Dodaj do ulubionych

W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łaty .

21.11.06, 16:52
18.11.06(sobota) wieczorem zginęła w okolicy Placu Litewskiego nasza ukochana
suczka.Wabi się Ester. Jest biala w czarne łaty. Czarny ogon,ciemne(brązowe)
uszy. To uosobienie łagodności. Kiedy zaginęła miała na sobie brązową obroże
ze skóry z mosiężną sprzączką. O wszelkie pomocne w odnalezieniu informacje
proszą zrozpaczeni właściciele.Z góry dziękujemy.
joanna2008@gazeta.pl
tel.507377360 lub nr bydgoskiej rodziny pieska (052)3229239
Obserwuj wątek
    • kadrel Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat 21.11.06, 22:46
      Zaczał sie sezon cieczek...
      Była wysterylizowana?
      Porozwieszałas ogłoszenia ze zdjęciem psa i obietnicą nagrody?
      • Gość: heniu Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat IP: *.it-net.pl 21.11.06, 23:03
        To wszystko, co masz do powiedzenia w tej sprawie?
        • kadrel Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat 22.11.06, 02:05
          A to juz nie twój interes, za pozwoleniem...
          • Gość: heniu Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat IP: *.it-net.pl 22.11.06, 08:21
            Twój również, jak widzę. Ktoś szuka zgubionego psa i chyba nie założył tego
            wątku po to, by czytać kretyńskie pouczenia.
      • Gość: joanna2008 Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:58
        To mloda suczka nie zdazylam jej wysterylizowac, bylismy umowieni z weterynarzem
        ze po tej cieczce, bo faktycznie miala cieczke kiedy uciekla.Wieszamy ze
        znajomymi kartki,dalismy ogloszenie do prasy,dzwonimy po weterynarzach i do
        schroniska...A tymczasem nie ma jej juz 4 dobe i martwimy sie coraz bardziej...
        • Gość: heniu Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat IP: *.it-net.pl 22.11.06, 16:50
          Mieszkam niedaleko, na Placu Litewskim bywam kilka razy dziennie ale, jak dotąd,
          jej nie widziałem.
          • Gość: joanna2008 Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:20
            Jestem studentka weterynarii, Ester-moja suczka czesto bywala ze mna w okolicach
            Uniwerku,gdyby ktos z kolegow studentów ja widzial...Ona jest niegrozna, cieszy
            sie do kazdego czlowieka. Mozna ja zabrac do domu i zadzwonic do mnie, marzy mi
            sie taki scenariusz...Powoli trace nadzieje,boje sie ze ktos ja sobie
            przywlaszczy swiadomie lub nie.Dziekuje p.Heniowi i wszystkim ktorzy sie za nia
            rozgladaja.
            • Gość: weana Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat IP: *.telprojekt.pl 22.11.06, 19:47
              Kartke i ja widziałam powieszoną na przystanku na pl Wolności... doczepiłabyś
              może zdjecie, nawet czarno białe. Przyciaga wzrok i większe są szanse że ktoś
              na to zerknie. Powodzenia.

PS. mam nadzieje ze piesek nie wróci w ciaży
    • Gość: Żarłok Re: W Lublinie zaginęła suczka biała w czarne łat IP: 83.142.112.* 22.11.06, 20:09
      Pewnie można już kupić z niej kotlety w McDonalds
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka