202 wyników w czasie 87 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Która sukienka na ślub i wesele ? (jestem

sennik.7890 napisała: > georgia.guidestones napisała: > > > A te z fot są minimum > > sprzed 10 lat, trzecia może max z 2015. > > Ta druga jest bez rękawów, kupiona w butiku Jaeger w 2019. > Trzecia też w 2019. Pierwsza kupiona w 2018 To znaczy

Re: Która sukienka na ślub i wesele ? (jestem

georgia.guidestones napisała: > A te z fot są minimum > sprzed 10 lat, trzecia może max z 2015. Ta druga jest bez rękawów, kupiona w butiku Jaeger w 2019. Trzecia też w 2019. Pierwsza kupiona w 2018 ale fakt, w prowincjonalnym butiku :)

Re: Ślub i obiad zamiast wesela

Aleś durne (bo płeć nie jest w 100%) znana. W rodzinie mojej żony do dziś spłacają kredyt na wesele w 2011. Zaś kolejni, z dalszej jej rodziny, co brali w 2015, wzięli kredytu na 50 000 zł. Tu wesele było duże i 40 0000 w kopertach zebrali. Ale pojechali na jedyne w swoim rodzaju wczasy zagranicę i

Re: Wstrząsąjacy list Janusza Sujeckiego

. Przedstawia ono wesele Giseli Warburg-Wyzanski (1912 – 1991), działaczki syjonistycznej w USA. Ślub i wesele odbyły się w lipcu 1943 r., w tym samym czasie, w którym Jan Karski złożył wizytę prezydentowi Rooseveltowi. Gdy w rodzinie jest pogrzeb i żałoba, to ślub i wesele się przekłada - oto jedyny komentarz

Re: Zespół na wesele - 11.07. 2015

Nie wiem jak zamknąć wątek bo już nie jest aktualny. Jak data w temacie wskazuje ślub odbył się 2 lata temu. Dziękuję za wszystkie sugestie i podpowiedzi. Zagrał zespół Funky Town. Wszystkim polecam.

Re: Samowola muzyka?

. Fotografia ze ślubu sanitariuszki Alicji Treutler ”Jarmuż” i plut. pchor. Bolesława Biegi ”Pałąka”, 13 sierpnia 1944 r. Zdjęcie z książki ”Wielka Księga Armii Krajowej” (fot. Eugeniusz Lokajski, Znak Horyzont 2015). Niemcy wpadli na trop Leszka w Warszawie. W czasie przeszukiwania mieszkania brata

Re: Nietaktowna dziewczyna syna. Czy może przesad

dziewczyną syna były można powiedzieć serdeczne. Dobrze się rozumiałyśmy, można było z nią porozmawiać na każdy temat. „Pomagała” mi o co miałam na początku wątpliwości. Na każde święta jak przyjeżdżali z synem zawsze coś od siebie przygotowała i przywiozła. W połowie roku 2015r odbył się ich ślub. Wesele

dj na wesele Mazowieckie (początek wątku)

prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1

dj na wesele Żywiec (początek wątku)

prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1

dj na wesele Czechowice (początek wątku)

dj na wesele Warszawa (początek wątku)

1 2 3 4 5 6