Dodaj do ulubionych

Adwokat od prawa karnego

27.10.10, 15:58
Witam!
Szukam dobrego i w miarę niedrogiego adwokata z Wrocławia specjalizującego się w prawie karnym. Generalnie chodzi o niesłuszne oskarżenia i jak się przed nimi bronić. Czy moglibyście mi kogoś polecić?
Proszę o ewentualny kontakt na skrzynkę pocztową.

Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.stk.vectranet.pl 08.11.10, 19:02
      Mecenas Piotr Marański tel. 501259405 Polecam
      • Gość: xxx Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.11.10, 19:18
        niestety kolego prawo karne nierynkowa dziedzina, ludzie sie w tym przestali specjalizować :)
        • mr_matthew Re: Adwokat od prawa karnego 18.12.10, 00:37
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> niestety kolego prawo karne nierynkowa dziedzina, ludzie sie w tym przestali sp
          > ecjalizować :)

Czy ja wiem czy nierynkowa, według mnie dzięki temu, że wielu adwokatów lekceważy prawo karne sensu largo dlatego, Ci którzy się na tym znają mają dużo łatwiejsze zadanie. Ja polecam np. mec. Kozaka, który jeśli chodzi o sprawy karne, karne gospodarcze i rodzinne jest jednym z najlepszych we Wrocławiu i to nie jest tylko moja odosobniona opinia.
          • liwiaaa Re: Adwokat od prawa karnego 18.12.10, 00:45
            Ale który mec Kozak?
            Bo jeśli Artur to on przed nazwiskiem ma ś.p :/
            • mr_matthew Re: Adwokat od prawa karnego 18.12.10, 11:51
              liwiaaa napisała:

> Ale który mec Kozak?
              > Bo jeśli Artur to on przed nazwiskiem ma ś.p :/

To ś.p. Pan Artur Kozak był świetnym dydaktykiem i prowadzącym na WPAiE, niestety w bardzo młodym wieku zmarł. Mi chodziło o mec. Grzegorza Kozaka - były sędzia aktualnie adwokat
              • Gość: xyz Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.10, 19:55
                mecenas Krzysztoporski - syn lub ojciec obaj są skuteczni i osiągalni dla zwykłego śmiertelnika - niestety nie mam namiarów
                • wowy21 Re: Adwokat od prawa karnego 20.06.15, 21:33
                  Gorąco polecam Małgorzate Niemiec-Żorko z Wrocławia. Chcę podkreślić że nie wiedziałem że istnieją osoby z takim honorem, godnością, charyzmą i troską w tej branży, ale jednak pani Żorko udowodniła inaczej. Miałem wielkie problemy, byłem w miejscu gdzie nikomu nie zycze się znaleść. Moja rodzina i ja byliśmy w dołku i w desperacji. Adwokatów było wiele co tylko obecywali i brali pieniądze bez ulgi naszego zmartwienia, i bez skutków. A wtedy pojawiła się pani Gosia i zmieniła moje życze i mojej rodziny na zawsze. Od razu poczułem troskę tej osoby, nie obecywała jak reszta, fakty przedstawiła, i powiedziała że będzie ciężko ale po stara się jak tylko może. I dała siebie 150%, i to co przez 10 lat nie myśleliśmy może być możliwe stało się prawdą, i to przez tą nie samowitą kobietę. Po 5 latach dalej utrzymujemy regularny kontakt, i radzi mi teraz nie w legalnych ale życiowych sprawach. Po prostu tyle jestem tej osobie wdzięczny, polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Jak ktoś chcę wiedzieć więcej, proszę dzwonić do mnie pod numer 505863564
                • Gość: gość Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.play-internet.pl 22.06.15, 17:43
                  Adwokaci Wojciech Krzysztoporski senior i junior mają siedzibę Kancelarii we Wrocławiu przy ul. Odrzańskiej 24-29/11. Telefon: 71 343 34 00.
                • Gość: Gość Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.static.korbank.pl 23.06.15, 09:10
                  Adwokaci Wojciech Krzysztoporski senior i junior mają siedzibę Kancelarii we Wrocławiu przy ul. Odrzańskiej 24-29/11. Telefon: 71 343 34 00
    • Gość: Klucha Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.ceti.net.pl 04.12.13, 08:51
      Ja znalazłem pozytywne opinie na temat Pana mecenasa na tym serwisie: premium.e-prawnik.pl/grzegorz-kozak.html

Pozdrawiam!!
      • nowekonto_1 Re: Adwokat od prawa karnego 01.03.16, 12:37
        prawo@t.pl polecam miałam spore problemy, załatwił mi tak jak chciałam ,
        zajmuje sie wszystkimi sprawami, karnymi, jak już są nawet w sądzie wyroki itp.,
        • te38 Re: Adwokat od prawa karnego 29.02.20, 15:00
          prawo@t.pl czy moge prosic o dane do kontaktu do kancelarii ? Pozdrawiam .
    • Gość: Rumer Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.centertel.pl 30.07.14, 20:18
      Adwokat Rajmund Kietliński wybronil mnie w sprawie o pobicie ,w sensie ze ka bylem winny a wedlug zeznan swiadkow wszczolem wrecz nojke gdzie stanol w obronie kolesia co sie dzucal do swojej panny . Wywinilem sie od wyroku polecam. Adwokat zarobic musi ale spodziwaem sue czegos wyzszej kwoty . Daje namiar 510 456 789
      • Gość: Pani Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.static.tvk.wroc.pl 04.11.14, 22:14
        Szczerze nie polecam tego Pana. Miałam okazję poznać go od gorszej strony, nie dość, że znerwicowany to z wygórowanym ego.
    • nawyk6 Re: Adwokat od prawa karnego 28.11.14, 17:07
      Miałem styczność z Panią Katarzyną Słapczyńską. Sympatyczna babka profesjonalnie podeszła do sprawy i wywalczyła wyrok w zawiasach. Polecam, bo warto się z nią skontaktować i nie była jakaś szczególnie droga
      • r.wojt79 Re: Adwokat od prawa karnego 14.12.14, 18:37
        Ja natomiast bardzo dobrze chwalę sobie adwokata Marcina Andreasika z Wrocławia. Prowadził moją spawę karną. W sprawie było strasznie namieszane, jakoś ogarnął to wszystko i oczyścił mnie z zarzutów, dlatego też go polecam. Jest badzo bardzo dobry w sprawach karnych.
    • jaaaaan3 Re: Adwokat od prawa karnego 24.04.15, 10:39
      Adwokat doktor Olgierd Grodziński tel 692560806. Zna się na karnym jak mało kto we Wro i sie w tym specjalizuje. Prowadzi też sprawy już po wyroku odroczenie itp. Ceny dla ludzi. Polecam
      • robkwa Re: Adwokat od prawa karnego 27.04.15, 18:38
        Ja jestem pokrzywdzony w sprawie wypadku i mają sprawę prowadzi adwokat Łukasz Buczko. Jestem zadowolony bo widać, że mojemu mecenasowi zależy. Do sprawy podchodzi przygotowany i zna często lepiej szczegóły niż ja. Mogę polecić. Telefon do adwokata Buczko- 505828413
    • Gość: Stan Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.play-internet.pl 25.06.15, 14:46
      Polecam Damiana Bomerskiego, rzeczowo i konkretnie, i odbiera zawsze telefony i ma czas wytłumaczyć, z tym u adwokatów bywa różnie. Chyba www.bska.pl . pozdr i powodzenia :)
      • Gość: Jerzy Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.06.15, 09:32
        Ja korzystałem z pomocy Pana adwokata Łukasza Buczko i mogę polecić bez obaw. Pan mecenas prowadził moją sprawę karną o podrobienie dokumentu w której byłem oskarżony i spisał się na medal. Najpierw udało mu się uchylić mi areszt a następnie wybronić do uniewinnienia. Zawsze miał dla mnie czas. Choć w areszcie byłem 3 miesiące widziałem się z nim kilka razy. Później zawsze mogłem na niego liczyć. Jest rzeczowy i sumienny. To dobry człowiek z powołaniem do zawodu. Rzadko piszę opinie na forach ale Panu mecenasowi Buczko pozytywna opinia się zdecydowanie należy. Podaję numer do Pana Mecenasa 505 828 413. Dziękuję Panie Mecenasie.
    • Gość: Tomek Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.217.146.194.generacja.pl 18.07.15, 08:25
      Dobry do spraw karnych jest adwokat Łukasz Buczko. Prowadził sprawę mogę ojca. Miał wyczucie, wiedzę. Zawsze przygotowany. Bardzo fajny facet. Telefon- 505828413. Sprawdzony. Polecam.
