założyciel: 2lider
(8951)
Jest to forum GRUPY Maćka Wiercińskiego oraz współpracujących Dyrektorów Klubu , gdy należysz do grupy, której jestem Dyrektorem to serdecznie zapraszam. Gdy jesteś w Grupie Lidera współpracującego, to on również może Cie dopisać bo ma takie uprawnienia
Numer i nazwisko Dyrektora masz na każdej fakturze otrzymywanej z Oriflame
Jeśli chcesz przystąpić do Klubu Oriflame kliknij tu:
Salonik Sponsorów
To forum służy wypracowywaniu strategii rynkowych i zawiera materiały poufne służące wyłącznie grupie współpracowników.
W celu czytania wyślij swoje zgłoszenie zawierające imię i nazwisko oraz nr konsultantki.
UWAGA!!!
Wszystkie zgłoszenia NIE zawierające w komentarzu opcjonalnym imienia, nazwiska i numeru konsultanta są ODRZUCANE!
Po sprawdzeniu iz rzeczywiscie należysz do mojej grupy wpiszę Cię na listę Uczestników forum i będziesz mogla czytać i pisać bez ograniczeń.
Gdy nie masz jeszcze konta na portalu, to najpierw je załóż, potem wróć na forum, zaloguj sie i kliknij na zgłoszenie-pojawi sie formularz do którego wpiszesz potrzebne swoje dane (i tak je znam z raportów).
Załóż KONTO TU KLIKNIJ
Wszystkie osoby NIEnalezace do mojej grupy zapraszam na zaprzyjaznione fora:
marketigowe:MLM, biznes po godzinach...
Oriflame -Salonik Kandydatów
i kosmetyczne:Salonik kosmetyczny z Oriflame
KOBIETY
najciekawsze watki:
Mój prywatny system finansowania rozwoju nowych liderów
Co naprawde proponuje program Oriflame?
Polityka naszej grupy wobec konkurencji
Twoj poczatek w Oriflame.., jak stawiac pierwsze kroki?
Projekt miedzynarodowy
Czy chcesz poznac sztuke perswazji teraz!
Czy chcesz poznac marketing wirusowy...
masz, pomysł, projekt postulat, napisz
Jak zarobić ZNACZNIE więcej niż 30%
Wszelkie materialy zamieszczone na tym forum, maja charakter instruktazowy i szkoleniowy, zalecam równiez korzystanie z zamieszczanych tu wzorców oraz wdrazanie ich wsród Twoich konsultantek.