100 wyników w czasie 43 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Marcowe testowanie

annika23 GTRATULACJE!!!!!! ;) Zyczę, żeby wszystko było w porządku, dużo zdrówka!!! A Tobie dzidziuś2015 !!! Oby się udało! Reszcie kobitek też oczywiście tego życzę... Moje testowanie 4, 5 kwietnia...

Re: Marcowe testowanie

Wiecie ja jestem sceptyczna, bo wiem po prostu jak to u mnie jest i zupełnie się na nic nie nastawiam. Dzidziuś uważam, że to bardzo dobra decyzja. Bardzo długo czekałaś i chyba nie ma już co przedłużać:) Ja odpuściłam totalnie i wpadłam w wir pracy...zaczynając 3 nowe projekty. Jakby się udało,...

Re: Spotkanie marcowe.

labellaluna napisała: > No właśnie tez bym nie miała nic przeciwko sobocie, ale co zrobić. Jak na złość > ja będę w Warszawie, ale w środę 11-go :(((( Ech. A akurat skończyłam czytać > siódmy tom Autobiografii i aż mnie ssie, żeby poznać Szacowne Grono TWCh. Labella,...

Re: marcowe testowanie

hannia, będzie dobrze, wiesz,że u mnie od początku było nie tak, zdecydowanie za niska beta wskazywała, że coś nie gra,ale jak każda mama żyłam nadzieją. Po prostu z jakiegoś powodu dzidziuś się nie rozwijał. Natura zrobiła swoje...Ja jestem pewna, że u Ciebie będzie ok, łyżeczkowanie na żywca, w...

Re: marcowe testowanie

Carolajna, super, że zmieniłaś podejście. Teraz na pewno się uda. Hannia- jak się czujesz? Ja jeszcze sporo krwawię, byłam wczoraj na kontrolnym usg, lekarz stwierdził, że łyżeczkowanie jest zbędne, bo organizm ładnie się oczyścił. Idę 12 marca do mojej ginki, zobaczymy co wymyśli, bardzo chcę...

Re: Pozdrowienia marcowe w niedzielę ...:)

https://www.malerzow.eu/wp-content/uploads/2015/03/apalmyg0-300x230.gif Dziękuję Pozdrawiam Spokojnego w zdrowiu wyczekiwania na świąteczne Dni...

Marcowe Kino Familijne (początek wątku)

7 marca 2015 r. (sobota) o godz. 11:00 zapraszamy na kolejny familijny seans. Na dzieciaki wraz z osobami towarzyszącymi, w Auli Biblioteki Głównej przy ul. Kościelnej 11, czekać będzie ponadczasowa baśń - znana już od starożytności, na wszystkich kontynentach, w wielu różnych odmianach. W...

Re: poród - marzec 2015

być może Was zainteresuje to forum :) forum.gazeta.pl/forum/f,250566,Marcowe_Mamy_2015.html

Re: poród - marzec 2015

Dziewczyny zapraszam na forum Marcowe Mamy 2015  Jest już nas tam sporą grupka  -- https://www.suwaczki.com/ https://www.suwaczki.com/tickers/3i496iyer0m6v1ey.png

Re: Pamiętacie docentów marcowych?

Bardzo dobrze wiem. Niszczone elity uniwersyteckie nie były żydowskie, niszczono po prostu elity intelektualne. Propaganda antysemicka była "użytecznym" dodatkiem bardzo podobnym do dzisiejszej propagandy przeciw uchodźcom. -- NSDAP w 1932r i PiS w 2015r. uzyskały poparcie po około 37%...

Re: marzec 2015 in vitro

Kasiela i monavroc ale piękne bety ale się nazbieralo mamusiek marcowych :)

Re: marzec 2015 in vitro

Ale nas dużo :))))) Trzymam za Wszystkie mega kciuki a jutro aktualizacja tabelki marcowej :-D -- 1. IVF 08.2014 :( 2. IVF-ICSI: transfer 10.2014 2 blastusie :(

Re: Kwiecień 2015 - zaczynamy!

Dzis polmetek miesiaca. Wydatki podliczone i juz widze, ze kolejny miesiac skonczy sie minusem / minus marcowy dla pocieszenia zniknie /.

Re: Marcowe starania i testowania

Cześć wszystkim staraczkom! :) czytam forum już od dawna (kolejne miesiące) od grudnia 2015... To był nasz 1cs. W związku z tym obecnie mamy 16cs. W zeszły miesiącu (17.02) mieliśmy pierwsze invitro z dwudniowego zarodka. Niestety nic z tego. Cały zeszły rok to badania, starania naturalne, potem...

1 2 3 4 5 6