Dodaj do ulubionych

Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu

20.02.06, 11:54
Witam. szukam dobrego neurologa we Wroclawiu (wizyty prywatne oczywiscie).
czy ktos zna odpowiedzianlnego, sumiennego i doswiadczonego lekarza? dziekuje
i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • miuk Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 26.02.06, 15:52
      Dr Dołyk - przyjmuje w "Promyku Słońca"
      • arla5 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 27.02.06, 00:02
        Bardzo polecam doktor Dolyk!bylam u wielu neurologow ale ona jest naprawde
        dobra,nie przyjmuje juz od dosc dawna w Promyku tylko w Pulsantisie na
        Ostrowskiego,i tylko prywatnie(60zl),telefon do rejestracji 71 7868702 lub do
        niej607 159 343.
    • olinka.6 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 27.02.06, 19:01
      Witam,

Byłam u niej w czwartek (23.02) prywatnie (60zł), ale przyjmuje też na nfz,
      tylko ma bardzo odległe terminy. Ja miałam pilną sprawę, więc poszłam odpłatnie
      i nie jestem zachwycona. Wg mnie za bardzo tarmosi dzieckiem i dlatego mała
      bardzo płakała, u innej neurolog przy takim samym badaniu dziecko się nawet
      śmiało. napewno do niej nie pójdę więcej. Aha i mimo, że stwierdziła coś u
      mojego dziecka, to nie mogła dać mi skierowania na badania. Znowu muszę iść do
      pediatry po skierowanie do neurologa i dopiero wtedy dostanę skierowanie na
      badania. Żenada.
      • olinka.6 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 28.02.06, 20:08
        No i byłam u pediatry i powiedziała mi, że neurolog powinna i może mi dać
        skierowanie i nie rozumie dlaczego tego nie zrobiła. Prywanie lekarz też może
        wystawiać skierowania, no, chyba, że ma działalność nie zarejstrowaną. To tyle
        na jej temat.
        • kwiatuszekk1 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 07.03.06, 08:11
          Pani dr Dołyk - odradzam !!!
          Ta kobieta stwierdziła u mojego dziecka dziecięce porażenie mózgowe, wadę serca,
          wodniaka jąderek - generalnie wyszłam od p.dr. z roślinką stwoerdziła brak
          odruchów neurologicznych - a dziecko jest zupełnie zdrowe miałao niedorozwinęty
          mięsień brzuszka i dlatego nie podnosiło główki w wieku 3 miesięcy.
          Z całego serca mogę polecić dr. Ujmę-Czapską to najlepszy specjalista jakiego
          udało mi sie poznać jest ordynatorem neurologii dziecięcej w szpitalu im.
          Marciniaka na ul. Trauguta. Wspaniała kobieta - moje dziecko zawdzięcza jej
          swoje zdrowie :)
          • oolcik Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 07.03.06, 16:45
            Lek. med. Kuzior-Pławiak Małgorzata
            Specjalność: neurologia dziecięca
            Dolnośląskie Centrum Pediatryczne, Wrocław, ul. Kasprowicza 64, Ordynator
            Oddziału Neurologii Dziecięcej
            Prywatna Praktyka Lekarska, Wrocław, ul. Kluczborska 37
            tel.: 323-64-18, 321-73-15, 315-11-79
          • justinka2 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 09.03.06, 15:59
            ja też polecam dr ujmę-czapską!
    • aga1972 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 09.03.06, 13:24
      Polecam dr Małgorzatę Krause, przyjmuje prywatnie na Armii Krajowej 10a/5,
      telefon: 793-03-45, także przyjmuje w poradni neurologicznej w szpitalu na
      Traugutta. Chodzimy do niej z synem i jestesmy zadowoleni, ona współpracowała z
      osławionym Ś.P. dr Kozikiem
    • beciapecia77 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 09.03.06, 17:29
      dr Ujma- Czapska!!!!!! A odradzam niejaką Jakuszko choć jestem ciekawa waszych opinii na jej temat
      • martiii13 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 09.03.06, 19:11
        a namiary na ujme-czpska macie? Kiedy przyjmuje,gdzie, koszt wizyty, jakis tele?
        • joasia33 Re: Szukam dobrego neurologa we Wroclawiu 09.03.06, 23:29
          Przyjmuje na ul. Canaletta 53 (domki szeregowe na Biskupinie), tel. 345 12 60,
          rejestracja 16.00-18.00 we wtorki&czwartki, wizyty 15.30-18.30 w pon.&środy,
          pierwsza wizyta 100 zł, kolejne 80.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka