czy siak 1200zł za nowy z takimi dodatkami to dobra cena.
      • 1mysiak Re: wyprzedaże wózków 30.10.13, 12:11
        Nie mam pojęcia czy będą nowe modele- jakoś tak załozyłam że co roku firmy wypuszczają np nowe kolory. Cos mi świta, że gdzieś czytałam, że ma być jakieś inne zamykanie pasów, ale nie mogę teraz tego znaleść-chyba że cos namieszałam, bo juz mi czaszka dymi od tego czytania o wózkach- zaczynają mi się śnic po nocach. Nie wiedziałam, ze GT jest taką nowością -nie wszyscy sprzedający (i tak jest ich bardzo mało) piszą o gwarancji, więc zakładałam, że jej nie ma. Wolę miec jednak gwarancję na pełny okres bo dziecię ma dopiero 9 miesięcy wiec mam nadzieję, że wózkiem pojeżdżę jeszcze dośc długo. Mówicie że cena dobra? Tez mi się tak wydawało, więc chyba nie będę czekać .Bardzo dziękuje za odpowiedź.
        • darusia2012 Re: wyprzedaże wózków 30.10.13, 12:39
          Jak zamawiasz przez internet to niektóre sklepy dają 24 mies gwarancji a niektóre 12- zwróć na to uwagę jeżeli zależy ci na dłuższej gwarancji. Euro-trade udziela 12 mies. gwarancji.
          Poza tym (ponoć) to wiadomość od sprzedającego, że niektóre promocje polegają na wyprzedaży starszych roczników produkcji co przy baby joggerze straszne nie jest, ale jeśli chcesz wózek wyprodukowany w 2013 roku to tez zwróć na to uwagę. Myślę, że to są właśnie te wyprzedaże roczników i ceny promocyjne 1200 złotych.
    • linkap_wawa Re: wyprzedaże wózków 30.10.13, 12:34
      ten dodatek w formie folii i moskitiery uniwersalnej to moim zdaniem taki troche pic na wode fotomontaz - pewnie daja najtansza na rynku za 10 zł... ale tak czy inaczej 1200 za gt z palakiem to dobra cenasmile
      co do zmian w 2014 - tak maja wprowadzic jakies nowe pasy (nowy typ pasow bedzie we wszystkich BJ) do tego ma byc nowa kolorystyka w gt - tu macie zdjecia i info:
      blog.peppyparents.com/1697/2014-city-mini-gt/
      szkoda ze ta limonka jakas taka wypsniala...
      Zakladam jednak ze te nowe modele na 2014 jesli u nas sie pojawia to i tak najwczesniej na wiosne - jesli wogole.
      • eve_81 Re: wyprzedaże wózków 30.10.13, 12:43
        Fajny te nowe kolory, szczególnie ten niebieski/morski mi sie podoba smile
        • monika_kas Re: wyprzedaże wózków 30.10.13, 13:13
          O NIE! GT w kolorze SAND smile LOVE!

no ale nie ma się co napalać.. nie wiadomo czy nowe kolory wogóle do PL dotrą... uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka