20 wyników w czasie 72 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: SNM- zarządzanie nieruchomościami

Swoją drogą - czy oni jeszcze zarządzają innymi osiedlami w mieście? Jeśli tak to napiszcie proszę które to osiedla.

Re: SNM- zarządzanie nieruchomościami

Sory... ale to bzdura - znam człowieka, który sporo wie. Jak Ty sobie to wyobrażasz? Że brali więcej niż ustalono w umowie? Nie było czegoś takiego. Szła kwota zgodna z ustaleniami. Info od osoby trzeciej, ale pewne.

Re: mocny hosting dla blogger?

Załóż sobie małe konto na Firehost - ja na koncie za 45 zł mam 4 blogi na WP ze średnim ruchem i wszystko normalnie śmiga, nie ma żadnych problemów. Tak więc radzę podejśc podobnie - masz tam darmowy test, oceń czy ci odpowiada. Ja mam to konto jakieś 3 lata i cały czas bardzo ok.

Re: mocny hosting dla blogger?

Dobre konta ma Firehost - szybkie, tanie, a przede wszystkim całość działa tak jak należy. Współpracujemy od 3 lat. Dobry support, test na 2 tygodnie za darmo, wybór pomiędzy DA, a cpanel. Ogólnie - polecam.

Re: Status sp. z o.o.

Oceniam ich pozytywnie. Wystarczy sobie przypomnieć poprzedników. w tym momencie jestem tylko raz na jakieś czas na osiedlu, ale wiem co jest. Bliscy twierdzą, że ze wszystkim jest łatwiej.

Re: Gdzie zorganizować bankiet?

Ośrodek w Zielonej Polanie- www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php Dobre miejsce na konferencję- sala mieści 100 osób, jest wifi, dvd, flipchart, projektor, mikrofony, dvd. Ośrodek zapewnia serwis

Re: Darmowy, szybki hosting.

Nie bierzcie darmowych hostingów, przecież to jedna wielka masakra - zero wsparcia, serwis będzie wolny, a jak padnie to nikt nie pomoże. Małe konto na Firehost kosztuje w tym momencie 45 zł. Czy nie lepiej wyłożyć te kilka złotych i mieć pewniaka?

Re: Jaka reklama najbardziej skuteczna malej firm

A jak jest z wynikami tego gifa? To fakt, że przyciąga uwagę, ale czy przekłada się na sprzedaż? Jakieś większe zainteresowanie? Zauważyliście, żeby więcej osób wchodziło do sklepu?

Re: Prezent na urodziny dla dziewczyny

Genialny prezent dla dziewczyny- http://zakupoweszalenstwo.pl/pl/p/Odlotowa-Poduszka-Dla-Super-Dziewczyny/889 zakupoweszalenstwo.pl/pl/p/Odlotowa-Poduszka-Dla-Super-Dziewczyny/889 <

Re: Tylko Elektronik w czolowce Perspektyw

A jak wam się z tego korzysta z tą klawiaturką? Widziałam że ematador ma to w normalnej cenie. Warto to dołączyć do zestawu czy raczej lepiej postawić na coś innego?

Re: Gdzie zorganizować konferencje w Krakowie

Polecam Zieloną Polanę nad Sanem. Organizowaliśmy tam kilka konferencji- każda z nich wypadła świetnie. Sala mieści do 100 osób- zapewniają dostęp do całego wyposażenia sali. Mają dobre ceny i świetne jedzenie. Byliśmy tam w okresie letnim i trafiliśmy na pieczenie barana- fajna sprawa.

Re: Cudowne miejsce na Eventy, konferencje

Fajnym miejscem na organizację konferencji jest Zielona Polana. Dokoła ośrodka jest masa drzew, rzeka i plaża. Okolica jest przepiękna. W ośrodku można skorzystać z basenu ze zjeżdżalnią, z salonu gier a także z sauny oraz z masaży.