lucyferciu 05.09.07, 21:56 Brawo dla Poznańskich Lekarzy!!! Również i mi ongiś pomogliście, za co Wam dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyferciu Był to pierwszy tego typu zabieg wykonany ..... 05.09.07, 22:49 .... poza Stanami Zjednoczonymi - poinformował rzecznik szpitala Rafał Staszewski. wiadomosci.wp.pl/kat,18032,wid,9180505,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.hstl3.put.poznan.pl 06.09.07, 02:19 co o tym myslec?oni ratuja zycie,ale podczas operacji smieja sie z pacjentoe obrazajac ich,ze sa wielorymabi ,grubymi wieprzami,pompujac powietrze w powloki brzuszne klepia to siebie to pacjenta po brzuchu,Boze na dlugiej byly moje najgorsze praktyki jak dotad a mam je co roku.nie chce byc takim lekarzem jak miszka i inni.oni maja ludzi gdzies.jak juz Ci pomoga to tylko przez przypadek rywalizujac z innym lekarzem kto lepszy.koniec moich zali.po prostu sie boje i nie chce taki byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia1a Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.zbsril.poznan.pl 06.09.07, 08:42 Praktyki lekarskie chyba zawsze szokują a zachowanie ludzi zależy od kultury. Ja myślę, ze jeśli czasem lekarze żartuja to chyba, żeby rozładować napięcie, które towarzyszy operacjom. Najważniejsze żeby lekarz przestrzegał zasad etyki i chciał naprawdę leczyć a nie strajkować. Dobrze, że udało sie człowieka uratować. Ważne by to zoperowane serce dobrze funkcjonowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: why Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.icpnet.pl 06.09.07, 09:40 > Praktyki lekarskie chyba zawsze szokują No ja rozumiem, że może szokować spotkanie z chorobą i cierpieniem, ale szok spowodowany żenującym poziomem lekarzy to chyba niekonieczne...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjb Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.icpnet.pl 06.09.07, 14:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bjb4ever Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.icpnet.pl 06.09.07, 14:04 Jestem pod ogromnym wrażeniem tempa diagnostyki, tym bardziej że choroba rzadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez student Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 22:20 Tez spedzam duuzo czasu na dlugiej jako student i to co mowisz to kompletna bzdura!! Robia sobie jaja podczas operacji, ale to normalne na kazdej sali operacyjnej!! Gdyby wszystko przezywali i jeczeli ze wspolczucia to dawno dostaliby swira!! A ekipa jest w pelni profesjonalna-zarowno kardio jak i pietro nizej-np wspomniany miszka (swietny chirurg i w dodatku czlowiek na poziomie), nie mowiac juz o Wojtku "kiciusiu", Meganie, Walizie czy samym Rychu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard T. Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:56 swego czasu byłem operowany na ul.Długiej miałem przeprowadzoną operacje na czynnym sercu przez chyba najlepszą ekipę tj,dd Jemielity,Sarnowski oj reszty lekarzy nazwisk już zapomniałem minęło w styczniu 6 lat i chciałem im wszystkim podziękować jak również pielęgniarką za troskliwą opiekę.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice 06.09.07, 11:01 Gość portalu: Ryszard T. napisał(a): > i chciałem im wszystkim podziękować No to jest nas już dwóch;) > jak również pielęgniarką za troskliwą opiekę.Dziękuję Nooo właśnie. Zapomniałem o siostrze oddziałowej Dorocie i jej przemiłych współpracowniacach. Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleks Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.sk2.am.poznan.pl 06.09.07, 11:15 lekarze są o.k z wyjątkiem sośnierzycy, Piechy, Religi i Stryjskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pynio Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.acn.waw.pl 06.09.07, 15:20 Jakby wycieli siusiaka Krollopowi to by była operacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 16:44 Zawsze gdy czytam o takich nietypowych i pionierskich operacjach w wykonaniu polskich lekarzy, mam mieszane uczucia.Z jednej strony cieszę się,że potrafią.Z drugiej, zawsze mam w pamięci reakcję lekarza rodzinnego, gdy zasugerowałem skierowanie do kardiologa w związku z nadciśnieniem.Łagodnie mówiąc,nie spotkała się z aprobatą.Tak samo jak pytanie,co ile lat należałoby profilaktycznie wykonać badanie krwi i moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfercia Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice 07.09.07, 15:12 Gość portalu: Andy napisał(a): > ... Tak samo jak pytanie,co ile lat należałoby profilaktycznie > wykonać badanie krwi i moczu. Podstawowe badania krwi (morfologia, OB) i moczu można zrobić we własnym zakresie i we własnym interesie w każdym laboratorium za około 20 zł (to chyba nie jest jakiś wielki wielki majątek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Pionierska operacja w poznańskiej klinice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 16:38 Pewnie,że nie jest to porażająca suma, ale w takim razie po co płacić haracz na NFZ? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Religa zawłaszcza sobie czyjś sukces? 09.09.07, 14:59 Szanowna Redakcjo, koniecznie sprawdźcie poniższą wiadomość, bo wygląda na to, że kaczy przydupas zawłaszczą sobie czyjeś sukcesy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=68756283&a=68758420 Odpowiedz Link Zgłoś