    • wiewior82 Re: Adwokat od prawa karnego 09.11.15, 13:43
      Adw. Joanna Szewczyk, Kancelaria na podwalu, na przeciwko wjazdu do renomy, Polecam,
    • Gość: Pablo89 Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.15, 17:55
      Ja mogę polecić Maksymiliana Bergtrauma. Pomagał mojemu bratu, który wpadł w problemy prawne. Bardzo sensowny, miły człowiek i specjalista w prawie karnym. Wbrew pozorom nie "śpiewa" sobie aż tak dużo. Częstuj się numerem tel. 792 260 882.
    • rzepekm Re: Adwokat od prawa karnego 07.01.16, 17:34
      Od spraw karnych to we Wrocławiu jest adw. Łukasz Buczko. Prowadzi kilka dużych spraw i jest niezły. Ja miałem prostą sprawę jako pokrzywdzony w sprawie o oszustwo, ale jestem zadowolony.
    • nowekonto_1 Re: Adwokat od prawa karnego 01.03.16, 12:40
      witam, już pisałm komuś jak ktoś szuka pomocy polecam prawo@t.pl , mają znajomości w prokuraturze i sądach, załawtją każdą sprawe . Ja z usługi jestem zadowolona ! , wszystko umorzone.
    • tomgrek Re: Adwokat od prawa karnego 10.06.16, 21:59
      Wiem, że do spraw karnych dobry we Wrocławiu jest adwokat Łukasz Buczko. Telefon do niego: 505828413
    • arowana1444 Re: Adwokat od prawa karnego 27.06.17, 10:54
      Z Wrocławia podrzucam Wam namiary na tę kancelarię - kancelariaea.pl/uslugi/obsluga-prawna-klientow-indywidualnych/sprawy-karne.html . Sprawy karne, to jedne z najgorszych i najtrudniejszych spraw, więc wybór prawnika trzeba dobrze przemyśleć i wybrać specjalistę żeby później nie żałować , że w sądzie coś poszło nie tak.
    • majaaa_2312 Re: Adwokat od prawa karnego 30.01.18, 21:38
      Ja mogę polecić kancelarię JST i Pana Tomasza Tomaszczyk! Godny zaufania, doświadczony i skuteczny, warto mieć go po swojej stronie.
    • raczek383 Re: Adwokat od prawa karnego 09.04.18, 20:52
      Ja korzystałem z pomocy adwokata Łukasza Buczko i polecam go na 1000%. Facet uratował mnie od masakry. Jest świetny a do tego fajnie się z nim współpracuje. Wiadomo, że lepiej nie korzystać ale jak już trzeba to dla mnie numer jeden we Wrocławiu. Jego numer to 505828413
    • marcinj07 Re: Adwokat od prawa karnego 27.04.18, 00:02
      Polecam www.martanowak.pl , moja znajoma, która bardzo profesjonalnie podchodzi do spraw. Nie bierze każdego tematu, aby zbić hajs. Wysłucha, pokaże zagrożenia i szanse i wtedy pozostawia decyzje. Polecam gorąco.
    • rikard82 Re: Adwokat od prawa karnego 26.12.18, 23:17
      W tym wpisie znajdziecie ciekawe informacje jak wybrać dobrego adwokata do sprawy karnej. Warto przeczytać jeszcze przed wizytą u prawnika JAK WYBRAĆ DOBREGO ADWOKATA DO SPRAWY KARNEJ
    • radoslaw78 Re: Adwokat od prawa karnego 31.05.19, 17:31
      Jeżeli chodzi o adwokata od prawa karnego we Wrocławiu to ja mogę polecić bez obaw Łukasza Buczko (nr telefonu 505828413). Wybitny fachowiec wg mnie. Mi prowadził mecenas sprawę, w której byłem pokrzywdzonym i wygraliśmy. Uważam, że to dzięki mecenasowi- bo prokuratura była zupełnie bierna. Zaangażowany, przygotowany. Taki jaki powinien być pełnomocnik według mnie.
    • skyfall001 Re: Adwokat od prawa karnego 03.06.19, 07:22
      Wybór na pewno jest dosyć duży, jako że adwokatów od prawa karnego w Polsce nie brakuje. Dla niezorientowanych polecam poczytać artykuł o tym, co robić w przypadku zatrzymania przez policję: podpowiadamy.pl/zatrzymanie-przez-policje-i-co-dalej-jak-moze-pomoc-adwokat/ i dobrze jest wiedzieć też, w czym konkretnie taki adwokat może pomóc i jakie ma możliwości.
