Dodaj do ulubionych

mocny hosting dla blogger?

12.04.11, 11:26
Szukam hostingu pod blog głównie ukierunkowany na kontent. Nie zależy mi na dużych transferach. Chodzi głównie o możliwość zainstalowania wordpress, stabilność i support. Wolę mocną maszynę z górnej półki, w grę nie wchodzą darmowe hostingi.
Obserwuj wątek
    • Gość: cziko Re: mocny hosting dla blogger? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 16:03
      Zależy czego oczekujesz? Jak support to coś z górnej półki. To jest mało aktualne, no ale kojarzę w zasadzie obecnie jedynie home. Z tym, że mają jakiś program prowizyjny, to może będzie hulał lepiej.
    • Gość: trojan Re: mocny hosting dla blogger? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 14:46
      Azetka ma całkiem dobrą ofertę. Poza tym to duża firma, więc na awarię rzeczywiście jest mała szansa...

Ja ostatnio stawiam sporo stronek na homie, ale tylko z jednego powodu - zarabiam na tym dodatkową kasę :D Jako webmajster polecam po prostu klientom ich usługi hostingowe poprzez system partnerski. Opłaca się całkiem... :)
      • ludgie Re: mocny hosting dla blogger? 18.04.11, 15:52
        Gość portalu: trojan napisał(a):

> Azetka ma całkiem dobrą ofertę. Poza tym to duża firma, więc na awarię rzeczywi
        > ście jest mała szansa...
        >
        > Ja ostatnio stawiam sporo stronek na homie, ale tylko z jednego powodu - zarabi
        > am na tym dodatkową kasę :D Jako webmajster polecam po prostu klientom ich usłu
        > gi hostingowe poprzez system partnerski. Opłaca się całkiem... :)

Zastanawiam się nad tym, tylko potrzebuję gwarancji na zasadzie supportu co do hostingu. Program najlepiej powiązany z serwerem

• macu23 Re: mocny hosting dla blogger? 18.04.11, 17:50
      sprawdź jeszcze to - Hostersi. Skoro Kominek tam ma swojego bloga, to znaczy, że musi być ok ;)
      • ludgie Re: mocny hosting dla blogger? 19.04.11, 11:04
        macu23 napisał:

> sprawdź jeszcze to - Hostersi. Skoro Kominek tam ma swojego bloga, to znaczy, ż
        > e musi być ok ;)

Nie jest to dla mnie akurat żadną wykładnią, gdzie kominek stawia bloga, ale dzięki, sprawdzę.
        • gowiththeflow Re: mocny hosting dla blogger? 20.04.11, 10:58
          Kominek ma na swoim blogu ruch porównywalny z niejednym portalem... :D Więc jakaś to wykładnia jest. Zależy też czy chcesz tego bloga używać do biznesu, podpinać subdomeny itepe... Ja od lat jestem wierny Home - za support i bezawaryjność!
          • ludgie Re: mocny hosting dla blogger? 22.04.11, 10:27
            gowiththeflow napisał:

> Kominek ma na swoim blogu ruch porównywalny z niejednym portalem... :D Więc jak
            > aś to wykładnia jest. Zależy też czy chcesz tego bloga używać do biznesu, podpi
            > nać subdomeny itepe... Ja od lat jestem wierny Home
            >
            - za support i bezawaryjność!

Jakbym chciał prowadzić bloga dla fanu to nie potrzebowałbym tutaj wyjeżdżać z hostingiem. No Kominek może i ma, natomiast to całkiem inna branża i nie wiem, czy można się pod ten trop podpinać, tak czy owak support to podstawa.
            • gadum4 Re: mocny hosting dla blogger? 29.04.11, 09:27
              Od razy odrzuć wszelkie darmówki. Molochów na rynku nie jest tak wiele, także wybór powinien być prosty. Polecam wątki na forum webhostingtalk.pl Wypowiadają się głównie profesjonaliści, ludzie od lat korzystający z hostingów.
              • tiptop5 Re: mocny hosting dla blogger? 31.05.11, 13:00
                gadum4 napisała:

> Od razy odrzuć wszelkie darmówki. Molochów na rynku nie jest tak wiele, także w
                > ybór powinien być prosty. Polecam wątki na forum webhostingtalk.pl Wypowiadają
                > się głównie profesjonaliści, ludzie od lat korzystający z hostingów.
                >
                >

Jak ktoś rzuca tym forum to rzeczywiście na webhostingtalk.pl można znaleźć mocne wykładnie. Co do darmowych hostingów też odradzam, szkoda czasu na testowanie czegoś bez silnej podstawy. Home do klasyków należy. Patrzyłbym pod katem dodatkowych form zarobku jak PP.
    • Gość: Termailuis Re: mocny hosting dla blogger? IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 18:19
      Darmowki nie sa warte wiele.. jesli moge Ci polecic solidny hosting to jest nim prohost
      www.prohost.pl/shop/category/compare/id/1/
      • zetka998 Re: mocny hosting dla blogger? 16.10.14, 21:16
        Dobre konta ma Firehost - szybkie, tanie, a przede wszystkim całość działa tak jak należy. Współpracujemy od 3 lat.
        Dobry support, test na 2 tygodnie za darmo, wybór pomiędzy DA, a cpanel. Ogólnie - polecam.
    • Gość: wiktor Re: mocny hosting dla blogger? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.13, 12:08
      Ja moge polecić webserwer.pl - mam dwie stron i blog i wszystko hula aż miło - a konto wybrane najsłabsze. Admini pomogli w przenosinach od "wiodącego dostawcy" i w końcu wszystko zaczęło śmigać. Polecam sprawdzenie :)
      • marktepel Re: mocny hosting dla blogger? 25.10.14, 07:06
        A ja polecam SiXwishlist. Obecnie jest promocja jeden rok + jeden rok za darmo i wszystko na dyskach SSD.
        sixwishlist.com/hosting/
        • zetka998 Re: mocny hosting dla blogger? 27.11.14, 22:08
          Załóż sobie małe konto na Firehost - ja na koncie za 45 zł mam 4 blogi na WP ze średnim ruchem i wszystko normalnie śmiga, nie ma żadnych problemów.
          Tak więc radzę podejśc podobnie - masz tam darmowy test, oceń czy ci odpowiada. Ja mam to konto jakieś 3 lata i cały czas bardzo ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka