primula.alpicola napisała: > eva_evka napisała: > > > > > Jestem już zmęczona tym, że pracuję nad sobą, pewnw rzeczy mi się udają a > potem > > przychodzi taki atak i wszystko na nic. > > Ale jak to "wszystko na nic"? Strasznie to
głowy. Za mało progesteronu masz, gdy zbierasz wodę, źle śpisz, masz stany lękowe, niepokój, plamisz lub mocno krwawisz. Za dużo progesteronu, gdy jesteś zmęczona, apatyczna, boli cię głowa, masz zawroty głowy i jest ci niedobrze. Nie wiem, czy to się nadaje do samodzielnej korektury dawki, ale dr
się ze...rał' 'ma pijackie zwidy' 'robią wszystko na pokaz' 'na skończeniu pola'-końcu 'nie czuję rąk ani nóg'-ze zmęczenia 'pięknymi słówkami brzucha nie napełnisz' 'nie ma co deliberować tylko trzeba się brać do pracy' 'pies go s...ał' robacznica-duża mucha 'gwarno jak w ulu' 'nigdy w życiu nie
Dziewczyny potrzebuje wyjechać sama na kilka dni. Jestem zmęczona przebodzcowana i potrzebuje chwili dla siebie. Znacie jakieś fajne miejsce w okolicy do ok 100 km od Katowic? Jakiś hotel ze spa i dobrym jedzeniem
zdanie Polaków nie ma większego znaczenia albo inaczej, nie zawsze powinno mieć znaczenie. Gdyby zapytać Polaków, czy chcą płacić mniejsze podatki, to pewnie 100% byłoby ZA. Uważasz że państwo powinno je w takim razie zmniejszyć? > W całej Europie jest podobnie , więc to ty się nie wypowiadaj
w cyklu, a potem codziennie przy wyższych dawkach (200mg). Może dlatego nasenne działanie było takie dobre. I ciągle jest. Progesteron obniża mi też nieco i tak niskie wieczorem ciśnienie, przez to staję się jeszcze bardziej zmęczona i senna. Dla mnie progesteron to prawie jak benzos, ale to może
struktury kolagenu, który występuje między innymi w rogówce oraz w ścianach drobnych naczyń siatkówki. W 100 g kiwi znajduje się około 90 mg witaminy C, a pomarańcze dostarczają jej średnio 50 mg, więc już jedna porcja owocu pokrywa dużą część dziennego zapotrzebowania. Regularna obecność tych owoców w
. SZCZUCZYN 27.06.1941 400 Żydów JESIONOWKA 28.06.1941 Zginęło 150 Żydów RAJGRÓD, 2lilpiec 1941 Zginęło.100. Prowodyrem był miejscowy nauczyciel Antoni Len.Mordy, gwałty i rabunki. Kolno 5.07.1941 .Zabito 30zydow. Wąsocz 5.07.1941.Zabito 1200..Zydow. Tak to opisał Szymon Datner. Mordowano w mieszkaniach i na
Miałam podobnie - zmęczenie, zawroty głowy - dłuższy czas.Może 3-4 miesiące. Ciężko było mi przejść 100 metrów bez zadyszki. Nigdy żadnych problemów z sercem i żadnego bólu. Wreszcie dokuśtykałam do rodzinnej. Po EKG i zmierzeniu pulsu - od razu karetka i kardiologia. Wyszedł puls 34. Zrobili
Miałam jakieś 23 lata kiedy tętno w dzień z 90-100 zaczęło spadać do takich wartości 40-50 też w dzień plus inne objawy typu bóle głowy, zmęczenie, zawroty, na holterze w dzień miałam i 25. Skończyło się niefajnie, więc jak masz możliwość udania się do kardiologa to zachęcam 😅
filmie, zacznij od 10, potem 20, a nawet nie zauważysz jak szybko machniesz 100 i nawet się nie zmęczysz. Uwielbiam 6 Waidera, ona jest na brzuch, ale i na bolący kręgosłup też jest bardzo dobra. Zacznij powoli i nie daj się zajechać. Trzymam kciuki- Apa