Dziewczyny wie ktoras jak to jest z tym Olfenem ;-) Wczoraj o 13 wzielam jedna kapsulke Olfenu 100...Czy dzis o 12 moge na imieninach wypic1-2 lampki wina ?
"Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu." -- Wrog mojej Ojczyzny jest moim wrogiem.
choruje na rzs 42 lata olfen to podstawowy lek na który jeszcze reaguje ale zastrzyki sa po 75 mg a ja biore 100 mg w tabl,więc zastrzyki sa dlamnie za słabe,ale każdy inaczej reaguje więc prosze brac po nich wszystko i tak wraca,sorry ale tak jest przy rzs pozdrawiam
Także na Twoje pytanie, cytuję: monikaka06 napisała: > Witam.Czy któraś z Was miała kiedyś taki przypadek,żeby nastepstwem > stosowania gynalginu dopochwowo(lub ewentualnie Olfen-100- > dopochwowo,Olfen-100-doustnie)była opózniajaca się miesiączka?? będę mogła odpowiedzieć w następną sobotę :)
Witam.Czy któraś z Was miała kiedyś taki przypadek,żeby nastepstwem stosowania gynalginu dopochwowo(lub ewentualnie Olfen-100- dopochwowo,Olfen-100-doustnie)była opózniajaca się miesiączka?? Staramy sie o dziecko ale z racji zapalenia jajników stwierdziłam ze odpusimy starania w tym miesiącu...no i juz 2 dni spoznia mi się@.Robilam test ale wyszedl negatywny.Nie wiem co myśleć.Jeśli do poniedziałku sie nie pojawi pójde do gin ale nie wiem czy przez week nie oszaleje.z góry bardzo dziękuję.
wpisałem by inni wiedzieli szczerze polecam olfen i diklak idx do lekarza niech ci przepisze czopki diklak 100
Witam.Czy któraś z Was miała kiedyś taki przypadek,żeby nastepstwem stosowania gynalginu dopochwowo(lub ewentualnie Olfen-100- dopochwowo,Olfen-100-doustnie)była opózniajaca się miesiączka?? Staramy sie o dziecko ale z racji zapalenia jajników stwierdziłam ze odpusimy starania w tym miesiącu...no i juz 2 dni spoznia mi się@.Robilam test ale wyszedl negatywny.Nie wiem co myśleć.Jeśli do poniedziałku sie nie pojawi pójde do gin ale nie wiem czy przez week nie oszaleje.z góry bardzo dziękuję.
mnie pomaga olfen 100 mg a mam baardzo stary rzs 40 letni,jeszcze pracuje ale mtx tez biore obowiazkowo 20 mg 1x w tyg.pozdrawiam
mozecie mi doradzic jakiegos fizjoterapeute poszukam w internecie bo jetem w tym zielona w ogóle to dostałam tabletki olfen 100 sr są bardzo mocne i żle się po nich czuje tzn wali mi serce na kręgosłup moze trochę pomagają ale dalej mam taki skurcz w nodze.dziękuję za wszystkie wypowiedzi..
jestem osobą szczupłą nie uwazam zeby to miało znaczenie,po tych lekach które przepisał mi lekarz olfen 100 i mydocalm forte prawie sie odwodniłam musiałąm po dwóch tyg je odstawić bo scharatały mi zołądek mimo tego ze brałąm osłonę teraz nic nie zazywam i mam isc do pracy nie czuję się jeszcze tak dobrze no ale na wizytę u rehabilitanta mam czekac do końca maja nie wiem co robic do tej pory....
Prosze o pomoc,..od tygodnia boli mnie lewe ramie,nie pomaga smarowanie mascia biore tez Olfen100SR ,a wizyte lekarska mam umowiona dopiero w czwartek.Bol nie ustaje w nocy , mam klopoty z zasnieciem z tego powodu.Nie mam pojecia co jeszcze moglabym zrobic zanim spotkam sie z lekarzem.
witam współczuje ogromnie choruje 40 lat tez operowana ale małe paluszki nic wiekszego musisz brać metotrexat 1x w tyg.po 20 mg to zachamuje chorobe a do tego leki p.zapalne mnie olfen pomaga 100 mg. dicliberl czopki na noc i rano jade do pracy mimo 60 lat głowa do góry nie wolno sie załamywac prosze
biore od roku to nie uśmierza bólu,wręcz boli bardziej do tego ból głowy potworny,sama sobie daje 1x w tygodniu nie malo kosztuje,ale biorę bo dotej pory nikt nic innego nie wymyslił tylko chemie,która leczy sie białaczke wpływa na układ immunologiczny uciszając walke jak u nas rzsowców sie toczy,biore bo mam niskie OB ALE DO TEGO LECI mETYPRED,no i p.bólowe Olfen majamil 100,woltaren itp.niszczące zołądek co za choroba mam ja po mamie.