20 wyników w czasie 36 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Potrafilybyscie żyć na spokojnie/wybaczyć?

zoska3678 napisał(a): > Tak. Tylko że na co dzień to niby normalny facet. Pracuje, nie narzeka na brak > kasy. Jak chce, to jest super miły. To nie jest dresiarz czy menel spod sklepu Jesteś upośledzona czy chcesz zdobyć nagrodę Darwina? -- Przychodzi Ziobro do apteki

Re: Potrafilybyscie żyć na spokojnie/wybaczyć?

zoska3678 20.06.15, 21:04 Syn. W tym wieku sam z siebie powinien wiedzieć, że jego zachowanie jest niedopuszczalne i powinien panować nad swoimi negatywnymi emocjami. Nie panuje, i to jest najbardziej niepokojące. Tu nie ma znaczenia czy ja reaguję w trakcie czy troche po. Jak mu kazałam

Re: Jak namowić na badania?

zoska3678 napisał(a): > To tez mi przeszlo przez mysl, ale to juz ostatecznosc. Mowimy o osobie dorosl > ej, ale takiej, ktora jest w stanie obrazic sie z tego powodu. Wiem, jaka bylab > y reakcjs, gdybym tam zrobila, wiec to raczej odpada :/ No to się obrazi. Za to może

Re: Prosze Was, trzymajcie kciuki!

zoska3678 napisał(a): > Syn nie zyje. Bardzo, bardzo serdecznie Ci współczuję;(

Re: Prezydent śmieszek

zoska3678 napisał(a): > Niezly pajac, pokazuje, jaki jest poziom tego panstwa polski) i jego obywateli. > > Na godlo i flage tego kraju powinno sie pluc, sikac i sra.c, bo chybe tyle to w > szystko jest warte Poziom i powaga urzędu prezydenta sprowadzone do

Re: Ktory narkotest?

Zoska3678 weź pod uwagę że test naprawdę łatwo oszukać, więc jeśli młody nie będzie współpracował to i tak nic nie zdziałasz. A jeśli już wyjdzie pozytywnie to uwierz czeka Cię droga przez mękę, bo nie licz na pomoc skądkolwiek -- Żeby adoptować dziecko trzeba przejść kurs i ocenę psychologa

Re: Do jakiego lekarza i jakie badania?

zoska3678 napisał(a): W listopadzie 2014 roku tez poszedl na badania bez problemu. Dopiero > teraz zaczal cyrkowac. I to jest bardzo zastanawiające. Normalnie dzieci z wiekiem nabierają rozsądku, a nie odwrotnie, a 16 lat, to jest czas, kiedy można załapać pewne łańcuchy przyczynowo

Re: Zachęcałybyscie do zmiany zawodu?

zoska3678 napisał(a): > Przeszkadzałoby wam, gdyby Wasz partner był paparazzo? Nie wiem, zachęcałybysci > e jakos do zmiany zajęcia? Czy byłoby wam to obojętne? Wiadomo, jak ludzie reag > uję na paparazzo. > Są w ogóle jakies zajęcie, których nie uznajecie? Nie

Re: Zachęcałybyscie do zmiany zawodu?

zoska3678 napisał(a): >zachęcałybyscie jakos do zmiany zajęcia? Nie. Zmieniłabym sama. Partnera.

Re: Nic o malzenstawch homoseksualnych w USA?

zoska3678 napisał(a): > Po usa mozna sie było spodziewać zalegalizowania małżeństw (?) homoseksualnych Dosc duzo czasu im to zajelo... -- Powered by Aka.Creative Marketing S.A.

Re: Dali z siebie wszystko - religia pokoju

zoska3678 napisał(a): " Bo, jak napisano w Biblii, ,,jak głową Chrystusa jest Bóg'', tak ,,głową > kobiety jest mężczyzna' Aaaa, czy to nie ty skarżyłaś się niedawno na życiu rodzinnym, że syn jest agresywny w stosunku do swojej dziewczyny?

Re: Dali z siebie wszystko - religia pokoju

zoska3678 napisał(a): > Nie każdy, POWTARZAM: nie każdy, wyznawca islamu to oszołomek i terrorysta, Aha, czyli zgodnie z twoją logiką o problemie będzie można mówić dopiero gdy każdy wyznawca islamu będzie terrorystą. W czasie II wojny światowej nie każdy Niemiec był faszystą, a jednak

Re: Syn źle odnosi się do swojej dziewczyny

zoska3678 napisał(a): > Sama zauważyłam, że moje rozmowy z synem nic nie dają, > no i za jakis czas powtarza się jego takie, a nie inne zachowanie. > Mogłabym poprosić ojca syna, żeby z nim porozmawiał, ale nie wiem, czy to cos da >obawiam się, że to o wiele poważniejszy