cranberries1983 napisał: > pogonili go bo był tęczowy i sią za bardzo panoszył > tyle > na pocieche dostal fuche w sztabiku Czarnka Kury macać….nie owieczko! -- --------------- Pamiętaj o skutkach zniesławień lub pomówień zob.
Kochana ten przybytek odnosi się do pedofilskiej świątyni. Do 1983 obowiązywał kodeks kk z 1917 r. gdzie zapisane było, że niewiasta ma mieć łeb zakryty lub ogolony w tym przybytku pedofilów. Katole wybierają sobie co chcą z biblii jakby to był supermarket. Ta cała księgę liberalizują i zmieniają, bo boją się, że owieczki spierd...lą.
W 1983 roku była walka z komuną i komunistami, a owieczki walczące miały oparcie w kościele od którego obecnie odwracają się :-(
do - owieczka_1983 Siła + As monet + 5 buław - nie ma potwierdzenia, abyś straciła pracę nagle lub w ciągu najbl. czasu. Jednak potrzeba ci będzie dużo wytrwałości, mocy, zaangażowania, prawidłowego wypełniania obowiązków, pomysłowości, nowych idei/projektów/inicjatywy, bo widać tutaj sporą konkurencję/współzawodnictwo, forsowanie własnych umiejętności.
Dziękuję bardzo! -) Zweryfikuję wróżbę na jesieni Pozdrawiam -)
Owieczko, odp. na pyt 1/ jestem bardzo ostrożna i niechętna w odpowiadaniu na tego typu pytania. Wygląda to na niby niewinne i błahe, ale karty mogą pokazać coś przykrego (co już mi się zdarzyło). Jak mam wówczas i opisać takie sprawy? Nie chcę być zwiastunem jakiegoś ew. nieszczęścia, a w szczególności rujnowania cudzej, tak ważnej nadziei. Powstrzymam się od tego. odp. na pyt 2/ Królowa mieczy + 3 buław + 5 buław - tutaj widać, że sprawy wyjazdu nie będą pewne. Mogą się zdarzyć trudności, nieporozumienia, przeszkody, dosyć długie oczekiwania na spełnienie planów. Przypuszczalnie w końcu uporacie się z tym i spróbujecie dopiąć swego. Ale w kartach nie ma pewnej i pozytywnej odpowiedzi. Wyjazd może nie nastąpić, bo np. ktoś/coś wam przeszkodzi lub sami zmienicie decyzje z innych powodów. -- oyala@gazeta.pl
Pani Owieczko_1983, proszę podać datę poznania i/lub daty bardzo ważnych rozmów/spotkań i/lub datę zaręczyn i/lub inne daty bardzo ważne emocjonalnie dla Pani/Was, bo być może korzystniejsze byłoby kontynuowanie relacji bez ślubu.
Pani Owieczko_1983, proponuję wstrzymać się ze ślubem w ogóle, i - po drugie - z tą datą ślubu też... Przykro mi :( Pozdrawiam - Teresa
Nikt to nikt: tysiące idą z Mokotowa, odsyłamy na Francuską, 200 m w bok w pewnym momencie przyszła cała Parafia Wilanowska, "...nikt nie może tędy przejść nawet pańska matka..." matka może nie może, a krewki proboszcz+ 500 owieczek? Dać mu jeszcze szablę i na konia wsadzić.. ..No nikt to nikt.... (2) Podobnie na Pl. Grzybowskim (1987) mamy pilnować wylotu ul. Próżnej i też: ... nikt... etc...Szkoda jeszcze takiego klombu, krzaczka dość dużego, na który ludzie napierają i jak nic zaraz będzie po nim.
Do owieczka_1983 Część, minęło trochę czasu od Twojej konsultacji u Merkurji i jak to oceniasz? Ja też u niej byłam i część się sprawdza a na resztę czekam.
Też tak bym uznał, ale nick owieczka_1983 śmigał mi nieco wcześniej, dlatego w tym przypadku wykluczyłem "ustawkę". A może nie, a może się mylę? Na blogu wspomnianej autorki nie znalazłem ani jednej analizy pojedynczego (osoba, wydarzenie, elekcja, itd) horoskopu.
Witaj ponownie owieczka_1983 napisała: > Panie Januszu jeszcze chciałam zapytać o nowe wibracje imienne- 1-9-1 zmienią s > ię po ślubie na 1-5-6, to chyba nie najlepiej?(Moja data ur 30 paźdz 1983) > To rzeczywiście pogorszenie.
Witaj owieczka_1983 napisała: > Dzień dobry Panie Januszu,potrzebuje Pana opinii > Wybrana data ślubu 14.10.2017 > dla naszych danych wychodzi tak: > osoba 1 : 6 rok osobisty, 7 miesiąc osobisty, 3 dzień osobisty > osoba 2: 1 rok osobisty, 2 miesiąc osobisty, 7 dzień osobisty > Jakie jest Pana zdanie na temat tych siódemek?
Witaj owieczka_1983 napisała: > Dzień dobry Panie Januszu > mam pytanie, czy 40 z klucza wcielenia może mieć przełożenie na trudności z uło > żeniem życia osobistego?Nie układa mi się prywatnie w sumie od zawsze, a w swoj > ej dacie urodzenia nie postrzegam innych trudnych elementów-30.10.1983.Wibracje > imienne 1-9-1. > Czy jestem skazana na samotność?