29 wyników w czasie 39 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

olfen100 a alkohol (początek wątku)

Dziewczyny wie ktoras jak to jest z tym Olfenem ;-) Wczoraj o 13 wzielam jedna kapsulke Olfenu 100...Czy dzis o 12 moge na imieninach wypic1-2 lampki wina ?

Re: olfen100 a alkohol

"Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu." -- Wrog mojej Ojczyzny jest moim wrogiem.

Re: olfen

choruje na rzs 42 lata olfen to podstawowy lek na który jeszcze reaguje ale zastrzyki sa po 75 mg a ja biore 100 mg w tabl,więc zastrzyki sa dlamnie za słabe,ale każdy inaczej reaguje więc prosze brac po nich wszystko i tak wraca,sorry ale tak jest przy rzs pozdrawiam

Re: gynalgin-proszę o opinię

Także na Twoje pytanie, cytuję: monikaka06 napisała: > Witam.Czy któraś z Was miała kiedyś taki przypadek,żeby nastepstwem > stosowania gynalginu dopochwowo(lub ewentualnie Olfen-100- > dopochwowo,Olfen-100-doustnie)była opózniajaca się miesiączka?? będę mogła odpowiedzieć w następną sobotę :)

gynalgin-proszę o opinię (początek wątku)

Witam.Czy któraś z Was miała kiedyś taki przypadek,żeby nastepstwem stosowania gynalginu dopochwowo(lub ewentualnie Olfen-100- dopochwowo,Olfen-100-doustnie)była opózniajaca się miesiączka?? Staramy sie o dziecko ale z racji zapalenia jajników stwierdziłam ze odpusimy starania w tym miesiącu...no i juz 2 dni spoznia mi się@.Robilam test ale wyszedl negatywny.Nie wiem co myśleć.Jeśli do poniedziałku sie nie pojawi pójde do gin ale nie wiem czy przez week nie oszaleje.z góry bardzo dziękuję.

Re: zastrzyki Movalis

wpisałem by inni wiedzieli szczerze polecam olfen i diklak idx do lekarza niech ci przepisze czopki diklak 100

gynalgin-@ (początek wątku)

Witam.Czy któraś z Was miała kiedyś taki przypadek,żeby nastepstwem stosowania gynalginu dopochwowo(lub ewentualnie Olfen-100- dopochwowo,Olfen-100-doustnie)była opózniajaca się miesiączka?? Staramy sie o dziecko ale z racji zapalenia jajników stwierdziłam ze odpusimy starania w tym miesiącu...no i juz 2 dni spoznia mi się@.Robilam test ale wyszedl negatywny.Nie wiem co myśleć.Jeśli do poniedziałku sie nie pojawi pójde do gin ale nie wiem czy przez week nie oszaleje.z góry bardzo dziękuję.

Re: co p/bólowego polecacie?

mnie pomaga olfen 100 mg a mam baardzo stary rzs 40 letni,jeszcze pracuje ale mtx tez biore obowiazkowo 20 mg 1x w tyg.pozdrawiam

Re: rwa kulszowa

mozecie mi doradzic jakiegos fizjoterapeute poszukam w internecie bo jetem w tym zielona w ogóle to dostałam tabletki olfen 100 sr są bardzo mocne i żle się po nich czuje tzn wali mi serce na kręgosłup moze trochę pomagają ale dalej mam taki skurcz w nodze.dziękuję za wszystkie wypowiedzi..

Re: rwa kulszowa

jestem osobą szczupłą nie uwazam zeby to miało znaczenie,po tych lekach które przepisał mi lekarz olfen 100 i mydocalm forte prawie sie odwodniłam musiałąm po dwóch tyg je odstawić bo scharatały mi zołądek mimo tego ze brałąm osłonę teraz nic nie zazywam i mam isc do pracy nie czuję się jeszcze tak dobrze no ale na wizytę u rehabilitanta mam czekac do końca maja nie wiem co robic do tej pory....

niesamowity bol ramienia (początek wątku)

Prosze o pomoc,..od tygodnia boli mnie lewe ramie,nie pomaga smarowanie mascia biore tez Olfen100SR ,a wizyte lekarska mam umowiona dopiero w czwartek.Bol nie ustaje w nocy , mam klopoty z zasnieciem z tego powodu.Nie mam pojecia co jeszcze moglabym zrobic zanim spotkam sie z lekarzem.

Re: Rzs. Poszukuję informacji. Pomóżcie

witam współczuje ogromnie choruje 40 lat tez operowana ale małe paluszki nic wiekszego musisz brać metotrexat 1x w tyg.po 20 mg to zachamuje chorobe a do tego leki p.zapalne mnie olfen pomaga 100 mg. dicliberl czopki na noc i rano jade do pracy mimo 60 lat głowa do góry nie wolno sie załamywac prosze

Re: zastrzyki metoject brał ktoś?

biore od roku to nie uśmierza bólu,wręcz boli bardziej do tego ból głowy potworny,sama sobie daje 1x w tygodniu nie malo kosztuje,ale biorę bo dotej pory nikt nic innego nie wymyslił tylko chemie,która leczy sie białaczke wpływa na układ immunologiczny uciszając walke jak u nas rzsowców sie toczy,biore bo mam niskie OB ALE DO TEGO LECI mETYPRED,no i p.bólowe Olfen majamil 100,woltaren itp.niszczące zołądek co za choroba mam ja po mamie.

1 2 3