76 wyników w czasie 44 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

chmurka_257

no i byłby, tylko, że rosół już zeżarty, bo to z wczoraj:(

chmurka_257

Proszę nie cytować CAŁYCH cudzych wypowiedzi - patrz: netykieta -- "Mama szczęśliwa, to mama trochę leniwa" Koni i Kornelka zapraszam na forum Pędraki 2004

Re: chmurka_257

ja odpowiadam na całe cytaty a nie na częśc wiec wklejam cale:)

chmurka_257

Nie może mierzyć miłości urodą bo to ona nadaje jej blasku i sama w sobie jest piękna. Radzę ci nauczyć się pewnych wartości w życiu za nim kogoś będziesz pouczała swoimi wywodami.

Re: anina-1

chmurka_257 napisała: Ja też szczera jestem,byłam i będę ,dlatego piszę to tobie, a nie tłumię w sobie:) I ja to potrafię uszanować... a ty nie.

chmurka257 (początek wątku)

za reklamę linków komercyjnych się płaci. i dlatego twój link został usunięty. -- prawda jest jak dziura w tyłku, każdy ma swoją. emagiel kaloszblox

Re: chmurka257

A juz myślalam, że cos na głowę mi padło :P Było cos i znikło :D Dzięki za uzdrowienie mej głowy i wykazanie , ze sie nie myliłam. -- -------------- <www.youtube.com/watch?v=Jap0h6X0OEc&feature=related

chmurka_257

Do odważnych świat należy:DDDD

Re: chmurka

chmurka_257 napisała: > oj,a myślałam że pomogę:( :) aele checi dobre też się liczą:) dzięki -- https://tinyurl.com/agdvt9 Mówcie do mnie Ryso;)

Re: chmurka

chmurka_257 napisała: > glupoty to ty piszesz,bo widzisz kochana adopcja jest bezplatna i nic mnie to > nie kosztowalo i nie pisz mi tu takich bzdur jak nie orientujesz sie w tych > sprawach.I prosze Cie nie osadzaj tutaj jaka jestem matka bo nic o tym nie wiesz,widocznie jestem bardziej dojzalsza od was bo potrafie pokochac dziecko ktore nie jest moje z krwi i kosci.

chmurka - wytlumacz mi prosze...

chmurka_257 napisała: > > nie ma to jak dziecko od malego w klamstwie wychowywac .naprawde pogratulowac! mialam juz nie pisac, ale nie moge sie powstrzymac - oto jak ty tlumaczysz swojej corce adopcje - chcialabym, zebys mi wytlumaczyla czym roznia sie twoje bajki od moich klamstw???

Re: pytanie które męczy mnie od lat-kto mi pomoże

chmurka_257 to oczywiście ja ,czyli agusia257,przepraszam za pomyłkę:)

Re: książka JEŻ

chmurka_257 czy ja też mogę prosić o skan na :alza@interia.pl :) z góry dziekuje:)

Re: Zagadka :)

chmurka_257 napisała: > > a co to jest wiehacz??:)-zagadka wieszak?:> -- https://tinyurl.com/agdvt9 Mówcie do mnie Ryso;)

Re: Zagadka :)

chmurka_257 napisała: > brawo!! dobra jesteś,bo ja nie kumałam o co mojej małej chodziło ,aż się biedna > popłakała :) :) bratanica męża miała kiedyś podobny problem:D ze slowem 'łzy' no i tłumaczy szwagierce 'no zły...'

1 2 3 4