    • merida.kowalczyk Re: Adwokat od prawa karnego 25.09.19, 22:58
      Oczywiście! Ja z całego serca polecam mecenas Paszkowską-Wójcik. Bardzo wyrozumiała kobieta, przedstawiła mi rzetelnie zasady współpracy a także przedstawiła wszystkie możliwe scenariusze mojej sprawy. Czułam się przy niej w sądzie naprawdę bezpieczna.
      • Gość: Aleks Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.play-internet.pl 01.11.19, 12:22
        Aż się wzdrygnąłem na samą myśl. Ta Paszkowska była pełnomocnikiem oskarżyciela w mojej sprawie. Mój adwokat mi niestety nie pomógł. Teraz same nazwisko wywołuje u mnie lęk.
        Dlatego sto razy zastanówcie się kogo bierzecie, bo ja olałem sprawę i wyszło jak wyszło. Adwokat adwokatowi nie równy.
    • merida.kowalczyk Re: Adwokat od prawa karnego 29.11.19, 14:44
      We Wrocławiu jest taka prawnik - adwokat Paszkowska-Wójcik i ona specjalizuje się właśnie w sprawach karnych. My mieliśmy delikatną sprawę i raczej trudną, a ona nam pomogła. Znalazła rozwiązanie i wszystko nam wyjaśniła zrozumiałym językiem. Nie będę pisać czego dotyczyła sprawa, bo jednak dalej jest delikatna, ale gorąco polecam.
    • te38 Re: Adwokat od prawa karnego 29.02.20, 15:04
      Witam serdecznie . Chce zapytac czy udalo sie Panu znalezc kogos godnego polecenia . Bardzo zalezy mi na skutecznym adwokacie z Wroclawia ,jesli mialby Pan jakis dobry i skuteczny namiar ?
      Pozdrawiam .
    • macpety Re: Adwokat od prawa karnego 16.07.22, 09:10
      Najlepszy adwokat od prawa karnego we Wrocławiu to Łukasz Buczko. Pomógł mojemu ojcu oczyścić się z fałszywych zarzutów jego konkubiny. Super prawnik i człowiek. Można liczyć na jego pomoc. Polecam. Telefon do mecenasa to 505828413
    • kamil536739 Re: Adwokat od prawa karnego 18.02.23, 12:30
      Z pełnym przekonaniem polecam adwokat Weronikę Drejewicz, która w mojej sprawie karnej wykazała się nie tylko ogromnym profesjonalizmem, ale także wyjątkowym zaangażowaniem i empatią.
      Jej doświadczenie w sprawach karnych, wiedza o przepisach oraz umiejętność podejmowania trafnych decyzji były kluczowe w mojej sprawie. Współpraca z Weroniką Drejewicz to była dla mnie nie tylko skuteczność, ale przede wszystkim wsparcie i pomoc w trudnym dla mnie czasie.
      Pani Mecenas zawsze była przygotowana na spotkania i rozprawy, a jej podejście do mojej sprawy było bardzo indywidualne i profesjonalne. Dzięki jej wsparciu czułem się bardzo pewnie i wiedziałem, że mam najlepsze wsparcie.
      Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w sprawach karnych, to zdecydowanie polecam skontaktowanie się z adwokat Weroniką Drejewicz. Jestem przekonany, że dzięki jej profesjonalizmowi i zaangażowaniu, osoby posiadające problemy z prawem będą mieć szansę na najlepsze rozwiązanie swojej sprawy.

Pani Mecenas przyjmuje w swojej Kancelarii przy ul. Pańskiej w Warszawie
      tel. +48 606 264 523
      adwokatdrejewicz.pl/sprawy-karne-adwokat-warszawa/
      • Gość: adamwilk1@op.pl Re: Adwokat od prawa karnego IP: *.toya.net.pl 20.09.23, 19:34
        Zgadzam się, kancelaria mecenasa Chróścielewskiego byłaby najlepszy wyborem. To bardzo mądry, skuteczny prawnik i widać, że naprawdę zna się na tym co robi. Zresztą ilość pozytywnych komentarzy na jego temat mówi sama za siebie. Poszukaj po prostu w google o Panu Wawrzyńcu, a sam się przekonasz 🙂 Nie ma sensu szukać kogoś innego Pozdrowienia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka