6 wyników w czasie 34 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Szukam restauracji z klimatem Prosze o pomoc!

Bardzo klimatycznym miejscem z przepysznym jedzeniem jest Restauracja Klimczok na Woli. Można tam zjeść tradycyjne dania kuchni polskiej m.in. zupę zbójnicką, pierogi, kwaśnicę i wiele wiele innych. Jestem wielką fanką tego miejsca, bo zawsze jest pysznie, świeżo i miło.

Re: Brunch

Na brunch warto wybrać się do Restauracji Klimczok, gdzie serwują tradycyjne dania kuchni polskiej w nowoczesnej formie. Jedzonko jest na prawdę pyszne, a ceny nie przerażają. Miejsce jest bardzo klimatyczne, przytulne, można poczuć się bardzo swobodnie i w miłej atmosferze przekąsić coś pysznego

Re: Gdzie zabrać rodziców na obiad?

Gdy do nas przyjechali rodzice to zabraliśmy ich z narzeczonym do Restauracji Klimczok, bo mieli ochotę na dobrą polską kuchnię. Byli zachwyceni kwaśnicą, schabowym i grillowanym pstrągiem. Miejsce na fajny, rodzinny klimat, a obsługajest bardzo miła i profesjonalna :)

Re: Gdzie na romantyczną kolację z dziewczyną?

Jestem fanką polskiej kuchni, dlatego mój narzeczony często zabiera do miejsc gdzie serwują tradycyjną polską kuchnię. Ostatnio trafiliśmy do bardzo przyjemnego miejsca, gdzie można zjeść fantastyczne dania jak kwaśnica czy grillowany pstrąg. Mówię o restauracji Klimczok na Woli. Świetny klimat

Re: Obiad rodzinny Mokotów Dolny gdzie?

Na rodzinne obiady bardzo często chodzimy do Restauracji Klimczok, bo jest to idealne miejsce na takie wypady. Jesteśmy fanami tradycyjnej polskiej kuchni a tam serwują jej najlepsze wydanie :) Obsługa, jest miła, nie narzuca się, potrafi fajnie doradzić jeżeli nie można zdecydować się na konkretne

Re: Warszawiacy co polecacie -restauracje stare m

Jeżeli goście to obcokrajowcy to polska kuchnia na pewno im się spodoba i posmakuje, ale idźcie koniecznie na kolację do Restauracji Klimczok. Szczerze, to w Warszawie chyba nie ma innego miejsca gdzie można byłyby tak dobrze zjeść jak tam, porcje są w sam raz, jedzenie zawsze jest świeże i pięknie