07.01.12, 22:12
Znalazłam tylko jeden taki temat, z 2006 roku niestety.

Czy ktoś może mi polecić fajne miejsce na brunch w Warszawie? Czy jedyne, jakie są, to te w hotelowych restauracjach? Byłam ostatnio w Berlinie i w jednej z restauracji jadłam przepyszny brunchowy posiłek, za dwie osoby plus napoje płacąc około 25 euro. Mam wrażenie, że w Warszawie ceny są dużo wyższe niż w stolicy Niemiec, ale czy rzeczywiście nie ma możliwości zjedzenia brunchu za mniej niż 100 zł od osoby?
Obserwuj wątek
    • Gość: BUC Polecam wyszukiwarke i wpisanie hasła Brunch Warsz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 12:08
      . Każda potrafi znaleźć linki:
      restaurantica.pl/2011/09/17/brunch-w-warszawie/
      restaurantica.pl/2009/08/23/gdzie-na-brunch-w-warszawie/
      Uzywajac wyszukiwarki znajdziesz tez wybrane miejsce na mapie, ustalisz sobie środki komunikacji miejskiej, którymi dojedziesz na miejsce.
    • marghe_72 Re: Brunch 09.01.12, 21:51
      google nie gryzą

blue cactus
      boathouse
      99
      moonsfera
      itd itp
      • impia Re: Brunch 11.01.12, 18:48
        Pytałam "kto mi poleci", a więc nie chodziło mi o listę brunchów z google, złośliwość jest niepotrzebna, tylko o polecane, sprawdzone miejsca, gdzie ktoś JADŁ i może POLECIĆ.
        • marghe_72 Re: Brunch 11.01.12, 23:49
          Trudno polecać nie wiedząc co lubisz..
        • Gość: normal1 Re: Brunch IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 12:29
          Fajne brunche są w Berlinie.
      • kwiatufek Re: Brunch 10.02.12, 18:04
        marghe - w restauracji 99 nie ma już branchów, za to są happy hour i muzyka na zywo wieczorami
    • kwiatufek Re: Brunch 10.02.12, 18:00
      najlepsze oferty brunchowe w warszawie maja chyba w tej chwili hotele... cenowo przynajmniej :-)
    • martuskaa966 Re: Brunch 19.02.18, 19:23
      Na brunch warto wybrać się do Restauracji Klimczok, gdzie serwują tradycyjne dania kuchni polskiej w nowoczesnej formie. Jedzonko jest na prawdę pyszne, a ceny nie przerażają. Miejsce jest bardzo klimatyczne, przytulne, można poczuć się bardzo swobodnie i w miłej atmosferze przekąsić coś pysznego. Mają świetne pierogi i rewelacyjnego grillowanego pstrąga!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka