Dodaj do ulubionych

Organizator idzie na urlop

09.04.03, 17:37
...bo juz się zmęczył łokrutnie tym ciągłym łorganizowaniem spotkania
forumowiczów.
Jedzie do grodu Kraka i będzie z powrotem jak wróci, czyli nie wcześniej jak
15 kwietnia (wtorek). Do tego czasu prosze być zorganizowanym i stać w
dwuszeregu, żeby nie wprowadzać zamętu w obolałą vaniljową głowę.

A lokal niech na razie pozostanie moją słodką vaniljową tajemnicą....
Obserwuj wątek
    • hm` Re: Organizator idzie na urlop 09.04.03, 17:40
      Nimniejszym przyznaje ci nagrode :Organizator Roku czyli jak wszystko dopiac
      na ostatni guzik, niewiele robiac... ;]
      pozdr. hm`
    • pepperoni78 Re: Organizator idzie na urlop 09.04.03, 18:15
      Pozdrów ode mnie Smoka i Adasia. A i parę gołębi możesz kopnąć w moim imieniu ;)
    • ziedrzec Re: Organizator idzie na urlop 10.04.03, 12:35
      aaa!!! jaką tam tajemnicąąą!!! Wiem już wszystko - wygadała mi się , aha!!! :-
      )))
      • rena_gd tajemnica poliszynela?? 10.04.03, 13:49
        hmmm jak wygadała to podaj dalej.. cichutko szeptem... ona wyjechała tzn.
        vanilija jest krakowska już... i nie słyszy;))
      • rena_gd Do Lodbroka;)) 14.04.03, 14:43
        ziedrzec napisał:

> aaa!!! jaką tam tajemnicąąą!!! Wiem już wszystko - wygadała mi się ,
        aha!!! :-
        > )))

Ważne, żeby się ziedrzec nie spóźnił tyszzzzzz;))
        • lodbrok Re: Do Vanilki 14.04.03, 15:03
          Vanilka jak nie chcesz powiedzieć publicznie to powiedz mi chociaż na ucho bo
          jak ktoś od np. 14.04. nie zajrzy na forum a się spóźni pod Trybunał, to użyje
          wobec nas słów powszechnie uznanych za obelżywe:-))). Jak dobrze wiesz, dla
          mnie spotkanie moze się odbyć równie dobrze na księżycu albo w miejskim
          szalecie i takiej wielkiej róznicy mi to nie robi. Za to towarzystwo jest
          bardzo istotne:-)))
          • velvet0 no właśnie... 14.04.03, 15:22
            co ze spónialskimi?
            • rena_gd hmmmm 15.04.03, 01:01
              zrobimy tak... że o 19-ej większość pójdzie do knajpki na czele z cudownie
              odnalezioną vaniliją.... a zostanie na straży ziedrzec (bo on wie, gdzie i jak)
              w zacnym towarzystwie... może być 5 osobowym.... o 19:15... kolejne 3 osoby (+
              nowoprzybyli) się wykruszą w wiadomym kierunku... a o godz. 19:30... ziedrzec +
              2 osoby (+ nowoprzybyli) zgaszą ognisko rozpalone ku zachowaniu ciepłoty ciała
              i podążą śladem poprzedników;))

Pozdrawiam... coś mnie głupawka nocna złapała czas do łóżkowic...
              Pa kochani;)
              Rena
              • ziedrzec Re: hmmmm 15.04.03, 12:35
                Poznają mnie po cylindrze, białym szalu i pelerynie podbitej purpurą.
                A spóźnialskich potraktuję swą wierną laseczką :-)

rena_gd napisała:

> zrobimy tak... że o 19-ej większość pójdzie do knajpki na czele z cudownie
                > odnalezioną vaniliją.... a zostanie na straży ziedrzec (bo on wie, gdzie i
                jak)
                >
                > w zacnym towarzystwie... może być 5 osobowym.... o 19:15... kolejne 3 osoby
                (+
                > nowoprzybyli) się wykruszą w wiadomym kierunku... a o godz. 19:30... ziedrzec
                +
                >
                > 2 osoby (+ nowoprzybyli) zgaszą ognisko rozpalone ku zachowaniu ciepłoty
                ciała
                > i podążą śladem poprzedników;))
                >
                > Pozdrawiam... coś mnie głupawka nocna złapała czas do łóżkowic...
                > Pa kochani;)
                > Rena
                • Gość: ryża małpa Re: hmmmm IP: *.lublin.mm.pl 15.04.03, 12:49

Jak zobaczycie pod Trybunałem Jezusa w garniturze i z karimata to będzie to
                  właśnie kolega ziedrzec.

ziedrzec napisał:

> Poznają mnie po cylindrze, białym szalu i pelerynie podbitej purpurą.
                  > A spóźnialskich potraktuję swą wierną laseczką :-)
                  >
                  > rena_gd napisała:
                  >
                  > > zrobimy tak... że o 19-ej większość pójdzie do knajpki na czele z cudownie
                  >
                  > > odnalezioną vaniliją.... a zostanie na straży ziedrzec (bo on wie, gdzie i
                  >
                  > jak)
                  > >
                  > > w zacnym towarzystwie... może być 5 osobowym.... o 19:15... kolejne 3 osob
                  > y
                  > (+
                  > > nowoprzybyli) się wykruszą w wiadomym kierunku... a o godz. 19:30... ziedr
                  > zec
                  > +
                  > >
                  > > 2 osoby (+ nowoprzybyli) zgaszą ognisko rozpalone ku zachowaniu ciepłoty
                  > ciała
                  > > i podążą śladem poprzedników;))
                  > >
                  > > Pozdrawiam... coś mnie głupawka nocna złapała czas do łóżkowic...
                  > > Pa kochani;)
                  > > Rena
                  >
                  >
                  • rena_gd kolejne rysopisy pliizzzzz 15.04.03, 13:13
                    Ryża... piiiiknie piiiiknie... zobaczę czy ziedrzec przez cię opisany taki sam
                    w oryginale;))

A kolejne rysopisy w tym stylu będą?? no bo jak ziedrzec się spóźni to może
                    jakaś maryja już będzie;))

Rena rozhihihich(h??)ana;)
                  • ziedrzec Re: hmmmm 15.04.03, 13:41
                    w gariturze złośliwa bestyyjo to mnie widzisz na tygodniu dlatego, ze kurna
                    MUSZĘ w nim chodzic, ludzie, nie wierzcie plotkom, przyjdę ubrany normalnie,
                    jak człowiek :-)
                    • lodbrok Re: hmmmm 15.04.03, 13:52
                      Widzę Ziedrzcze, że wpadłeś w lekką panikę na myśl o tym, że ktoś mógłby cię
                      skojarzyć z garniturkiem, krawatem i innymi takimi zupełnie niepotrzebnymi
                      akcesoriami:-)))). Pewnie zostałbyś uznany za prowokatora i ktoś na pewno
                      pomyliłby cię z Młodym Komunistą:-)))
                      • velvet0 Znaki szczególne... 15.04.03, 13:59
                        Peppe, nie masz wyjścia;o))))))) Rena prosi;o)))) musisz założyć swoją szarą
                        czapkę;o)))))
                      • ziedrzec Re: hmmmm 15.04.03, 14:17
                        lodbrok napisał:

> Widzę Ziedrzcze, że wpadłeś w lekką panikę na myśl o tym, że ktoś mógłby cię
                        > skojarzyć z garniturkiem, krawatem i innymi takimi zupełnie niepotrzebnymi
                        > akcesoriami:-)))). Pewnie zostałbyś uznany za prowokatora i ktoś na pewno
                        > pomyliłby cię z Młodym Komunistą:-)))

hahaha:-))

i zamiast spacerkiem do kanjpki pojechałbym taczką za rogatki :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka