założyciel: odysse
(727846)
"Dziewczyny, jesteście cudowne!
Chciałam podziękować wszystkim za to, że udało się nam stworzyć tak fantastyczne i przyjazne miejsce jakim jest forum. Za to, że nie skaczemy sobie do oczu, za to, że żadne pytanie nie jest dla nikogo głupie. Za to, że zawsze jesteśmy dla siebie w pełnej gotowości. Za każde miłe słowa i to wirtualne ciepło, które czuje sie wchodząc na "styczniówki"! Za przyjaźń, jaką sobie dałyśmy nie znając się. Dziękuję za wszystkie rady doświadczonych i nie doświadczonych mam. To piekne, że w świecie takim jak dziś my możemy na chwilę uciec do swojego, w którym miną wszystkie burze świata, zawsze świeci słońce i zawsze czekaja przyjaciele. Miłego dnia!" annam21
forum moderują: odysse, qpiska
administrują: aniuta75, ankaiw
Wszystko zaczęło się tutaj na forum "W oczekiwaniu". Potem poszło już szybko, 18 maja 2005 roku powstało forum STYCZEŃ 2006, które założyła Ula (Odysse).
Przypomnijmy sobie okres ciąży i chwile zaraz po narodzinach styczniowych dzieci, obejrzyjmy jeszcze raz styczniowe brzuszki.
Chcesz porozmawiać? Zajrzyj na Nasz czat. Jeśli masz pilną sprawę napisz na gg, mail lub zadzwoń.
Koniecznie zobacz Nasze zdjęcia na yahoo w pierwszej i drugiej galerii. Nie wiesz jak się tam dostać? Przeczytaj instrukcję.
Nie pamiętasz jak wygląda Twoja forumowa koleżanka? Zobacz wspólne zdjęcie styczniowych mam. Przy okazji zobacz wspólne zdjęcia styczniaków.
Nie wiesz co ugotować na obiad, co przygotować na przyjęcie? Zajrzyj do pierwszej i drugiej części Naszych spawdzonych przepisów.
Masz zły dzień, denerwuje Cię mąż, teściowa, szef? Wykrzycz się w wychodku.
Masz problem? Zobacz, która ze styczniówek może Ci pomóc.
Nie zapomnij o forumowym kwiatku dla jubilatów i solenizantów.
Nasze Ciężarówki po raz kolejny:)
Nasza Galeria
Książki dla dzieci
SATYRA W KRÓTKICH MAJTECZKACH
WARZYWNIAK